Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Fiat 500 Hybrid
modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

ÚJ 500 MILD HYBRID LAUNCH EDITION

A városi autók ikonja már hibrid verzióban is elérhető

KÜLSŐ

Hibrid lélek, egyedi stílus: összetéveszthetetlen 500-as formaterv Hybrid Launch Edition

Új PERSPEKTÍVA

Tisztább ég, jobb kilátás. Jobban nem is tudnád kiélvezni a friss fuvallatokat, mint az új, stílusos 500C Mild hybrid Launch Editionnel és fekete nyitható tetejével.

Hybrid Launch Edition

500 HARMATCSEPP

A környezet dicsőítése, amely tökéletesen példázza a zöld gondolkodást: ez az új 500 és 500C Mild hybrid Launch Edition harmatcsepp zöld fényezése. Egy különleges tónúsú zöld, amely az új hibrid generáció kezdetét jelzi.

Hybrid Launch Edition

A STÍLUS ALAPJAI

Az új 500 és 500C Mild hybrid Launch Edition tetejétől a felnikig stílusos. Élvezd a különleges, matt fekete és fehér részletekkel tűzdelt 16"-os alumínium felnik elegáns stílusát.

SEAQUAL™ BELTÉR

Vigyázz: a stílus is beköltözött Hybrid Launch Edition

Jó hír a tengereknek

Kiváló minőségű, formatervezett termék, nemes céllal: csökkenteni a tengerek szennyezettségét. Az új 500 és 500C Mild hybrid Launch Edition modellek Seaqual? ülései speciális műszálból készültek, amelyeket tengerekből összegyűjtött műanyagból gyártottak.

Hybrid Launch Edition

Tisztaság a levegőben

Csökkentsd a károsanyag-kibocsátást akár 20 százalékkal* az 500 és 500C új, hibrid motorjával. Használata könnyű, segít csökkenteni a fogyasztást, és kényelmesebb vezetést biztosít. Kövesd nyomon az energia felhasználását a központi kijelzőn, használd ki a Fiat lágy hibrid rendszerében rejlő minden előnyt, és javítsd a levegő minőségét.

*Az NDc2 homológ értékhez képest

Hybrid Launch Edition

CSAK A LEGJOBB

A selyemfényű króm részletek az elegancia és a minőség szimbólumai. Csodáld meg őket a kormány mögül, kezeddel a váltón és a kormányon.

Hybrid Launch Edition

TENGERNYI ÜLÉS

Valódi forradalom a műszál előállításában. A Seaqual? eljárással kiváló minőségű terméket tudunk létrehozni a Földközi-tengerből kihalászott műanyagb hulladékból, és felhasználásukkal stílusos, elegáns üléseket alkotunk.

Hybrid Launch Edition

BELSŐ RAGYOGÁS

Ahogy kívül, az új 500 és 500C Mild Hybrid Launch Edition modelleknél belül is minden részlet a hibridség körül összpontosul. Ilyen a matt harmat színű műszerfalbetét is.

INFOTAINMENT

Hybrid Launch Edition

TÖLTŐDJ FEL

Az intuitív TFT kijelzőnek köszönhetően egyetlen pillantás is elég ahhoz az új 500 és 500C Mild Hibrid Launch Edition modellekben, hogy mindent megtudj és kontroll alatt tarts. Kezdve az akkumulátor töltöttségétől az energia felhasználásáig.

Hybrid Launch Edition

TELEFONTÜKRÖZÉS

A telefontükrözés funkciónak köszönhetően könnyedén csatlakoztathatod okostelefonodat a Uconnect 7"HD infotaiment rendszerhez, amellyel kérhetsz navigációt, kezelheted a hívásaidat és üzeneteidet, hallgathatsz podcastokat, vagy zenét. Mindeközben pedig a vezetésre koncentrálhatsz. A telefontükrözést hangvezérléssel vagy az érintőképernyőn keresztül is irányíthatod.

TELJESÍTMÉNY ÉS BIZTONSÁG

Hybrid Launch Edition

*A képek csak illusztráció célját szolgálják. Elérhető szín, anyag kombinációkért és további információért látogasson el kereskedésünkbe.

Kérdés esetén értékesítő kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.


Munkatársaink

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó
Videochat
Elérhető
Kiss Csaba

Lázár Viktor

értékesítési tanácsadó
Videochat
Elérhető
Lázár Viktor

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Videochat
Nem elérhető
Váradi Ferenc
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!