Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Fiat Ducato személyszállító
modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Szárnyakat kap a vállalkozás

A Fiat Ducato megbízható, innovatív és fáradhatatlan. Különlegesen nagy méretű raktérrel és 25 év tapasztalattal büszkélkedhet. Nélkülözhetetlen munkatárs? Több annál: üzlettárs, akiről mindig is álmodtunk. A legjobb partner azok számára, akik árufuvarozással, személyszállítással foglalkoznak, vagy egyszerűen csak megfelelő méretű szabadidőautót keresnek. A Ducatónál minden adott, hogy ideális munkatárssá váljék: számtalan teher– és személyszállító változatával mindig tettre kész. A furgon tengelytávja 3000 mm–től 4035 mm–ig terjed, a külső hosszúság pedig 4963 mm–től 6363 mm–ig. Háromféle külső magassággal, 2254, 2524 és 2764 mm–rel rendelhető, amelyekhez 1662, 1932 és 2172 mm–es raktérmagasság párosul. És mivel manapság a piac megköveteli, hogy a vállalkozás arculata tükrözze a szakmai képességeket is, a Ducato új stílusával mindig ki fog tűnni. A Ducato új designjának fontos eleme az első lökhárító: masszív, robusztus megjelenést kölcsönöz a modellnek. Az üzemeltetés szempontjából még ennél is fontosabb lehet, hogy 3 részből áll, így ütközés esetén külön is cserélhetők az elemei, csökkentve ezzel a javítás költségeit. Az első rész dinamikus formáiba ültetett fényszórócsoportnak köszönhetően a jármű elölről kompakt, lendületes és modern képet nyújt. Erőt sugároz a hátsó design, a szögletes vonalakkal és az oldalvédő csíkba futó lökhárítóval.

Ducato CombiNATO Szállítani. Mindent és mindenkit!

Igényei kielégítéséhez nagy raktérre van szüksége? Máris teljesítve! A második és harmadik üléssor ledönthető (és szükség esetén kivehető), így rögtön nagyobb hely van a szállítandó árunak. A legkisebb raktértérfogat 1,7 köbméter a rövid tengelytávú, 8/9 személyes Combi változatnál, a legnagyobb pedig 6 köbméter a közepes tengelytávú, 5/6 személyes változatnál. Ezenfelül, mindkét hátsó üléssor dönthető, összecsukható és kivehető: ez aztán az igazi tartalékhely, amellyel bármilyen szállítási problémát meg tudunk oldani (a rövid tengelytávú változatoknál 8 m3–ig, a hosszú tengelytávúaknál 11,5 m3–ig növelhető a raktér). A Ducato Combi rakteréhez könnyen hozzáfér a 90 vagy 180 fokig nyíló hátsó szárnyas ajtókon keresztül, és a rakodás is egyszerű a csupán 535 mm–es raktérküszöbnek köszönhetően. Az utasok kényelme is maximális utazás közben, hiszen egy olyan levegőelosztó rendszer található az autó belsejében, mely egy, a tető alatti csatornán keresztül optimális mértékben oszlatja szét a friss levegőt az autóban. A rendszernek minden utasnál külön levegőbefúvó nyílása van. Az oldalsó panelekben tágas és kényelmes tárolórekeszek találhatók.

Ducato Panorama Az utazás megannyi öröme

A Ducato Panorama változatánál választhat a 8 vagy 9 személyes konfigurációk közül. Az ülések minden esetben különállóak és egyszemélyesek. Mindegyik állítható háttámlával, párnázott kartámlával és hárompontos biztonsági övvel rendelkezik. A második üléssor ablakai befelé nyílnak, és úgy tervezték, hogy segítsék a levegő keringését a jármű belsejében. Az autó belső terében az optimális hőmérsékletről a dupla légkondicionáló egység (rendelhető), és a minden utasnál megtalálható, külön levegőbefúvó nyílásból érkező hideg levegő gondoskodik. A meleg levegő elosztása is egyénileg történik minden utasnál, hiszen a padló alatti vezeték össze van kötve az ülések alatt található szellőzőréssel. Az utasok szállítása egyben csomagszállítást is jelent. Éppen ezért a csomagtartó kalaptartója összecsukható és kivehető, így lehetőség nyílik a nagyobb csomagok szállítására is (2,8 köbméter térfogatig). Válasszon a 3000 mm tengelytávú vagy a 3450 mm tengelytávú, magas tetővel rendelkező Ducato Panorama közül. A választékban 2–féle motor található: 2.2 Mjet 100 LE és 2.3 Mjet 120 LE. Bármelyik változatot is választja, biztos lehet benne, hogy a Ducato Panorama teljes mértékben kielégíti szakmai és esztétikai igényeit.

Új lendület a munkához

Nagyobb motorteljesítmény, jobb menetteljesítmények és alacsonyabb fogyasztás. Ez ellentmondásosnak tűnik, de mindezt a Fiat Ducato motorjainak technológiája lehetővé teszi. Három új „Common rail” típusú, 16 szelepes Multijet motor, nagynyomású befecskendezéssel és elektronikus vezérléssel. A teljesítmény a 2.2–es motor 100 lóerejétől a 2.3–as 120 lóerején keresztül a 3.0 Power 157 lóerejéig terjed. A nyomatékértékek még teljesebb képet nyújtanak az új motorok erejéről. A 3.0 Power motor 400 Nm–es maximális nyomatékkal büszkélkedhet, amely állandó az 1700–2500 fordulat/perc tartományban. Menetteljesítményre lefordítva ez azt jelenti, hogy a motor rendkívül rugalmas, és gyorsan reagál minden teljesítményigényre. Fontos előny, amely különlegesen csendes járással és kimagasló vezetési élménnyel párosul. A Ducato hagyományosan visszafogott fogyasztását az új modell tovább javítja. Az eredményt a fejlett technológia, a több ezer kísérleti óra és a lehető legváltozatosabb körülmények között zajló több millió kilométernyi próbaút bizonyítja. A mechanikai és technológiai újítások lehetővé tették a karbantartási periódus megnövelését is, így az olajcsere 45 000 kilométerenként esedékes (40 000 km a 2.2–es motor esetében).

A biztonság Ducatóban utazik

20 000 strukturális számítás, 120 ütközési teszt, több száz kísérlet az egységekkel és az alrendszereken, mindez jól mutatja azt az óriási erőfeszítést, amelyet a Ducatónál már meglévő magas biztonsági szabvány további növelése érdekében fejtettek ki. A járművet úgy tervezték, hogy az esetleges ütközéseket a legnagyobb hatékonysággal nyelje el. Rendkívül merev, tervezett deformációjú struktúrája, valamint a nem deformálódó utastércella garantálja az utasok maximális biztonságát. Valamennyi ülőhelyet (egyedüli kivételt képeznek a duplakabinos változatoknál a hátsó középső ülőhelyek) hárompontos biztonsági övvel, övfeszítővel és erőhatárolóval láttak el. A két működési szintű vezetőoldali légzsák az alapfelszereltség részét képezi. Rendelhető továbbá 120 literes utasoldali légzsák, oldallégzsák és függönylégzsák a 360 fokos védelem érdekében. A biztonság megelőzést is jelent. A Ducato ebben is élen jár: a fékrendszer kétkörös, négy tárcsafékkel, ABS–szel (blokkolásgátló) és EBD–vel (elektronikus fékerőelosztó) rendelkezik. Rendelhető ASR (kipörgésgátló), illetve ESP (elektronikus stabilitás–ellenőrző) is, amely kritikus közlekedési helyzetekben lép működésbe a jármű megcsúszásának megakadályozása érdekében. Az ESP tartalmazza a Hill–holdert (visszagurulás–gátló), a HBA–t (hidraulikus fékasszisztens) és a LAC–ot (terhelésfüggő menetdinamikai szabályozás). Ez utóbbi végzi a terhelési állapot figyelését menet közben, és beavatkozik az ABS, ASR és ESP funkciók kalibrálása és optimalizálása érdekében.
Munkatársaink

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 439 8887
Videochat
Elérhető

Kiss Csaba

Lázár Viktor

junior értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 520 0953
Videochat
Elérhető

Lázár Viktor

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 20 293 2893
Videochat
Nem elérhető

Váradi Ferenc

Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!