Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Fiat 500L Wagon
modellismertető

már 3 690 000 Ft - tól*


 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

A Fiat 500L Living helyébe lép 500L Wagon: 
  • A kategória legszélesebb utastere 5 + 2 ülés mindössze 435 centiméteren.
  • A kategória egyetlen képviselője 638 literes csomagtartóval.
  • Teljes értékű, első számú családi autó: az összetéveszthetetlen Fiat 500 formavilág a létező legjobb helykínálat/külső méretaránnyal.
  • Fürge és kompakt, mint egy alsó-középkategóriás autó, kényelmes és sokoldalú, akár egy kombi, tágas és funkcionális, mint egy buszlimuzin

A Fiat bemutatta a Fiat 500L Wagon-t, a Fiat 500 család hatodik évfordulóján tartotta világpremierjét. A 2007-ben bevezetett ikonikus modell továbbfejlesztéseként létrehozott új modell csak úgy habzsolja az életet. Közvetlenül szólít meg egy igen széles ügyfélkört, ügyelve az új jellemzőkre és funkciókra; a funkcionalitás és a dizájn egyensúlyára törekedve anélkül, hogy ez a stílus rovására menne.

A Fiat új Varázslatos Kombija az 500-as magával ragadó báját, a városi autók fürgeségét, az alsó-középkategóriás járművek visszafogott méreteit, a kompakt kombik kényelmét és szolgáltatásait a buszlimuzinok helykínálatával és sokoldalúságával ötvözi. Ezekből az alkotóelemekből állt össze a Fiat merőben új felfogást megtestesítő autója, amely nem csupán az ideális műszaki paraméterekről szól, hanem arról is - sőt, elsősorban arról -, hogy hogyan használjuk mindennapi életünk részeként.

Az 500L Wagon így a hatékony helykihasználás és az összetéveszthetetlen, Fiatos formavilág tökéletes házasságának gyümölcse. A kiegészítő, harmadik üléssornak köszönhetően az új autó a buszlimuzin kategória legkisebb méretű ‘5 + 2 üléses' modellje: 435 centiméter hosszú, 178 cm széles, és 167 cm magas. Ráadásul annak ellenére, hogy 20 centiméterrel rövidebb, mint egy tipikus alsó-középkategóriás kombi, a Fiat 500L Wagon kiemelkedő értékekkel büszkélkedhet a kényelem, a helykínálat és a csomagtartó térfogata terén - utóbbi lenyűgöző 638 literes!

Az új modell ennek köszönhetően teljes értékű, első számú családi autó, amely mindenkit képes megszólítani; funkcionalitásával és gazdaságosságával a férfiakat, szépségével, intelligens kialakításával és stílusával a hölgyeket célozza meg. És akkor még nem szóltunk a gyerekekről, akik egész egyszerűen elragadónak fogják találni az autót. Összefoglalva: a Fiat 500L Wagon a legmagasabb szinten képviseli azt a jellemző zsenialitást, amellyel a Fiat képes a mindennapokat egyszerűbbé, ugyanakkor élvezetesebbé tevő járműveket létrehozni.

Bevezetésekor a Fiat 500L Wagon kétféle turbódízellel - 120 LE 1.6 MultiJet II és 95 LE 1.3 MultiJet II - lesz kapható; a 95 lóerős dízelmotorhoz automata sebességváltó is társítható.

A modellkínálat kétféle felszereltségi szintből (Pop Star és Lounge) áll, mindkettő választható öt vagy hét üléssel. Nem kevesebb mint 19 különböző karosszériaszín (köztük 11 kéttónusú kombináció), hatféle belső kárpitozás, valamint 15 különböző könnyűfém keréktárcsa vagy dísztárcsa gazdagítja a választékot, amely így összesen nem kevesebb mint 282 különböző lehetséges kombinációt kínál. Ezen túlmenően az új Fiat 500L eleve magasabb kategóriákra jellemző felszereltséget tesz elérhetővé; az új bőr kárpitozástól kezdve a beépített navigációs berendezésen át a parkolást segítő tolatókameráig.


500L Wagon hosszított

A hosszított verzió 20 cm-rel hosszabb hátsó túlnyúlással rendelkezik. Ennek köszönhetően a
csomagtér 5 ülés esetén 183 literrel és rendelhet 7 üléssel is, igaz a plusz
ülések csak 165 cm testmagasságig vehetőek igénybe.


*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.Munkatársaink

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 439 8887
Videochat
Elérhető
Kiss Csaba

Lázár Viktor

junior értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 520 0953
Videochat
Elérhető
Lázár Viktor

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 20 293 2893
Videochat
Nem elérhető
Váradi Ferenc
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!