Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Dacia Lodgy modellismertető

már 2 649 000 Ft - tól*


 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

A Dacia Lodgy előnyei

Fedezze fel a praktikus, egyterű Dacia Lodgy modellt! A kivételesen tágas Dacia Lodgy utasterében 5 vagy akár 7 személy is kényelmesen elfér, ráadásul a számos, praktikusan kialakított rakodóhelynek köszönhetően a családi kirándulásokhoz is ideális. Használja ki az alacsony árát és a megbízhatóságát!

Dacia Lodgy

Egyterű, robusztusságot biztosító SUV csomaggal

A Dacia Lodgy külső megjelenése kivételes robusztusságról és tágas térről árulkodik. Az autó orr-részén felfedezhetők a Dacia új arculatához illeszkedő elemek, például a nagyobb hűtőrács és a nagyobb lökhárító. Az autó karakterét tovább fokozzák a nagyméretű fényszórók, valamint a hegyes vonalakkal ellátott hátsó lámpák.

Tágas utastér

A Dacia Lodgy utastere kivételesen tágas, így az egész család könnyedén elfér benne. 7 üléses kialakításának, valamint a 3. sorban ülők számára rendelkezésre álló lábtérnek és az ülésmagasságnak köszönhetően saját kategóriájának élmezőnyébe tartozik. Az egyterű Lodgy modellek által kínált kivételes kényelemnek köszönhetően a sofőr és utasai is szinte otthon érezhetik magukat...

A Dacia Lodgy alkalmazkodik az ön igényeihez

További rakodóhelyre van szüksége? Csak kérnie kell... mi teljesítjük kívánságát! A 2. üléssor háttámlája 1/3-2/3 arányban ledönthető. A 3. sor ülőpadjához hasonlóan a második sor üléseinek háttámlái is teljesen lehajthatók. Szükség esetén a 3. üléssor kiszerelhető az autóból, de az ülések eltávolítása nélkül is kaphat 2 személyes konfigurációt a 7 személyes kialakítás helyett. A Dacia Lodgy rakodási kapacitása mindent felülmúl. 2 személyes konfiguráció esetén a csomagtér kapacitása a 2617 dm3-t is elérheti, de 7 ülés mellett is még 207 dm3 áll rendelkezésre. Ráadásul a csomagtér alacsony küszöbe rendkívüli módon megkönnyíti a nagyobb tárgyak ki- és berakodását. De a praktikumok listája ezzel még nem ért véget! A Dacia Lodgy utastere akár 30 liternyi további rakodóhelyet rejt magában*.
* Verziótól függően.

Dacia Lodgy


*Állami támogatással csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.Munkatársaink

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 983 4090
Videochat
Nem elérhető
Galli Gyuláné

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 376 7375
Videochat
Elérhető
Himpelmann Balázs

Pál Lívia

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 244 7503
Videochat
Elérhető
Pál Lívia

Koszta János

haszongépjármű szakértő
Telefon: +36 20 366 6374
Videochat
Elérhető
Koszta János

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon: +36 20 245 8547
Videochat
Elérhető
Szombathy Tamás
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!