Tisztelt Ügyfeleink! Augusztusban szombatonként szalonjaink zárva tartanak. Megértésüket köszönjük!

Fiat Panda modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Katalógus

Új Panda

Az új Pandával minden könnyebben megy: parkolni, mindennek helyet találni, jól érezni magunkat barátainkkal. Azoknak készült, akik agilis, könnyen vezethető, ennek ellenére tágas belsővel rendelkező városi autót keresnek.

Design - "squircle"

A "squircle" kifejezést a Pandára alkotta meg a Fiat. Ennek az alakja tükröződik minden részleten, egyesíti a négyzet ('square', amely jelképezi a hatékonyságot, határozottságot) és a kör ('circle', amely a kedvességet, rugalmasságot jelképezi) jelképeit.

Ami a külsőt illeti, a Pandát elegánsan újratervezték, puha, lekerekített vonalakkal, amelyek tágas belső teret rejtenek.

Külső

Az elejének sugárzó személyisége van, az enyhén domborodó motorháztetővel, amely tökéletesen csatlakozik a vízszintes hűtőrácshoz és az új első fényszórókhoz.

A második generációs Panda Számos sajátosságát újratervezték, mint a függőleges hátsó lámpatesteket, amelyek megszakítás nélkül olvadnak be a karosszériába. A sima, lekerekített formák megtalálhatóak a lökhárítókon, oldalsó paneleken, amelyek terepjárós megjelenést kölcsönöznek.

Belső

A Panda azok számára tökéletes, akik egy autó keresnek tele kényelemmel. Az utastérben 14 tárolórekesz található, amelyek a 225 l-es (rögzített hátsó ülésekkel) csomagtérrel együtt nagy helyet biztosítanak a csomagoknak. A csomagtér előre csúsztatott hátsó ülésekkel 260 literesre nő, míg az ülések lehajtásával a teljes kapacitása eléri a 870 litert is.

A Panda tágas és kényelmes utastere határtalan szabadságot biztosít, ahol a rugalmasság és sokoldalúság a városi autó igazi erősségeivé válnak.

A műszerfalon - többféle színben - több rakodóhely lett kialakítva, amelyek mellett a műszerfal alján lévő kesztyűtartó is segít abban, hogy mindent el tudjuk pakolni.

Az emelt sebességváltó kar a műszerfal közepén helyezkedik el, egészen közel a kormányhoz, hogy kényelmes legyen a vezetés. A tökéletesen kerek formájú kormánykerék segíti a könnyű kanyarodást, míg a szögletes belső ívek a tapadást segítik a műszerfal láthatóságának javításával egyetemben.

Egy másik stilisztikai és funkcionális elem a jellegzetes alakú kézifék, amelynek kisebb mérete lehetővé teszi a tér hatékonyabb felhasználását.

A Panda karcsú első ülései (21 cm hosszanti- és 6 cm magasságállítás) nagyobb lábteret tesznek lehetővé a hátsó sorban utazók számára, növelve ezzel a kényelmüket.

Felszereltség - Panda Pop

Ami a megjelenést illeti, a Pop felszereltségi szinten az első lökhárítók és az ajtó kilincsek a karosszéria színére vannak színezve. Sőt, az alapfelszereltség részét képezi az első két légzsák a nagyobb biztonságért, a Dualdrive szervokormány, amellyel könnyebb a parkolás és manőverezés, elektromos első ablakok, központi zár, nyitott tárolórekesz a műszerfalon és rádió előkészítés.

A karosszériát személyre lehet szabni 3 pasztell színnel (Fehér, Vörös, Fekete), illetve a különböző belső színekkel.

Panda Lounge

A Lounge szint funkcionális elemekkel egészíti ki a Pop felszereltséget, így kínál maximális vezetési élményt: pollenszűrős manuális klímaberendezés, magasságában állítható vezetőülés, ködlámpák és napellenzős utasoldali visszapillantó tükör. Ami a külsőt illeti, a karosszéria színére festett visszapillantók, ajtókilincsek és oldalsó védőelemek teszik látványossá az autót.

Újabb külső és belső színek, valamint szövetek teszik lehetővé, hogy teljesen egyedivé varázsolhassa autóját.

Motorok - 69 HP 1.2

A 8 szelepes, 69 LE-s 1.2-es benzines motor a legmegbízhatóbbak egyike. A motor már alacsony fordulatszámon leadja a maximális nyomatékot, amellyel megnöveli a vezetési élményt (reakció kézséget) alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás és károsanyag-kibocsátás mellett.

Hengerűrtartalom (cm3): 1242
Végsebesség: 164 km/h
Max. forgatónyomaték: 102 Nm at 3000 rpm;
Fogyasztás: 6.7 városi használatban, 4.3 a városon kívüli, 5.2 vegyes használatban.
CO2-kibocsátás: 120 g/km

85 LE 0.9 TwinAir Turbo Start&Stop

Az új 85LE-s TwinAir turbó motor lelke egy kisméretű, könnyű 2 hengeres motor, amely kedvező üzemanyag-fogyasztással optimális teljesítményt tud elérni.

A 2011-es Év Motorja az egyetlen, amely biztosítja a gazdaságos üzemeltetést a jó vezetési élmény mellett. A motor a MultiAir rendszert használja, egy különleges folyadékáramlással kiegészítve, a maximális üzemanyag-hatékonyság eléréséhez.
Mindez csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és CO2 kibocsátást (15%-al kedvezőbb, mint a 69LE 1.2-es motorral felszerelt verzióknál) és növeli a motor erejét (25%-al nagyobb, mint az 1.2-es motorral felszerelt verzióknál) és maximális nyomatékát.

A Pandában is elérhető a Start&Stop rendszer és az "ECO" gomb (amely kérésre aktiválható), amelyek csökkentik a fogyasztást városi forgalomban, illetve garantálják a környezetbarát vezetést.

Hengerűrtartalom (cm3): 875
Végsebesség: 177 km/h
Max. forgatónyomaték: 145 Nm at 1900 rpm;
Fogyasztás: 5.0 városi használatban, 3.8 a városon kívüli, 4.2 vegyes használatban.
CO2-kibocsátás: 99 g/km

75 LE 1.3 MultiJet II Start&Stop

A Panda megkapta a legújabb generációs, közös nyomócsöves, közvetlen befecskendezéses 1.3 MultiJet II motort, amely egy mestermű a kis lökettérfogatú motorok között. A motor élettartamát 250.000 km-re tervezték a mechanikus alkatrészek szervizelése nélkül. A fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás csökkentését segíti többek között a motorvezérlő rendszer által közvetlenül irányított EGR szelep, illetve a DPF részecskeszűrő. A kompresszorral kiegészített fix geometriájú turbófeltöltő biztosítja, hogy már alacsony fordulatszámon is elérhető a maximális nyomaték.

Ezek a kiegészítők teszik lehetővé a magas teljesítmény alacsony fogyasztással és károsanyag-kibocsátással való párosítását, miközben a menetkomfort is átlag feletti marad.

A motor fel van szerelve Start & Stop rendszerrel, amely automatikusan kikapcsolja a motort, amikor az autó megáll a forgalomban. Ez a technológia növeli a hatékonyságot, csökkenti a fogyasztást, CO2-kibocsátás és a zajszennyezést is.

Hengerűrtartalom (cm3): 1248
Végsebesség: 168 km/h
Max. forgatónyomaték: 190 Nm at 1500 rpm;
Fogyasztás (l/100 km): 4.7 városi használatban, 3.5 a városon kívüli, 3.9 vegyes használatban.
CO2-kibocsátás: 104 g/km

Munkatársaink

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 439 8887

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 293 2893
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!