Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Fiat Professional Dobló Work Up
modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Az olasz gyártó haszonjármű divíziója, a Fiat Professional dobta piacra a tágas platóval, dízelmotorokkal és Start-Stop rendszerrel ellátott Dobló Work Up modellt. Ez a típus a Doblo-sorozat első pickup kivitelű kishaszonjárműve, nyitott platójának hosszúsága 2,3 m, szélessége 1,82 m, rakterének hasznos területe így 4 négyzetméter körül alakul.

fiatdoblo Akár egy tonnányi teherrel is elboldogul. Platóját nagyszilárdságú acélvázra épített alumínium panelekből szerelték össze, a raktér padlóját pedig csúszásgátló burkolattal vonták be. Külön pirospont jár a raktér alatt elhelyezett titkos rekeszért, melyben szerszámok, vagy egyéb kisebb munkaeszközök szállíthatók.A Fiat Professional mérései szerint három EURO-raklap, vagy harminchárom darab gyümölcsös rekesz kényelmesen elfér rajta. A szorgos áruszállítók biztonságát ABS és fékerő-elosztó, valamint légzsákok garantálják, opcionálisan pedig hegymeneti indulást segítő funkcióval ellátott menetstabilizáló is rendelhető. A légkondicionáló akár automata kivitelben is rendelhető, a helyes útirányt pedig a Fiat házi fejlesztésű Blue & Me rendszere, vagy a TomTom navigációs berendezése diktálja.

Fiat adatai alapján a Fiat Dobló Cargo Work Up hasznos teherbírása kereken 1000 kg. A platós változat három dízelmotorral lesz választható. A belépő 1.3 literes Multijet 95 lóerős, a középső 1.6 literes 105 lóerőt teljesít, míg a csúcsot jelentő 2.0 literes Mjet 135 lóerős. A Fiat Dobló Cargo Work Up utastere kétszemélyesre zsugorodott, a műszerfalat viszont változatlanul emelték át a platós változatba.


Munkatársaink

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 439 8887
Videochat
Elérhető
Kiss Csaba

Lázár Viktor

junior értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 520 0953
Videochat
Elérhető
Lázár Viktor

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 20 293 2893
Videochat
Nem elérhető
Váradi Ferenc
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!