Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Citroën Grand C4 SpaceTourer
modellismertető

Nagycsaládos ikon már 6 420 000 Ft - tól*


ÁRLISTA LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A legnépszerűbb nagycsaládos Citroën modell

Nagycsaládosként új autót vásárolna, és a legjobb megoldás érdekli? Segítünk a választásban! A Citroën Grand C4 SpaceTourer egyszerre biztosítja egy családi autó praktikumát, és egy örömautó nyújtotta élvezetet. A Live felszereltségi szinten 5, vagy 7 személyes kivitelben is elérhető modell, míg a magasabb felszereltségekhez csak a hétüléses verzió választható.

DESIGN

Citroën Grand C4 SpaceTourer

A Citroën Grand C4 SpaceTourer egy igazán egyedi, modern és lendületes egyterű, amely kiemelkedik társai közül.

 
Tekintélyt parancsoló elölnézet

Tekintélyt parancsoló elölnézet

A modell egyediségét még karakteresebbé teszi az egyszerre exkluzív és lendületes vonalakkal megrajzolt orr-rész. Az autó elején, három szinten helyezkednek el a hangsúlyos lámpatestek, amelyek egyben a Citroën védjegyét és szimbólumát is jelentik. A LED-soros nappali menetfényt króm keret szegélyezi, amely a márkajeltől egészen az orr-rész két széléig húzódik.
Ami után mindenki megfordul

Ami után mindenki megfordul

Nemcsak elől, de hátul is igéző a tekintete a Grand C4 SpaceTourernek. A 3D hatású, LED lámpák modernsége, high-tech stílusa különleges fényhatást keltenek, amely azonnal felismerhetővé teszi a modellt. A hátsó márkajele fényes fekete színű, és krómkeretben jelenik meg, ezzel is hangsúlyozva a Citroën új pozícionálását, illetve a modell újszerű megjelenését.
Elegancia felsőfokon

Elegancia felsőfokon

A modell eleganciáját az autó tetővonalát hangsúlyozó, ezüstös fényű (Silver) tetőívek fokozhatják, amelyek felszereltségtől függően elérhetők a Citroën Grand C4 SpaceTourerhez.
Dinamikus fellépés

Dinamikus fellépés

A dinamikus megjelenés záloga a 17 colos, részben feketére fényezett, mesterien kidolgozott könnyűfém keréktárcsák, amelyek felszereltségtől függően szintén elérhetők a Citroën egyterűjéhez.

BELSŐ TÉR

A kényelem a Citroën márka valóságos védjegye – és erre a Grand C4 SpaceTourer a legjobb bizonyíték. A kényelmes vezetést garantáló, számtalan hasznos felszereléssel ellátott, agilis egyterű útra csábít, és pihentető utazást ígér. Legyen szó nagycsaládos ügyintézésről vagy kisebb baráti társasággal való kiruccanásról.

A külön az utasok kényelmére kidolgozott Citroën Advanced Comfort® program garantálja, hogy a márka bármely modelljében utazók ugyanazt a nem mindennapi kényelmet élvezhessék. A számos technológiai újításnak négy fő irányvonala van: finom anyagok és akusztikai komfort, praktikusan kihasználható, alakítható utastér, nyugodt és derűs utazás, hasznos és intuitív technológia.

Egy tér – háromféle enteriőr. Válassza ki az Önhöz leginkább illő belső hangulatot Grand C4 SpaceTourerjéhez!

Széria

Széria

Már a szériafelszereltséghez is egyedi stílusú utasteret biztosítunk Önnek Grand C4 SpaceTourerjébe. A Milazzo Grey kárpitozás tökéletes összhangot teremt a belső térben kialakított praktikus megoldásokkal és minőségi anyagokkal, valamint a szépen kidolgozott műszerfalborítással.
Dune Beige

Dune Beige

Szereti a napfényt és a kényeztetést? Akkor Önnek a Dune Beigi hangulatot ajánljuk. A Relax utasülések határtalan kényelmet nyújtanak, ráadásul az első ülések még masszázsfunkcióval is kiegészíthetők. A nyugodt, kellemes hangulatú utazáshoz a rendkívül puha Yatago Grey üléshuzatok és a beépített illatosító is hozzájárul.
Hype Grey

Hype Grey

A Shine alapfelszereltség részeként a Hype Grey enteriőr számos kényeztető megoldást kínál Önnek. Legyen szó a kifinomult szövet-bőrkárpitozásról, a masszázs funkcióval ellátott első ülésekről, vagy az elektromos deréktámaszról, garantáljuk, hogy nem fog csalódni.
Citroën Grand C4 SpaceTourer

A kényelem csúcsa

A Grand C4 SpaceTourer utasterét a loft stílus jellemzi: fényben úszó, tágas, bensőséges. A választható belső hangulatoktól függően akár masszázsfunkcióval és/vagy elektromos deréktámasszal rendelkező első ülésekkel, valamint lábtartóval ellátott, Relax első utasüléssel is bővülhet a modell kényelmi kínálata.

Határtalan variálhatóság

A modell belső tere – bármilyen kivitelről is legyen szó – tágas és variálható, így a legkülönbözőbb igényeknek is megfelel. Akár egy teljesen sík rakodófelület is kialakítható, ha a második üléssort a padlóba süllyeszti. Az első utasülés – felszereltség függvényében – ráadásul asztallá transzformálható, amellyel tovább növelhetjük a rakodófelületet. Ez különösen hosszú tárgyak szállításakor lehet hasznos.

A csomagtartó, mint erősség

A Grand C4 SpaceTourer bőséges helyet ígér családjának, köszönhetően a domború kiképzésű, robusztus csomagtérajtónak, valamint az akár 704 literre bővíthető kapacitásának. Ráadásul – felszereltségtől függvényében – Ön akár szabad kezes technológiát is választhat a csomagtérajtóhoz. A hátsó lökhárító alatt elhelyezett érzékelőnek köszönhetően ugyanis egyetlen láblendítéssel könnyen nyithatja/zárhatja a csomagtartót, még akkor is, ha tele vannak a kezei.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Biztonsági funkciók egész tárháza garantálja Önnek a nyugodt és kényelmes vezetést, utazást a Citroën Grand C4 SpaceTourerrel. És hogy – többek között – melyek ezek?

 • Kibővített táblaolvasó rendszer sebesség ajánlással
 • 360 fokos kamerarendszer
 • Tolatókamera
 • Adaptív fényszóró
 • Adaptív sebességszabályozó rendszer Stop funkcióval
 • Parkolósegéd
 • Elektromos rögzítőfék
 • Coffee Break Alert rendszer
 • Fáradtságérzékelő rendszer
 • Holttérfigyelő rendszer
 • Sávtartó asszisztens
 • Active Safety Break rendszer
 • Statikus kanyarfény
 • Figyelmeztetés ütközésveszélyre
 • Aktív vészfékező rendszer
Citroën Grand C4 SpaceTourer

MŰSZAKI ADATOK

A kategória legjobb dízelmotorjai

A kategória legjobb dízelmotorjai

Amennyiben BlueHDi dízelmotorral választja új Citroën Grand C4 SpaceTourer-jét, a maximális kényelemhez és vezetési élményhez már a nyolcfokozatú EAT8 automata sebességváltóval is hozzájárul. Az optimalizált sebességváltás technológiáján alapuló felszereltségi pont egyben csökkenti a fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást is. A korábbi EAT6-hoz viszonyítva közel 7%-kal csökkent a fogyasztás, ami a jobb teljesítménynek, a beépített Stop&Start rendszernek, a kibővített 8 fokozatnak és a modell lecsökkentett tömegének köszönhető.
Erős és kiváló rugalmasságú benzinmotor

Erős és kiváló rugalmasságú benzinmotor

Tudja, mivel érhet el kiváló vezetési élményt? A háromhengeres PureTech 130 S&S turbómotorral, amely magas nyomású, közvetlen befecskendezésű, nagy teljesítményű turbófeltöltővel van ellátva. Ez az erőforrás négyszer nyerte el az Év motorja díjat. A motor rendkívül rugalmas, és minden használati célnak tökéletesen megfelel, hiszen forgatónyomatékának 95%-a már az 1500-3500 ford./perc tartományban elérhető. Az EURO 6.3 tisztaságú PureTech 130 S&S motorhoz 6 fokozatú manuális sebességváltó társul, de akár 8 fokozatú EAT8 automata verzió is választható hozzá.
 
Citroën Grand C4 SpaceTourer

Családi autójához most akár 5 év* garanciát is biztosítunk, 100.000 km futáskorláttal.

*Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën Grand C4 SpaceTourer személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

TECHNOLÓGIA

Connect Nav*

Connect Nav*

A Connect Nav a Citroën új érintőtechnológiás, 3D navigációs rendszere, amely már két ujjal is nagyítható. A tökéletesített térképadatbázisnak köszönhetően pedig a navigáció hatékonyságával és naprakészségével sem lesz több gondja. A rendszerhez kitűnő kezelhetőséget kínál a Citroën C4 SpaceTourer új 7”-os érintőképernyője, amely továbbfejlesztett interfésszel és kapacitív képernyővel rendelkezik.
*felszereltségi szint függvényében széria vagy opciós funkció
360°-os kamera*

360°-os kamera*

Az autón elhelyezett négy kamera 360°-os nézetet biztosít Önnek a műszerfalon található, nagyfelbontású képernyőn. A körpanoráma-nézetet egy-egy kamera a gépjármű és a hátsó rendszámtábla fölött, kettő pedig a külső visszapillantó tükrök alsó részébe építve nyújtják. A bekapcsolt funkció 15 km/h sebességig működik, és egészen addig aktív, amíg Ön át nem lépi a 30 km/h sebességet.
*változattól függően opcióként rendelhető

Jöjjön el hozzánk, és próbálja ki családjával a Citroën Grand C4 SpaceTourert! A szülőktől kezdve a legkisebbekig mindenki imádni fogja!

További kérdés és ajánlatkérés esetén értékesítő kollégáink állnak szíves rendelkezésére.


*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Pfendler Bernadett - szalonvezető

Pfendler Bernadett

szalonvezető
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!