Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Fiat Új 500 modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Az új Fiat 500

KEDVES ÉS MERÉSZ EGYSZERRE
ezek az új Fiat 500 ismérvei.

KÜLSŐ DESIGN


A MÍTOSZOK LÉTREJÖNNEK. És változnak. Az eredeti 500-as modellhez képest merészség és csábítás társul divatos és mai megjelenése mellé.

KEDVES ÉS MERÉSZ EGYSZERRE
Az 500-as arcán huncut mosoly ül. Orra az új betétekkel, a híres logóval és aháromdimenziós hűtőrácsot körülölelő lökhárítóval mintha rákacsintana mindenkire, akinek tekintete arra téved. Még vonzóbb, még pozitívabb, még inkább 500. Az új, polielliptikus fényszórók, szinte megszólalnak és szertefoszlatják a sötétséget. A LEDtechnológiát használó új, dinamikus menetfényeket az 500-as logója ihlette, és a gépjárművet sötétben rögtön felismerhetővé teszik.

ÖSSZETÉVESZTHETETLEN VONALAK ÉS STÍLUS
Az 500-as összetéveszthetetlen profilja nem változott, de a 2 értékes és új, könnyűfém keréktárcsának – a 15"-os fényes szürke és a 16"-os matt fekete, gyémánt hatásúváltozatoknak – köszönhetően még jellegzetesebb lett. Az új 500-as dizájnját a két karosszériaszín teszi még látványosabbá: a modern és vidám pasztell Corallo piros, és a kifinomult eleganciát sugárzó Burgundy Opera bordó.

AZ EGYÉNISÉG A RÉSZLETEKBEN REJLIK
Az új designelemek, mint a ködlámpáknak és tolatólámpáknak otthont adó lökhárítókrómozott díszléce, felhívják magukra a figyelmet. Ezek közé tartozik az új, hátsó lámpaegység is, mely tartalmazza a féklámpákat, tolató lámpákat és irányjelzőket, valamint keretként körbeöleli a karosszériát.Ez a szokatlan és merész megoldás kiválóan mutatja, hogy az 500 mindig képes megújulni, de jellegzetességét soha nem veszíti el.

500 GYŰJTEMÉNY
Senki nem volt még ilyen trendi. Az 500-as bemutatja új ruhatárát: 6 különböző minta áll rendelkezésre, hogy eleganciával, vidámsággal és humorral öltöztesse fel modelljét. Semmit nem bízunk a véletlenre: minden grafikai minta kombinálható az egyedi karosszéria színekkel és több típusban is rendelhető- KICSI (oldalra) vagyKÖZEPES (az övvonaltól fölfele, beleértve a tetőt, a motorháztetőt, a külső tükröket, az övvonalat, a csomagtartót és az ajtó paneleket).

 
 

BELSŐ


EGYEDI ÉS GYÖNYÖRŰ KIALAKÍTÁS. A TÖKÉLETES KOMBINÁCIÓ.
A merész külső teljesen megújult belső teret takar, mely vonzóbb, elegánsabb és kifinomultabb, mint valaha. Az új 500 ismét számtalan meglepetést tartogat.

A TÖKÉLETESSÉG ALAPFELSZERELTSÉG
A műszerfal kialakítását az alapoktól átdolgoztuk, melynek köszönhetően az új fedélzeti technológiákkal tökéletes összhangot alkot. A krómozott elemek és a lekerekített kialakítású vezérlőszervek gyönyörködtetik a szemet.
Ám az új 500 nem csak szép, praktikus is: a műszerfalon új kesztyűtartó lett elhelyezve, valamint az új középkonzolon USB/Aux csatlakozók találhatók, a pohártartó tálca pedig nagyobb, mint eddig volt.

MOST MINDENT ELLENŐRZÉSE ALATT TARTHAT
Az új, különleges kialakítású kormánykereketkrómozott elemek díszítik.
Az innovatív, 7"-os, digitális TFT kijelző lehetővé teszi, hogy a vezetés során szükséges összes információt figyelemmel kísérje, beleértve a kilométeróra adatait, a fordulatszámmérőt, a hőmérsékletet, a sebességváltásra figyelmeztető felváltás jelző rendszert, afedélzeti számítógépet, mellyel megjelenítheti az aktuális fogyasztást és a gépjármű aktuális hatótávolságát.

 
 
 

A DIVAT IHLETTE GÉPJÁRMŰ
Stílus, stílus, stílus és még több stílus. Az új 500-as belső terének anyagai és szövetei egyenesen a legdivatosabb kifutókról érkeztek. Ez az élettel teli Prince of Wales kárpit gazdag színvilágú díszítőelemeivel, elegáns burgundi bőr borításával – melyet kék betétek tesznek változatossá – és klasszikus kialakításával a 60-as éveket idézi.

LEGYEN MINDEN ÚTJA KÉNYELMES
Hogy a komfort iráni elvárásokat maradéktalanul kielégítsük, új ergonomikus kialakítású ülésekkel szereltük fel a gépjárművet, melyeket úgy terveztük, hogy a hátsó ülések könnyebben hozzáférhetőek legyenek.

FELSZERELTSÉG


POP - A VÁLASZTÉK LEGPRAKTIKUSABB TAGJA
Az új 500-as pop verziója lezser stílussal rendelkezik, könnyedén mozog a számtalan napi teendő között.

LOUNGE - ELSŐ PILLANTÁSRA ELEGÁNS ÉS SIKKES
Az új 500 Lounge olyan mint egy klasszikus öltöny, modern szabással újratervezve, mely finom részleteivel hívja fel magára a figyelmet.

AZ ÚJ 500-AS MOST MÉG EGYEDIBB
Az új csomagoknak köszönhetően 500-asának minden részletét személyre szabhatja A Mopar® speciális csomagjai számtalan lehetőséget kínálnak.

 
 

TECHNOLÓGIA


0.9 TWINAIR TURBO 85 LE BENZIN MOTOR
Ez a forradalmi és több díjjal is kitüntetett (Az év motorja 2013), kéthengeres Fiat motor a kompakt kivitelével valódi remekmű: kisebb a mérete és alacsonyabb a fogyasztása, ugyanakkor nagyobb teljesítményt és rendkívül élvezetes vezetést élményt biztosít.

SZERETI A TÁRSASÁGOT. DE MINDIG SAJÁT UTAKON JÁR.
Az új 500-as fedélzetén egyedül a vezetési élmény a fontos. Ezért szereltük fel a legkifinomultabb biztonsági és információs és szórakoztató rendszerekkel - kormánykeréken elhelyezett vezérlőszervekkel, Bluetooth® kihangosító és hangátviteli funkcióval,eco:Drive, Blue&Me TomTom 2 LIVErendszerekkel, és nem utolsó sorban aUconnectTM online információs rendszerrel.

UCONNECT (TM)
A Uconnect™ egy információs és szórakoztató rendszer, mely 5"-os, illetve 6,5"-os érintőképernyőjén lehetővé teszi a gépjármű összes multimédiás rendszerének kezelését: a rendszerről vezérelhető az analóg és digitális (DAB) rádió, valamint USB/AUX-IN bemenetein keresztül további eszközök (médialejátszók, iPod, iPhone, okostelefonok) csatlakoztatását is támogatja.
Emellett a Uconnect Radio Nav 5’’ rendszer TomTom 2.5D navigációja progresszív útvonalkijelzést biztosít, "Egyszeri Hangutasításos Úti Cél Bevitel" funkciója pedig lehetővé teszi, hogy a címeket egyetlen hangparanccsal adja meg.
Az okostelefonok integrálásával az új Uconnect ™ LIVE rendszer lehetővé teszi, hogy a fedélzeti rendszeren keresztül használja alkalmazásait, így folyamatosan kapcsolatban lehet barátaival a Twitteren; 35 millió zeneszám közül válogathat a Deezeren és több, mint százezer rádióállomásból a Tune-In alkalmazásban; valós időben kaphat friss híreket a Reuters-től és a TomTom LIVE szolgáltatásainak köszönhetően még a forgalomról, a sebességmérő kamerák helyéről és az időjárásról is tájékozódhat.
És ez nem minden: eco:Drive™ rendszerünkre támaszkodva tökéletesítheti vezetési stílusát és csökkentheti üzemanyag-fogyasztását, valamint valós időben ellenőrizhati gépjárműve CO2 kibocsátását.
A my:Car: rendszer gondoskodik róla, hogy soha ne érjék meglepetések: emlékezteti hol parkolt le gépjárművével, tájékoztatja az üzemanyagszintről, illetve felhívja figyelmét az esetlegesen észlelt rendellenességekre.

MAXIMÁLIS BIZTONSÁG
Az új 500-as fedélzetén az (1.2-es motorokhoz tartozó) erősített fékrendszeren túl a legjobb utasvédelmi berendezések gondoskodnak biztonságáról: 7 légzsák, ABS + EBD így nem veszti el az uralmat a gépkocsi felett hirtelen megállásnál, ESC + Dombsegéd, hogy megtartsa az irányt vészhelyzetben is és, hogy az emelkedőn való elindulás könnyebb legyen, HBA , hogy a hirtelen fékezés még hatékonyabb legyen,Automatikus vészvillogó, mely azonnal bekapcsol vészfékezés esetén.
És mindezek mellet az elliptikus kialakítású fényszórók és nappali menetfények a LED technológiának köszönhetően mindig maximális láthatóságot biztosítanak.

 
 
 
 
 

Munkatársaink

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 439 8887
Videochat
Elérhető
Kiss Csaba

Lázár Viktor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 520 0953
Videochat
Elérhető
Lázár Viktor

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 20 293 2893
Videochat
Nem elérhető
Váradi Ferenc
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!