Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy október 23-án, szombaton, márkakereskedéseink ZÁRVA tartanak. 
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Fiat Professional Ducato alváz
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Szárnyakat kap a vállalkozás

A Fiat Ducato megbízható, innovatív és fáradhatatlan. Különlegesen nagy méretű raktérrel és 25 év tapasztalattal büszkélkedhet. Nélkülözhetetlen munkatárs? Több annál: üzlettárs, akiről mindig is álmodtunk. A legjobb partner azok számára, akik árufuvarozással, személyszállítással foglalkoznak, vagy egyszerűen csak megfelelő méretű szabadidőautót keresnek. A Ducatónál minden adott, hogy ideális munkatárssá váljék: számtalan teher– és személyszállító változatával mindig tettre kész. A furgon tengelytávja 3000 mm–től 4035 mm–ig terjed, a külső hosszúság pedig 4963 mm–től 6363 mm–ig. Háromféle külső magassággal, 2254, 2524 és 2764 mm–rel rendelhető, amelyekhez 1662, 1932 és 2172 mm–es raktérmagasság párosul. És mivel manapság a piac megköveteli, hogy a vállalkozás arculata tükrözze a szakmai képességeket is, a Ducato új stílusával mindig ki fog tűnni. A Ducato új designjának fontos eleme az első lökhárító: masszív, robusztus megjelenést kölcsönöz a modellnek. Az üzemeltetés szempontjából még ennél is fontosabb lehet, hogy 3 részből áll, így ütközés esetén külön is cserélhetők az elemei, csökkentve ezzel a javítás költségeit. Az első rész dinamikus formáiba ültetett fényszórócsoportnak köszönhetően a jármű elölről kompakt, lendületes és modern képet nyújt. Erőt sugároz a hátsó design, a szögletes vonalakkal és az oldalvédő csíkba futó lökhárítóval.

Átalakítható járművek: a tökéletes munka tökéletes alapja

A Ducato olyan, mint egy „alapanyag”, amelyből a megfelelő felépítménnyel a legkülönfélébb igényeket kielégítő járművek alakíthatók ki. Mindez sokoldalúságának, és egy olyan mechanikai rendszernek köszönhető, amellyel egyszerűen és gazdaságosan végezhetünk átalakításokat, hogy a Ducato teljesen személyre szabott legyen. Hogy minden átalakítási igénynek megfeleljen, a Ducato nem csak furgon, de platós alváz, járóképes alváz (mindkettő szimpla vagy dupla fülkével) vagy padlólemez kivitelben is elérhető. Alváz változatokban három különböző tengelytávval és négyféle hosszúságban rendelhető. Ha nagyobb rakodóképességre van szükségünk, vagy fokozottan terheljük a tengelyt, a Ducato Maxi a megoldás. A Ducato tehát lehet lakóautó vagy mozgóüzlet, szerelhetünk rá hűtőkamrát, alumíniumboxokat vagy billenőszekrényt. Még sokáig sorolhatnánk a példákat, mert bármilyen terv megvalósításához a Ducato az ideális kiindulási pont.

Új lendület a munkához

Nagyobb motorteljesítmény, jobb menetteljesítmények és alacsonyabb fogyasztás. Ez ellentmondásosnak tűnik, de mindezt a Fiat Ducato motorjainak technológiája lehetővé teszi. Három új „Common rail” típusú, 16 szelepes Multijet motor, nagynyomású befecskendezéssel és elektronikus vezérléssel. A teljesítmény a 2.2–es motor 100 lóerejétől a 2.3–as 120 lóerején keresztül a 3.0 Power 157 lóerejéig terjed. A nyomatékértékek még teljesebb képet nyújtanak az új motorok erejéről. A 3.0 Power motor 400 Nm–es maximális nyomatékkal büszkélkedhet, amely állandó az 1700–2500 fordulat/perc tartományban. Menetteljesítményre lefordítva ez azt jelenti, hogy a motor rendkívül rugalmas, és gyorsan reagál minden teljesítményigényre. Fontos előny, amely különlegesen csendes járással és kimagasló vezetési élménnyel párosul. A Ducato hagyományosan visszafogott fogyasztását az új modell tovább javítja. Az eredményt a fejlett technológia, a több ezer kísérleti óra és a lehető legváltozatosabb körülmények között zajló több millió kilométernyi próbaút bizonyítja. A mechanikai és technológiai újítások lehetővé tették a karbantartási periódus megnövelését is, így az olajcsere 45 000 kilométerenként esedékes (40 000 km a 2.2–es motor esetében).

A biztonság Ducatóban utazik

20 000 strukturális számítás, 120 ütközési teszt, több száz kísérlet az egységekkel és az alrendszereken, mindez jól mutatja azt az óriási erőfeszítést, amelyet a Ducatónál már meglévő magas biztonsági szabvány további növelése érdekében fejtettek ki. A járművet úgy tervezték, hogy az esetleges ütközéseket a legnagyobb hatékonysággal nyelje el. Rendkívül merev, tervezett deformációjú struktúrája, valamint a nem deformálódó utastércella garantálja az utasok maximális biztonságát. Valamennyi ülőhelyet (egyedüli kivételt képeznek a duplakabinos változatoknál a hátsó középső ülőhelyek) hárompontos biztonsági övvel, övfeszítővel és erőhatárolóval láttak el. A két működési szintű vezetőoldali légzsák az alapfelszereltség részét képezi. Rendelhető továbbá 120 literes utasoldali légzsák, oldallégzsák és függönylégzsák a 360 fokos védelem érdekében. A biztonság megelőzést is jelent. A Ducato ebben is élen jár: a fékrendszer kétkörös, négy tárcsafékkel, ABS–szel (blokkolásgátló) és EBD–vel (elektronikus fékerőelosztó) rendelkezik. Rendelhető ASR (kipörgésgátló), illetve ESP (elektronikus stabilitás–ellenőrző) is, amely kritikus közlekedési helyzetekben lép működésbe a jármű megcsúszásának megakadályozása érdekében. Az ESP tartalmazza a Hill–holdert (visszagurulás–gátló), a HBA–t (hidraulikus fékasszisztens) és a LAC–ot (terhelésfüggő menetdinamikai szabályozás). Ez utóbbi végzi a terhelési állapot figyelését menet közben, és beavatkozik az ABS, ASR és ESP funkciók kalibrálása és optimalizálása érdekében.


Munkatársaink

Kiss Csaba - értékesítési tanácsadó

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 5300
Lázár Viktor - értékesítési tanácsadó

Lázár Viktor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 5300
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!