Dacia Dokker modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

A Dacia Dokker előnyei

A Dacia Dokker a márka szellemének megfelelően sokoldalú, kényelmes és megbízható.

Dacia Dokker

Harmonikus dizájn

A Dacia Dokker egy sokoldalú egyterű-kombi rekordméretű utastérrel és vonzó külső dizájnnal. A 4,36 m hosszú Dacia Dokker harmonikus, ugyanakkor masszív vonalvezetése erőről és dinamizmusról árulkodik. A magas övvonal és a védett fényszórók mind a tartósságot szolgálják. A tetőrudak, az oldalvédő díszcsík és a ködfényszórók is hozzájárulnak a Dokker egyedi stílusához.

Hátsó tolatóradar

A hátsó parkolássegítő rendszer nagyban megkönnyíti a manőverezést parkolás közben: a távolság csökkenésével sűrűsödő sípoló hangokkal figyelmeztet az ön mögött található akadályokra.

Praktikus és kényelmes a hétköznapokban

A Dacia Dokker az első igazi egyterű-kombi a Dacia kínálatában. A praktikus és sokoldalú Dacia Dokker minden igényt képes kielégíteni ? legyen szó akár az utastérről, akár a rakodókapacitásról. A Dacia Dokker piacvezető méretű, 1,16 méter hosszú csomagtartóval van felszerelve. A teljesen ledönthető hátsó üléssornak köszönhetően az 5 helyet könnyedén átalakíthatja 4, 3 vagy 2 személyessé. A gépkocsi továbbá számos tárolóhelyet is rejt: nyitott rekeszek, ülészsebek, kesztyűtartó...

Media Nav Evolution

A MEDIA NAV Evolution multimédiás rendszer vadonatúj funkcióival még egyszerűbbé és intuitívabbá vált: forgalmi információk, biztonsági figyelmeztetések, illetve csatlakozás olyan alkalmazásokhoz, amelyek kompatibilisek az okostelefonjával. Ugyanakkor megmaradtak azok az elemek is, amelyeknek a sikerét köszönheti: 7 hüvelykes (18 cm-es) érintőképernyő, GPS navigáció, telefon, rádió, média... A Bluetooth? csatlakozóval kihangosítva telefonálhat, audiostreamingen hallgathat zenét, vagy az elöl található USB-/Jack-kimenettel közvetlenül csatlakozhat készülékéhez.

Dacia Dokker

Munkatársaink

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 983 4090

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 376 7375

Koszta János

haszongépjármű szakértő
Telefon:
+36 20 366 6374

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 245 8547
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!