Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Dacia Lodgy modellismertető

Nagycsaládos ikon már 3 299 000 Ft - tól*


ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A 7 SZEMÉLYES CSALÁDI AUTÓ HATÁROZOTT MEGJELENÉSSEL

A Lodgy minden családi igénynek képes eleget tenni, és mindezt stílusosan. Hűtőrács, nagy lökhárítók, határozott megjelenés, nagyméretű ködlámpák és hátsó fényszórók – ezek az elemek teszik az autót egyedivé.

Új Lodgy modellek akár napi 1700 Ft-tól!
7,25% THM-mel (referencia THM: 7,63%, futamidő: 48 hónap), 5 év vagy 100 000 km garanciával!*
KÉRJEN AJÁNLATOT MÉG MA!
Dacia Lodgy

Tágas és praktikus - az egész család számára

A Dacia Lodgy külső megjelenése kivételes robusztusságról és tágas térről árulkodik. Az autó orr-részén felfedezhetők a Dacia új arculatához illeszkedő elemek, például a nagyobb hűtőrács és a nagyobb lökhárító. Az autó karakterét tovább fokozzák a nagyméretű fényszórók, valamint a hegyes vonalakkal ellátott hátsó lámpák.

BELSŐ TÉR

Utazzon akár a családdal, akár a barátaival, a Lodgy ideális társként bárhová elkíséri, és kellemes teret biztosít mindannyiuknak.

Hétköznap, hétvégén vagy nyaraláskor is mindig nyugodtnak érezheti magát a tágas, kényelmes és praktikus Dacia Lodgy belsejében, amelyben 7 teljes értékű ülés*, valamint számos gondosan megtervezett tárolóhely van. Még a harmadik üléssorban helyet foglaló utasok is jól érzik magukat a tágas térnek és a méretes térdhelynek köszönhetően. A két lehajtható asztalka a második üléssorban, a könyöktámasz a sofőr oldalán, valamint a plusz hálós zseb az első utas oldalán még kényelmesebbé teszik a belső teret.

Az új, matt króm keretes középkonzol remekül mutat, ugyanakkor egyszerűséget sugároz. A Dacia Lodgy természetesen gondoskodik az Ön biztonságáról is: rendelkezik blokkolásgátlóval (ABS), vészfékrásegítővel, négy légzsákkal, ESC menetstabilizátorral, valamint Isofix gyerekülést rögzítő rendszerrel. Mindezek az örömteli és biztonságos utazást teszik lehetővé Önnek és a családjának.

A harmadik üléssorban található Smart Seats megoldás segítségével az 5 férőhelyből könnyedén varázsolhat 6 vagy 7 férőhelyet. Az üléseket lehajthatja, előrebillentheti vagy kiszerelheti - így az utasteret igényei szerint átalakíthatja. A második üléstámla is teljesen lehajtható és 1/3-2/3 arányban osztható. (Elérhetősége verziótól függ)

Klímaberendezés

Klímaberendezés

Az utazások kényelmét, a klímából áradó levegő egyenletes és hatékony eloszlása garantálja. (Elérhetősége verziótól függ)
 
Elektromos ablakemelők

Elektromos ablakemelők

Az utasok kényelmét szolgálják, az elöl és hátul beépített elektromos ablakemelők is. (Elérhetősége verziótól függ)
 
Dacia Lodgy

Hátsó parkolóradar és tolatókamera

Manőverezzen bátran, hiszen az esetleges akadályokra, hangjelzések fogják felhívni figyelmét. Ezt a funkciót még kiegészítheti egy tolatókamerával is. (Elérhetősége verziótól függ)

MEDIA NAV Evolution

MEDIA NAV Evolution

A MEDIA NAV Evolution számos funkciónak enged teret: navigálhat a GPS-szel, telefonálhat, hallgathat rádiót és egyéb tartalmakat. Az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazások használatához, telefonját csatlakoztassa az USB-hez. Ezáltal a Dokker érintőképernyőjén elérheti alkalmazásait, meghallgathatja kedvenc zenéit, vagy hívásokat fogadhat. (Elérhetősége verziótól függ)
 
Dacia Plug&Radio

Dacia Plug&Radio

A Dacia Plug&Radio multimédia rendszerhez a következők tartoznak:
  • rádió
  • Bluetooth®-os telefonálás
  • audiostreaming
  • műszerfalba épített Jack- és USB-csatlakozók
A rendszert a kormányon található vezérlők, illetve a 4 hangszóró teszi teljessé. (Elérhetősége verziótól függ)
 

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Dacia Lodgy

A megbízható biztonsági megoldásoknak köszönhetően nyugodtan utazhat az autóban.

  • Megerősített karosszéria: első és oldalsó légzsákokkal, a gyermekülésekhez kialakított Isofix rögzítőrendszerrel és állítható magasságú fejtámlákkal várja Önt.
 
  • Fékezzen biztonságosan: A vészfékezővel kiegészített ABS rendszer, az ESC dinamikus menetstabilizátor és a kipörgésgátló hatékony fékezést, valamint stabil gépjárművet biztosítanak minden körülmény között.
 
  • Sebességszabályozás: Rendkívül egyszerűen tarthatja meg utazási sebességét, illetve beállíthat egy olyan végsebességet is, amelyet nem szeretne túllépni! A sebességszabályozó rendszer segítségével az utazásai páratlan nyugalomban telhetnek! (Elérhetősége verziótól függ)
 
  • Isofix rendszer: Az első ülésen is egyszerűen rögzíthet gyermekülést a menetiránynak háttal - ehhez egyszerűen kapcsolja ki az utasoldali légzsákot. Az Isofix rendszernek köszönhetően teljes biztonságban ülhetnek a gyermekek, a második üléssor mindhárom férőhelyén.

LIMITÁLT SZÉRIA

Lodgy 15th Celebration

A Dacia márka 15. évfordulója alkalmából megterveztük a limitált szériás Lodgy Stepway 15th Celebration modellt.

Dacia Lodgy

KÜLSŐ DESIGN

Az egyedi kialakítású egyterű számos egyedi dizájnelemet tartalmaz. A 15. évforduló alkalmából megtervezett limitált széria karakteres és hívogató vonalvezetése az egész családot ámulatba ejti.

A márka 15. évfordulója alkalmából ez a széria egyedi kialakítást kapott: ilyen az új Ferrit kék fényezés, a 15th Celebration felirattal ellátott embléma, illetve az egyedi ajtóküszöbök.

Dacia Lodgy

Dacia Lodgy

Dacia Lodgy

BELSŐ DIZÁJN

Utazzon kényelmesen és nyugodtan

A kék varrással és kék betétekkel ellátott kárpitozású 7 kényelmes ülőhely maximális kényelmet biztosít. (Verziótól függően)

Válassza az igényeinek megfelelő felszereltséget és technológiát, Dacia áron!

Dacia Lodgy

Dacia Lodgy

Dacia Lodgy

Kérdés esetén értékesítő kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Önt is meggyőzte? Kérjen ajánlatot még ma!

*A feltüntetett kezdőár a nagycsaládosok autóvásárlási támogatásának megszerzése esetén érvényes, minden Dacia Lodgy Blue dCi 115 Arctic gépkocsira, 2020.04.15. napjától a készlet erejéig vagy visszavonásig. A támogatást a Magyar Állam nyújtja, a 45/2019. (III.12.) Korm. rendeletben írt feltételekkel.  A támogatás folyósításáért nem vállalunk felelősséget. Lodgy vegyes fogyasztás l/100 km: 4,7-5,1; CO2-kibocsátás g/km: 124-133. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia márkakereskedésünket. A kép illusztráció. 

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2022. 01. 01. után Új Dacia Lodgy Blue dCi 115 Stepway modellre megkötött zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes visszavonásig. A feltüntetett 1700 Ft-os napidíj, 51 000 Ft-os havidíj figyelembevételével, 30 napos hónappal számolva került meghatározásra. A megadott napi díj összege 6 399 000 Ft bruttó vételár, 3 200 000 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 6,93% fix kamat mellett érvényes. A megadott feltételekkel a finanszírozás összege: 3 199 000 Ft, a futamidő alatt fizetendő kamat összege: 687 662 Ft, a teljes visszafizetendő összeg: 3 886 662 Ft.
Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 7,27%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 642 598 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 642 598 Ft, havidíj: 50 906 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 250 000 Ft, referencia THM érték: 7,63%.
A THM meghatározása a 2021. 12. 21. napján aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Credit finanszírozás esetén érvényes, visszavonásig. A garancia részletes feltételeit a DACIA Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon.
A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.


*Állami támogatással csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Galli Gyuláné - értékesítési tanácsadó

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Himpelmann Balázs - értékesítési tanácsadó

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Pál Lívia - értékesítési tanácsadó

Pál Lívia

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 244 7503
Szombathy Tamás - értékesítési vezető

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4284
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!