Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Fiat Professional Dobló Work Up
modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Az olasz gyártó haszonjármű divíziója, a Fiat Professional dobta piacra a tágas platóval, dízelmotorokkal és Start-Stop rendszerrel ellátott Dobló Work Up modellt. Ez a típus a Doblo-sorozat első pickup kivitelű kishaszonjárműve, nyitott platójának hosszúsága 2,3 m, szélessége 1,82 m, rakterének hasznos területe így 4 négyzetméter körül alakul.

fiatdoblo Akár egy tonnányi teherrel is elboldogul. Platóját nagyszilárdságú acélvázra épített alumínium panelekből szerelték össze, a raktér padlóját pedig csúszásgátló burkolattal vonták be. Külön pirospont jár a raktér alatt elhelyezett titkos rekeszért, melyben szerszámok, vagy egyéb kisebb munkaeszközök szállíthatók.A Fiat Professional mérései szerint három EURO-raklap, vagy harminchárom darab gyümölcsös rekesz kényelmesen elfér rajta. A szorgos áruszállítók biztonságát ABS és fékerő-elosztó, valamint légzsákok garantálják, opcionálisan pedig hegymeneti indulást segítő funkcióval ellátott menetstabilizáló is rendelhető. A légkondicionáló akár automata kivitelben is rendelhető, a helyes útirányt pedig a Fiat házi fejlesztésű Blue & Me rendszere, vagy a TomTom navigációs berendezése diktálja.

Fiat adatai alapján a Fiat Dobló Cargo Work Up hasznos teherbírása kereken 1000 kg. A platós változat három dízelmotorral lesz választható. A belépő 1.3 literes Multijet 95 lóerős, a középső 1.6 literes 105 lóerőt teljesít, míg a csúcsot jelentő 2.0 literes Mjet 135 lóerős. A Fiat Dobló Cargo Work Up utastere kétszemélyesre zsugorodott, a műszerfalat viszont változatlanul emelték át a platós változatba.


Munkatársaink

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó
Videochat
Elérhető
Kiss Csaba

Lázár Viktor

értékesítési tanácsadó
Videochat
Elérhető
Lázár Viktor

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Videochat
Nem elérhető
Váradi Ferenc
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!