Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy március 22-től Márkakereskedéseinkben a megszokott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre:
H-P: 8.00-18.00, Szo: 10.00-13.00.
Márkaszervizeink munkanapokon 7.00-15.30
között tartanak nyitva.

Citroën C3 Aircross SUV
modellismertető 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Fedezze fel a kompakt SUV-k új generációját!

Elvarázsolta a Citroën városi kisautójának stílusa, de szeretné az SUV-k előnyeit is kiélvezni? Mi most ajánlunk erre egy megoldást! Igazi üde színfolt a kompakt SUV-k piacán a Citroën C3 Aircross SUV, amely a C-Aircross tanulmányon alapul, de közben a jellegzetes Citroën-stílusjegyeket is magán viseli. Sugározzon erőt és frissességet a karakteres megjelenést biztosító, rengeteg egyedi, személyre szabható opciót kínáló modellünkkel!

DESIGN

Biztonságérzetre vágyik vezetés közben? A Citroën C3 Aircross SUV masszív megjelenésével már az első pillanatban leveszi Önt a lábáról, és rögtön biztonságban is érezheti magát és utasait. A modell a városi terepjárók valamennyi jellegzetességével rendelkezik: megemelt hasmagasság, magasabb vezetési pozíció, nagyméretű kerekek, sárvédő-szélesítések, valamint hangsúlyos első és hátsó lökhárítóbetétek.

Citroën C3 Aircross SUV
Citroën C3 Aircross SUV

A masszív megjelenés ugyanakkor szép arányokkal és letisztult vonalvezetéssel is párosul. Az autó elején, két sorban elrendezve a legújabb, jellegzetes Citroën-fényforrások köszönnek vissza, amelyek egyszerre parancsolnak tiszteletet és teszik kifejezőbbé az orr-részt. Ugyanezt sugallják a felső sorban található, LED-es nappali menetjelző lámpák, amelyeket dupla krómléc köt össze a Citroën márkajellel, az autó teljes szélességében. Az igazán hatásos belépőt azonban az alumínium keréktárcsák biztosítják. Ön mit választana: a 16”-os dísztárcsákat vagy a 16”/17”-os alumínium keréktárcsákat?

Legyen merész, és variálja saját stílusa szerint új Citroën C3 Aircross SUV-jának külső és belső megjelenését egyaránt. Válasszon a 8-féle karosszéria- és 2-féle tetőszín, valamint a hozzájuk tartozó 4-féle színcsomag közül, amivel olyan pontokat is dekorálhat autóján, mint a tetőcsomagtartó rudak, hátsó háromszögablakok, tükörházak, első fényszórókeretek vagy kerékközép-szegélyek. Személyiségének minél teljesebb kifejezésére így összesen 85-féle kombináció* áll rendelkezésére.

*Változattól függően elérhető, a variációk száma országonként eltérő lehet.

És amit imádni fog: a nyitható panoráma tető*. Az elektromos vezérlésű, szakaszosan nyíló berendezés egyedülálló a kategóriájában. Belülről közel 1 méter hosszú az üvegfelülete, amely nyitott és csukott állapotában is feldobja a belső hangulatot és fényárban fürdeti az utasteret. Szükség esetén azonban a beépített sötétítővel és LED-es fénysorral is alakíthatók a fényviszonyok. Sőt, az utastér fényviszonyai a hátsó üléssorban elhelyezett napellenzőkkel is változtathatók. Így minden utazás igazi élmény lesz a Citroën C3 Aircross SUV-val!

*Változattól függően elérhető opció.

BELSŐ TÉR

Citroën C3 Aircross SUV

Variálható és tágas kényelmes belső térre vágyik? A Citroën C3 Aircross SUV ezt is megadja Önnek. Mindezt a Citroën Advanced Comfort® programnak köszönhetően.

A variálhatóság határtalan, hála a külön-külön is csúsztatható (150 mm-es távon), 2:1 arányban osztott hátsó üléspad két részének, amelyek háttámlája is dönthető. Sőt, a jobb első ülés lehajtásával még hosszabb tárgyakat is szállíthat, akár 2,4 méter maximális rakodóhosszig.

Az autóban öten is kényelmesen utazhatnak, amit a nagyméretű ülőhelyek, tágas lábtér és a kategória legnagyobb tető alatt mért magassága garantál. A modell ugyanis a szegmens legnagyobb helykínálatát nyújtja, az első és hátsó fejtér tekintetében pedig kategóriagyőztes (Best in class).

A C3 Aircross SUV büszkélkedhet a kategória legnagyobb csomagtartójával, így nemcsak az utasoknak, hanem a csomagoknak is bőven jut hely. Nem lenne elég a 410 liter alapméretű csomagtartó? A rakodótér egy pillanat alatt 520 literesre bővíthető a hátsó üléspad teljes előre csúsztatásával*. Ha pedig le is hajtjuk az üléseket, akkor 1.289 literre növelhető a csomagtartó-kapacitás. A bepakolás megkönnyítését pedig a széles csomagtérfedél, a nagy nyílási szög és az alacsony csomagtérküszöb szolgálja. Praktikus tartozék még az elrejthető kalaptartó, illetve a Shine felszereltséghez rendelhető, két szintre állítható mobil csomagtérpadló.

*Változattól függően széria vagy opciós felszereltség.

Citroën C3 Aircross SUV
Citroën C3 Aircross SUV

A praktikum mellett a design is teret kap a Citroën C3 Aircross SUV belsejében. Konfiguráláskor ugyanis 5-féle belső hangulat közül választhat:
  • Szériaváltozat: Letisztult, visszafogott design tükröződik a különleges textúrájú, szürke műszerfal-díszítés, Mica Grey szövet üléskárpitok és fehér szegélyezett szellőzők által.
  • Metropolitan Grey: A világos, ragyogó színek, a narancsszínnel szegélyezett szellőzők, és a műszerfalon is visszaköszönő, meleg hatású textíliák növelik a teret és a kellemes utazási élmény utasaiban.
  • Urban Red: A sötét és élénk színek kontrasztján alapuló belső hangulat az SUV-kra jellemző dinamikus és high-tech jelleget hangsúlyozza. A műszerfalbetét műbőr borítású, a szellőzőszegélyek narancsszínűek, az üléskárpitok pedig sötétszürke Quartz szövetből készültek, rajta narancsszínű díszöltésekkel.
  • Hype Colorado: A lágy tapintású anyagokkal, Colorado szín eleganciájával, bőr/szövet ülésekkel, kéttónusú kormánnyal és a különleges műszerfalborítással egyedülálló, prémium hangulatot válthatunk ki az autó belsejében.
  • Hype Mistral: Ez a hangulat szintén a felső kategóriás modellek világát eleveníti meg. A kárpit anyagában a fekete bőr és egy elegáns tyúklábmintás szövet váltja egymást, a műszerfalbetét műbőr borítású, a szellőzőket pedig selyemfényű krómszegély veszi körül.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A nyugodt és biztonságos vezetést garantáló okosfunkciók egész tárháza áll az Ön rendelkezésére, ha a Citroën C3 Aircross SUV volánja mögé ül. Melyek a legfontosabb vezetéstámogató berendezések?

Könnyebb és nyugodtabb parkolás

A Park Assist* funkciót segítségül hívhatja a járdaszegéllyel párhuzamos, illetve arra merőleges parkolás esetén egyaránt. Sőt, ha Ön kéri, a rendszer automatikusan megkeresi a parkolásra alkalmas helyet és biztonságosan be is kormányozza oda C3 Aircross SUV-ját. Önnek mindössze a hátramenetbe kapcsolással, gázadással, illetve fékezéssel kell foglalkoznia. A zsúfolt nagyvárosokban, szűk utcákban nagy segítség lehet ez, ugye?
*Változattól függően rendelhető opció.

Az optimális meghajtás záloga

Minek köszönhető, hogy a Citroën C3 Aircross SUV minden helyzetben optimális meghajtással közlekedik? A Grip Control® rendszernek, amely az 5-féle üzemmódon keresztül folyamatosan nagyobb biztonságot garantál. Ahhoz, hogy autója mindvégig az Ön teljes uralma alatt álljon, a Grip Control®-hoz kapcsolódó lejtmenet-szabályozó* funkció is támogatására van. Meredek lejtőn ugyanis képes alacsony sebességen tartani a gépkocsit, lejtőn lefelé haladva pedig segít megőrizni a menetpályát és megakadályozni a megcsúszást.
*Változattól függően rendelhető opció.
Citroën C3 Aircross SUV

Sebességtábla-felismerő

Ez az okosfunkció felismeri a közlekedési táblákat, és a sebességkorlátozásra vonatkozó információkat ki is jelzi a műszerfalon. Az értéket Ön elmentheti, és ezzel felül is írhatja a sebességszabályozó, illetve -korlátozó korábban beprogramozott tartományát.

Adaptív fényszóró

A biztonságos éjszakai vezetés érdekében az adaptív fényszóró – a forgalmi és fényviszonyok függvényében – automatikusan átvált országúti fényről tompított fényszórókra. És persze fordítva is.

Aktív vészfékező rendszer

Az ütközések elkerülése érdekében, autója 5-85 km/h közötti sebességtartományban automatikusan aktiválja a vészféket, ha a szélvédő felső részén elhelyezett kamera akadályt érzékel Ön előtt. Ne aggódjon, nem fogja ez teljesen váratlanul érni, hiszen a funkció hang és vizuális jelzéseket is küld előtte. A fix és mozgó akadályok mellett pedig 60 km/h sebességig a gyalogosokat is érzékeli a rendszer.

MŰSZAKI ADATOK

Citroën C3 Aircross SUV modelljéhez 4 hatékony erőforrás közül választhat. Ezek mind takarékos és hatékony, legújabb generációs motorok, amelyekre a gyors reakcióidő, illetve a visszafogott fogyasztás és CO2-kibocsátás jellemző. Válasszon igényeinek megfelelően!
 
  • PureTech 110 – 4 alkalommal választották meg az Év Motorjának
  • PureTech 130 – Stop&Start erőforrással, EAT6 automata sebességváltóval
  • 1.5 literes BlueHDi motorok (100 és 120 LE)
Citroën C3 Aircross SUV

Ráadásul, most akár 5 év* garanciát is biztosítunk, 100.000 km futáskorláttal új Citroën C3 Aircross SUV-jához.

*Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën C3 Aircross SUV személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
 

TECHNOLÓGIA

A kor elvárásaihoz alkalmazkodva a Citroën C3 Aircross SUV minden olyan technológiai újítást felvonultat, amely ma már alapfeltétel ahhoz, hogy Ön mindig a legtöbb, legfrissebb információk birtokában lehessen.

Mirror Screen*

Mirror Screen*

Ön is jobban szereti használni a saját telefonját, mint autója multimédia lejátszóját? A telefontükrözés (Mirror Screen*) funkciónak köszönhetően telefonja teljes multimédia-kínálatát, kompatibilis alkalmazásait és a navigációt is megjelenítheti autója 7”-os központi érintőképernyőjén. Mindezt könnyen és biztonságosan, akár vezetés közben is, és onnan vezérelheti is azokat. A technológia az Apple CarPlay™ és az Android Auto rendszerekkel működik.
* A funkció a navigációs fejegységeken nem működik.
Head-up Display*

Head-up Display*

Érezte már úgy, hogy kizökken a vezetésből, ha egy pillanatra is letekint a műszerfal? A head-up display segítségével minden, vezetéshez hasznos információ az Ön látóterében jelenik meg. Az elrejthető, részben átlátszó lemez, színes kijelzéssel teszi elérhetővé a különböző adatokat – mint a sebesség, vagy a sebességkorlátozó és -szabályozó információk –, amelyek így folyamatosan informálják Önt autója teljesítményéről anélkül, hogy le kellene vennie szemét az útról.
*Opcióként rendelhető
Connect Nav*

Connect Nav*

A TomTom Traffic rendszerrel kommunikáló, tökéletesített térképadatbázisnak köszönhetően a Citroën C3 Aircross SUV-ba épített navigáció még hatékonyabbá, felhasználóbarátabbá vált. A Connect Nav 3D-s navigációs rendszere* a modern, intuitív 7"-os érintőképernyőn jeleníti meg az adatokat, amelyen két ujjának mozgatásával is lehet nagyítani a részleteket.
*Változattól függően széria vagy opciós felszereltség.
Vezeték nélküli okostelefon-töltés*

Vezeték nélküli okostelefon-töltés*

A Citroën C3 Aircross SUV középkonzoljában egy külön tárolórekeszt alakítottak ki, benne integrált töltőállomással.  Ez az innovatív berendezés számos okostelefon vagy más Qi szabványú eszköz mágneses indukció elvén alapuló töltését teszi lehetővé. Így nem fog többé belegabalyodni a kábelekbe, és esztétikailag is sokkal rendezettebb belső teret fog nyújtani autója.
* Változattól függően rendelhető opció.
 

Ugye, hogy a Citroën C3 Aircross SUV egy igazi üde színfolt a kompakt városi terepjárók között?

Ismerje meg még közelebbről kereskedésünkben!

Próbálja ki és kérjen ajánlatot értékesítő kollégáinktól!


Munkatársaink

Weldi Dániel - értékesítési tanácsadó

Weldi Dániel

értékesítési tanácsadó
Pfendler Bernadett - szalonvezető

Pfendler Bernadett

szalonvezető
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!