Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. március 17-től a járványügyi kormányrendeletnek megfelelően, megváltozott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre: Márkakereskedéseink munkanapokon 8.00-15.00 között , szervizeink pedig 7.00-15.30 között tartanak nyitva. Szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük!

Dacia Dokker Van
modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

A Dacia Dokker Van előnyei

A Dacia Dokker Van és a nagyvonalú megoldások tárháza: hatalmas rakodótér, kényelem és biztonság - maximálisan az ön igényeinek megfelelően.

Dacia Dokker Van

Masszív és harmonikus vonalak

A Dacia Dokker Van egy praktikus furgon, megnyerő külsővel. A Dacia Dokker Van harmonikus, ugyanakkor masszív vonalvezetése erőről és dinamizmusról árulkodik.

Csúsztatható oldalajtó

A csúsztatható, 703 mm-es oldalajtó kinyitásával (amely kategóriájában a legnagyobbak közé tartozik) gyerekjáték hozzáférni a Dacia Dokker Van rakodóteréhez. Ez az ajtó a szűk helyeken kifejezetten praktikus megoldásnak számít.

Hatékony és gyakorlatias

750 kg* terhelhetőség, 3,3?3,9 m3 hasznos térfogat és 1,9?3,11 m hosszú rakodótér ? az ön igényeinek szolgálatában. A Dacia Dokker Van a praktikus megoldásokat kedvelő szakemberek autója. Megbízható és ellenálló kialakítás, hatalmas rakodótér ? ebben az autóban gond nélkül szállíthat bármilyen rakományt.
*Az Ambiance szinttől.

Dacia Easy Seat

A Dacia Dokker Van impozáns rakodótere 3,3 m3. A többfunkciós ülésnek köszönhetően ez a tér ráadásul optimalizálható és megnagyobbítható. A Dacia Easy Seat hossza állítható, háttámlája dönthető. Ha ledönti az utasülés háttámláját, egy kis íróasztalhoz juthat, ahol dolgozhat a laptopján, vagy áttekintheti iratait.

Dacia Dokker Van*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 983 4090

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 376 7375

Koszta János

haszongépjármű szakértő
Telefon:
+36 20 366 6374

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 245 8547

Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!