Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 31-től augusztus 21-éig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Augusztus 28-án már a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Citroën Jumpy Kombi
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A legpraktikusabb kisbusz

A Citroën Jumpy praktikuma közismert, de ha személyszállításról van szó, akkor a kombi verzió is maximálisan kiszolgálja az Ön igényeit. Akár a nagycsalád utazásáról, akár professzionális személyszállításról legyen is szó.

DESIGN

Citroën Jumpy Kombi
Citroën Jumpy Kombi

A Citroën Jumpy Kombit is letisztult, modern vonalvezetés, karakteres design jellemzi. A kisbusz elejének jellegzetes eleme a hűtőrács, amely magába foglalja a márkaemblémát és egészen a fényszórók közepéig húzódik, valamint a széles lökhárító, rajta a Jumpy robusztus stílusát hangsúlyozó fekete légbeömlő ráccsal.

A Jumpy Kombi ugyancsak háromféle hosszméretben rendelhető: XS (4,60 m), M (4,95 m) vagy XL (5,30 m) kivitelben, hogy akár 9 személy is kényelmesen utazhasson benne. A modell magassága az XS verzió esetén 1,90 m, M és XL változatnál pedig mindössze 1,89 m, így nyugodtan parkolhat vele bármilyen mélygarázsban.

BELSŐ TÉR

Citroën Jumpy Kombi

Nem kell többé választania a személy-, illetve teherszállítás között. A Citroën Jumpy Kombi ideális megoldást nyújt a professzionális személyszállítók és a nagycsaládosok számára is. Akármilyen karosszéria-kivitelt is válasszon, biztosan elegendő férőhelyet kínál 9 személynek és csomagjaiknak. A robusztus és rendkívül funkcionális kisbusz sokféle elrendezési módot kínál. Az XS változat esetén például 4,50 m3-re növelhető a rakodótér, ha a hátsó üléseket* eltávolítja, míg XL méretnél ez akár 6 m3 is lehet. A kényelmet is szem előtt tartották a tervezők, hiszen a 3. üléssorba való beszállást jelentősen megkönnyíti – a széles oldalsó tolóajtók mellett –, hogy a 2. sor ülései lehajthatók, mindössze egy mozdulattal.

A tágas belső tér számtalan elrendezési és átalakítási lehetőséget kínál. Az utastér különböző pontjain is számos rakodóhely áll rendelkezésére: elég, ha csak a nagyméretű, zárt kesztyűtartóra, nyitott középső tároló rekeszre, első ajtózsebekre vagy pohártartókra gondolunk.

* opciós felszerelés      
Citroën Jumpy Kombi

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A moduláris kialakítású, új generációs padlólemeznek és a kényelmi, illetve biztonsági felszereléseknek köszönhetően a Citroën Jumpy Kombi megkapta a maximális 5 csillagot az EURONCAP törésteszten.


Kényelme és biztonsága érdekében – többek között – az alábbi vezetéstámogató rendszereket kínálja a Citroën kisbusza, felszereltség függvényében:
 
  • Keréknyomás-ellenőrző rendszer
  • ESP kipörgésgátló
  • ESC + dombsegéd
  • Sebességkorlátozó és –szabályozó berendezés
  • Tempomat és sebességhatároló
  • Tolatókamera
A moduláris kialakítású, új generációs padlólemeznek és a kényelmi, illetve biztonsági felszereléseknek köszönhetően a Citroën Jumpy Kombi megkapta a maximális 5 csillagot az EURONCAP törésteszten.

MŰSZAKI ADATOK

A Citroën 2013 év vége óta olyan motorokat kínál modelljeihez, amelyek a környezetterhelés mértékének csökkentése érdekében leszorítják a nitrogén-oxidok (NOx) mennyiségét és a széndioxid-kibocsátás (CO2) szintjét. Így a Jumpy Kombihoz is környezetkímélő, takarékos és hatékony BlueHDi erőforrások* közül választhat, amelyek már mind megfelelnek az Euro6 normának:
 
  • 1,5 BlueHDi motor, 120 lóerő, S&S
  • 2,0 BlueHDi motor, 140 lóerő, S&S
  • 2,0 BlueHDi motor, 140 lóerő, S&S, EAT8
* karosszériaméret függvényében eltérő lehet a választható motorkínálat

TECHNOLÓGIA

Citroën Jumpy Kombi

A modern kor igényeinek megfelelően a Citroën mérnökei az egyre biztonságosabb és nyugodtabb vezetést tartották szem előtt a tervezésnél, így többek között olyan, opcióként rendelhető funkciók is bekerültek a Jumpy Kombiba, mint az érintőképernyős rádió Mirror Screen funkcióval. Telefontükrözéssel így átviheti a képernyőre okostelefonja azon funkcióit– amennyiben van ehhez kompatibilis Apple Car PlayTM, Android Auto vagy Mirror Link® applikációja –, amelyek összeegyeztethetők a vezetéssel.

Felkeltette érdeklődését a Citroën Jumpy Kombi kisbusz?

További részletekért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!


Munkatársaink

Weldi Dániel - értékesítési tanácsadó

Weldi Dániel

értékesítési tanácsadó
Pfendler Bernadett - szalonvezető

Pfendler Bernadett

szalonvezető
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!