Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Citroën Jumpy Kombi
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A legpraktikusabb kisbusz

A Citroën Jumpy praktikuma közismert, de ha személyszállításról van szó, akkor a kombi verzió is maximálisan kiszolgálja az Ön igényeit. Akár a nagycsalád utazásáról, akár professzionális személyszállításról legyen is szó.

DESIGN

Citroën Jumpy Kombi
Citroën Jumpy Kombi

A Citroën Jumpy Kombit is letisztult, modern vonalvezetés, karakteres design jellemzi. A kisbusz elejének jellegzetes eleme a hűtőrács, amely magába foglalja a márkaemblémát és egészen a fényszórók közepéig húzódik, valamint a széles lökhárító, rajta a Jumpy robusztus stílusát hangsúlyozó fekete légbeömlő ráccsal.

A Jumpy Kombi ugyancsak háromféle hosszméretben rendelhető: XS (4,60 m), M (4,95 m) vagy XL (5,30 m) kivitelben, hogy akár 9 személy is kényelmesen utazhasson benne. A modell magassága az XS verzió esetén 1,90 m, M és XL változatnál pedig mindössze 1,89 m, így nyugodtan parkolhat vele bármilyen mélygarázsban.

BELSŐ TÉR

Citroën Jumpy Kombi

Nem kell többé választania a személy-, illetve teherszállítás között. A Citroën Jumpy Kombi ideális megoldást nyújt a professzionális személyszállítók és a nagycsaládosok számára is. Akármilyen karosszéria-kivitelt is válasszon, biztosan elegendő férőhelyet kínál 9 személynek és csomagjaiknak. A robusztus és rendkívül funkcionális kisbusz sokféle elrendezési módot kínál. Az XS változat esetén például 4,50 m3-re növelhető a rakodótér, ha a hátsó üléseket* eltávolítja, míg XL méretnél ez akár 6 m3 is lehet. A kényelmet is szem előtt tartották a tervezők, hiszen a 3. üléssorba való beszállást jelentősen megkönnyíti – a széles oldalsó tolóajtók mellett –, hogy a 2. sor ülései lehajthatók, mindössze egy mozdulattal.

A tágas belső tér számtalan elrendezési és átalakítási lehetőséget kínál. Az utastér különböző pontjain is számos rakodóhely áll rendelkezésére: elég, ha csak a nagyméretű, zárt kesztyűtartóra, nyitott középső tároló rekeszre, első ajtózsebekre vagy pohártartókra gondolunk.

* opciós felszerelés      
Citroën Jumpy Kombi

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A moduláris kialakítású, új generációs padlólemeznek és a kényelmi, illetve biztonsági felszereléseknek köszönhetően a Citroën Jumpy Kombi megkapta a maximális 5 csillagot az EURONCAP törésteszten.


Kényelme és biztonsága érdekében – többek között – az alábbi vezetéstámogató rendszereket kínálja a Citroën kisbusza, felszereltség függvényében:
 
  • Keréknyomás-ellenőrző rendszer
  • ESP kipörgésgátló
  • ESC + dombsegéd
  • Sebességkorlátozó és –szabályozó berendezés
  • Tempomat és sebességhatároló
  • Tolatókamera
A moduláris kialakítású, új generációs padlólemeznek és a kényelmi, illetve biztonsági felszereléseknek köszönhetően a Citroën Jumpy Kombi megkapta a maximális 5 csillagot az EURONCAP törésteszten.

MŰSZAKI ADATOK

A Citroën 2013 év vége óta olyan motorokat kínál modelljeihez, amelyek a környezetterhelés mértékének csökkentése érdekében leszorítják a nitrogén-oxidok (NOx) mennyiségét és a széndioxid-kibocsátás (CO2) szintjét. Így a Jumpy Kombihoz is környezetkímélő, takarékos és hatékony BlueHDi erőforrások* közül választhat, amelyek már mind megfelelnek az Euro6 normának:
 
  • 1,5 BlueHDi motor, 120 lóerő, S&S
  • 2,0 BlueHDi motor, 140 lóerő, S&S
  • 2,0 BlueHDi motor, 140 lóerő, S&S, EAT8
* karosszériaméret függvényében eltérő lehet a választható motorkínálat

TECHNOLÓGIA

Citroën Jumpy Kombi

A modern kor igényeinek megfelelően a Citroën mérnökei az egyre biztonságosabb és nyugodtabb vezetést tartották szem előtt a tervezésnél, így többek között olyan, opcióként rendelhető funkciók is bekerültek a Jumpy Kombiba, mint az érintőképernyős rádió Mirror Screen funkcióval. Telefontükrözéssel így átviheti a képernyőre okostelefonja azon funkcióit– amennyiben van ehhez kompatibilis Apple Car PlayTM, Android Auto vagy Mirror Link® applikációja –, amelyek összeegyeztethetők a vezetéssel.

Felkeltette érdeklődését a Citroën Jumpy Kombi kisbusz?

További részletekért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!


Munkatársaink

Pfendler Bernadett - szalonvezető

Pfendler Bernadett

szalonvezető
Szabó Gábor - értékesítési tanácsadó

Szabó Gábor

értékesítési tanácsadó
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!