Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. március 17-től a járványügyi kormányrendeletnek megfelelően, megváltozott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre: Márkakereskedéseink munkanapokon 8.00-15.00 között , szervizeink pedig 7.00-15.30 között tartanak nyitva. Szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük!

Dacia Logan modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Az Új Dacia Logan előnyei

Új kialakításának és megújult belső terének köszönhetően az Új Dacia Logan modern, dinamikus kialakítást és kényelmet biztosít, méghozzá a legjobb áron.

Dacia Logan

Modern és dinamikus vonalvezetés

Az Új Dacia Logan egy olyan autó, amelyet vezetni és amelyre ránézni is kellemes élmény. Az új, modern orrész kialakítás és a robusztus vonalak utazásra hívogatnak.

Az új első lámpák, illetve a megújított hátsó fények magukon hordozzák az autó új személyiségjegyeit.

Utasvédelem

A 3 évre vagy 100 000 km-re vonatkozó garanciával vásárolt Új Dacia Logan felszereltsége biztosítja az ön és utasai teljes védelmét: megerősített karosszéria, első és oldalsó légzsákok, Isofix rögzítési pontok a hátsó szélső üléseken, állítható fejtámlák.

Modern és hívogató utastér

Gondosan kidolgozott részletek, hívogató utastér, új, modern és kényelmes kárpitozás, megújított központi műszerfal új dekorációkkal ellátva, új, 4 küllős kormánykerék, szaténfényű krómozott elemek.* Az Új Dacia Logan megújított belső tere még kifinomultabbá és harmonikusabbá tette az autót. Az utazás már az első pillanattól kezdve kellemes élmény.

Kényelmes és nagy méretű belső tér

Az Új Dacia Logan-ba az egész család kényelmesen elfér. Az 5 tágas helynek, a több tárolóhelynek és a tágas csomagtérnek köszönhetően a hétköznapokban és nyaraláshoz is praktikus választás az Új Dacia Logan. A lehajtható és 1/3-2/3* arányban osztott hátsó üléssornak köszönhetően úgy alakíthatja át az autót, ahogyan csak szeretné ? a kifejezetten nagy méretű csomagtartóban pedig bármit elszállíthat.
* Verziótól függően.

Dacia Logan*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 983 4090

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 376 7375

Koszta János

haszongépjármű szakértő
Telefon:
+36 20 366 6374

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 245 8547

Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!