Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Fiat Panda modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Katalógus

Új Panda

Az új Pandával minden könnyebben megy: parkolni, mindennek helyet találni, jól érezni magunkat barátainkkal. Azoknak készült, akik agilis, könnyen vezethető, ennek ellenére tágas belsővel rendelkező városi autót keresnek.

Design - "squircle"

A "squircle" kifejezést a Pandára alkotta meg a Fiat. Ennek az alakja tükröződik minden részleten, egyesíti a négyzet ('square', amely jelképezi a hatékonyságot, határozottságot) és a kör ('circle', amely a kedvességet, rugalmasságot jelképezi) jelképeit.

Ami a külsőt illeti, a Pandát elegánsan újratervezték, puha, lekerekített vonalakkal, amelyek tágas belső teret rejtenek.

Külső

Az elejének sugárzó személyisége van, az enyhén domborodó motorháztetővel, amely tökéletesen csatlakozik a vízszintes hűtőrácshoz és az új első fényszórókhoz.

A második generációs Panda Számos sajátosságát újratervezték, mint a függőleges hátsó lámpatesteket, amelyek megszakítás nélkül olvadnak be a karosszériába. A sima, lekerekített formák megtalálhatóak a lökhárítókon, oldalsó paneleken, amelyek terepjárós megjelenést kölcsönöznek.

Belső

A Panda azok számára tökéletes, akik egy autó keresnek tele kényelemmel. Az utastérben 14 tárolórekesz található, amelyek a 225 l-es (rögzített hátsó ülésekkel) csomagtérrel együtt nagy helyet biztosítanak a csomagoknak. A csomagtér előre csúsztatott hátsó ülésekkel 260 literesre nő, míg az ülések lehajtásával a teljes kapacitása eléri a 870 litert is.

A Panda tágas és kényelmes utastere határtalan szabadságot biztosít, ahol a rugalmasság és sokoldalúság a városi autó igazi erősségeivé válnak.

A műszerfalon - többféle színben - több rakodóhely lett kialakítva, amelyek mellett a műszerfal alján lévő kesztyűtartó is segít abban, hogy mindent el tudjuk pakolni.

Az emelt sebességváltó kar a műszerfal közepén helyezkedik el, egészen közel a kormányhoz, hogy kényelmes legyen a vezetés. A tökéletesen kerek formájú kormánykerék segíti a könnyű kanyarodást, míg a szögletes belső ívek a tapadást segítik a műszerfal láthatóságának javításával egyetemben.

Egy másik stilisztikai és funkcionális elem a jellegzetes alakú kézifék, amelynek kisebb mérete lehetővé teszi a tér hatékonyabb felhasználását.

A Panda karcsú első ülései (21 cm hosszanti- és 6 cm magasságállítás) nagyobb lábteret tesznek lehetővé a hátsó sorban utazók számára, növelve ezzel a kényelmüket.

Felszereltség - Panda Pop

Ami a megjelenést illeti, a Pop felszereltségi szinten az első lökhárítók és az ajtó kilincsek a karosszéria színére vannak színezve. Sőt, az alapfelszereltség részét képezi az első két légzsák a nagyobb biztonságért, a Dualdrive szervokormány, amellyel könnyebb a parkolás és manőverezés, elektromos első ablakok, központi zár, nyitott tárolórekesz a műszerfalon és rádió előkészítés.

A karosszériát személyre lehet szabni 3 pasztell színnel (Fehér, Vörös, Fekete), illetve a különböző belső színekkel.

Panda Lounge

A Lounge szint funkcionális elemekkel egészíti ki a Pop felszereltséget, így kínál maximális vezetési élményt: pollenszűrős manuális klímaberendezés, magasságában állítható vezetőülés, ködlámpák és napellenzős utasoldali visszapillantó tükör. Ami a külsőt illeti, a karosszéria színére festett visszapillantók, ajtókilincsek és oldalsó védőelemek teszik látványossá az autót.

Újabb külső és belső színek, valamint szövetek teszik lehetővé, hogy teljesen egyedivé varázsolhassa autóját.

Motorok - 69 HP 1.2

A 8 szelepes, 69 LE-s 1.2-es benzines motor a legmegbízhatóbbak egyike. A motor már alacsony fordulatszámon leadja a maximális nyomatékot, amellyel megnöveli a vezetési élményt (reakció kézséget) alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás és károsanyag-kibocsátás mellett.

Hengerűrtartalom (cm3): 1242
Végsebesség: 164 km/h
Max. forgatónyomaték: 102 Nm at 3000 rpm;
Fogyasztás: 6.7 városi használatban, 4.3 a városon kívüli, 5.2 vegyes használatban.
CO2-kibocsátás: 120 g/km

85 LE 0.9 TwinAir Turbo Start&Stop

Az új 85LE-s TwinAir turbó motor lelke egy kisméretű, könnyű 2 hengeres motor, amely kedvező üzemanyag-fogyasztással optimális teljesítményt tud elérni.

A 2011-es Év Motorja az egyetlen, amely biztosítja a gazdaságos üzemeltetést a jó vezetési élmény mellett. A motor a MultiAir rendszert használja, egy különleges folyadékáramlással kiegészítve, a maximális üzemanyag-hatékonyság eléréséhez.
Mindez csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és CO2 kibocsátást (15%-al kedvezőbb, mint a 69LE 1.2-es motorral felszerelt verzióknál) és növeli a motor erejét (25%-al nagyobb, mint az 1.2-es motorral felszerelt verzióknál) és maximális nyomatékát.

A Pandában is elérhető a Start&Stop rendszer és az "ECO" gomb (amely kérésre aktiválható), amelyek csökkentik a fogyasztást városi forgalomban, illetve garantálják a környezetbarát vezetést.

Hengerűrtartalom (cm3): 875
Végsebesség: 177 km/h
Max. forgatónyomaték: 145 Nm at 1900 rpm;
Fogyasztás: 5.0 városi használatban, 3.8 a városon kívüli, 4.2 vegyes használatban.
CO2-kibocsátás: 99 g/km

75 LE 1.3 MultiJet II Start&Stop

A Panda megkapta a legújabb generációs, közös nyomócsöves, közvetlen befecskendezéses 1.3 MultiJet II motort, amely egy mestermű a kis lökettérfogatú motorok között. A motor élettartamát 250.000 km-re tervezték a mechanikus alkatrészek szervizelése nélkül. A fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás csökkentését segíti többek között a motorvezérlő rendszer által közvetlenül irányított EGR szelep, illetve a DPF részecskeszűrő. A kompresszorral kiegészített fix geometriájú turbófeltöltő biztosítja, hogy már alacsony fordulatszámon is elérhető a maximális nyomaték.

Ezek a kiegészítők teszik lehetővé a magas teljesítmény alacsony fogyasztással és károsanyag-kibocsátással való párosítását, miközben a menetkomfort is átlag feletti marad.

A motor fel van szerelve Start & Stop rendszerrel, amely automatikusan kikapcsolja a motort, amikor az autó megáll a forgalomban. Ez a technológia növeli a hatékonyságot, csökkenti a fogyasztást, CO2-kibocsátás és a zajszennyezést is.

Hengerűrtartalom (cm3): 1248
Végsebesség: 168 km/h
Max. forgatónyomaték: 190 Nm at 1500 rpm;
Fogyasztás (l/100 km): 4.7 városi használatban, 3.5 a városon kívüli, 3.9 vegyes használatban.
CO2-kibocsátás: 104 g/km
Munkatársaink

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 439 8887
Videochat
Elérhető
Kiss Csaba

Lázár Viktor

junior értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 520 0953
Videochat
Elérhető
Lázár Viktor

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 20 293 2893
Videochat
Nem elérhető
Váradi Ferenc
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!