VISSZAHÍVÁST KÉREK

NÉV
TELEFONSZÁM
E-MAIL
MÁRKA

DUNA CASCO  

 
24 Kérjen ajánlatot! - TEL.: +36 1 801 4242  

Minden biztosító saját maga szabályozza a CASCO biztosítási feltételeit. Tehát a kárrendezésre, díjfizetésre, önrészesedésre, díjemelésre, kapcsolódó egyéb szolgáltatásokra, stb. vonatkozó feltételek biztosítónként változhatnak. Az „önrész” az az összeg, ami kár esetén a biztosítottra, az ügyfelekre hárul. Tehát kár esetén az igazoltan felmerülő - járulékos költségekkel együtt megállapított - kárösszegből, káreseményenként a szerződésben vállalt nagyságú összeget a biztosítottnak magának kell viselni.
Kérjen visszahívást 24 órán belül felkeressük

Válassza a Duna  CASCO-t!

Kár esetén díjmentesen szállítjuk be autóját műhelyünkbe. Csak egy telefon, és a Duna Autó Zrt. 24 órában elérhető autómentő szolgálata rövid időn belül segít a helyzetén. Ha már megtörtént a káresemény, autója javítása mellett igyekszünk teljes körű szolgáltatást, valódi segítséget nyújtani önnek, amivel megkönnyíthetjük az ügyintézést. A javítás ideje alatt négy napra csereautót biztosítunk az ön részére, e mellett teljes körűen vállaljuk a biztosítási ügyintézést is a káresetet követően.
Akár önrész nélkül vállaljuk autójának szakszerű javítását, mert önrész felét a Duna Autó Zrt. szerződött biztosítója elengedi, a másik feléről a Duna Autónál levásárolható kupont kap (50 000 Ft önrészig).
DUNA CASCO Kattintson a képre a nagyításhoz!
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!