Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy október 23-án, november 1-én és november 2-án szalonjaink és szervizeink zárva tartanak.

Dacia Logan MCV modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Helyezkedjen el kényelmesen!

A legjobb árú kombi, amellyel bármit elszállíthat!

Modern és dinamikus vonalvezetés

Az Új Dacia Logan MCV egy olyan autó, amelyet vezetni és amelyre ránézni is kellemes élmény. A ködlámpák, a modern első orrész és a hosszanti tetőrudak dinamikus és modern megjelenést kölcsönöznek az autónak.

Utasvédelem

A 3 évre vagy 100 000 km-re vonatkozó garanciával vásárolt Új Dacia Logan MCV felszereltsége biztosítja az ön és utasai teljes védelmét: megerősített karosszéria, első és oldalsó légzsákok, Isofix rögzítési pontok az oldalsó gyereküléseken a hátsó sorban, állítható fejtámlák.

Dacia Logan MCV
Dacia Logan MCV

Itt mindennek és mindenkinek van hely!

Az új Dacia Logan MCV tágas terében bármit és bárkit szállíthat, amit vagy akit csak szeretne. Családjával teljes kényelemben utazhatnak, hiszen az autó 5 főnek biztosít helyet, variálhatósága pedig leegyszerűsíti a mindennapokat. A ledönthető és 1/3-2/3 arányban osztott hátsó üléseknek köszönhetően nagy méretű tárgyakat is szállíthat, illetve a teret saját elképzelése szerint alakíthatja át.

XXL méretű csomagtér és praktikus elrendezés

Az Új Dacia Logan MCV XXL méretű csomagtérrel rendelkezik, amely bármilyen igénynek képes megfelelni, illetve bármilyen tevékenységhez képes biztosítani a megfelelő rakodóteret. Az autó belső terét számos tárolóhellyel szereltük fel: első utasoldali telefontartó zseb, első tárolózseb*, új palacktartó hátul, kivilágított kesztyűtartó*, nagy méretű ajtózsebek elöl és hátul, tárolózseb a műszerfalon, ülészsebek, pohártartó... Az utastér első és hátsó elemei is mind az utazáshoz tartozó tárgyak tárolását szolgálják.*
* Verziótól függően.


Munkatársaink

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 983 4090

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 376 7375

Simai Tibor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 244 7503
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!