Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. május 30-án (szombaton) Márkakereskedéseink zárva tartanak.
Megértésüket köszönjük!
Cégünk, a Duna Autó Zrt. Magyarországon egyedülálló márkaválasztékkal, felkészültséggel, naprakészséggel és segítőkészséggel áll az alkatrész-vásárlók rendelkezésére.
Ezt a felületet azért hoztuk létre, hogy partnereink napi munkáját gyorsabbá, áttekinthetőbbé tegyük, napi feladataik megoldását könnyítsük, egyedülállóan széles kínálatunkba a szakmai szegmens betekintését lehetővé tegyük.

Amennyiben Ön kereskedő vagy javító partnerünk, lehetősége van a bejelentkezését követően a keresett alkatrész árának, rendelkezésre állásának közvetlen lekérésére, a keresett alkatrész megrendelésére, a folyamat státuszának lekövetésére. Ehhez csak a gyári cikkszám ismeretére van szüksége.

Bízunk benne, hogy a honlapunk ezen szolgáltatása hűen tükrözi küldetésünket:
Cégünk tevékenységének központjában ügyfeleink minőségi és egyedi kiszolgálása áll.

Munkánk minősége ügyfeleink elégedettségén keresztül mérhető. Mindennapi munkánk során ezért arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk részére a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk akár újautó-értékesítésről, szervizszolgáltatásról vagy egyéb kiegészítő autós termék kereskedelméről van szó.

Garázsipari termékeink


Cikkszám:130716

Leírás:Termék elonyei Feloldja az erõs rozsdás kötéseket. Gyantátlanítja a beragadt, nehezen járó zsanérokat, ajtópántokat. Választóréteget képez a fémek között és megakadályozza a recsegést illetve nyikorgást. Nagyon jó tapadási tulajdonságok. Gyanta-, szilikon- és savmentes. A flakon golyószeleppel van ellátva és minden helyzetben kiüríthetõ. Fo felhasználási kör személyautó-javítómûhelyek, fémszerkezetes építõk, szaniter ipar, fûtéstechnika, mezõgazdasági gépek szerelõmûhelyei, teherautó javítómûhelyek Felhasználási javaslat Szórjuk be a részeket és rövid ideig hagyjuk hatni

Cikkszám:170266

Leírás:Termék elõnyei - Minden autómodellhez. - Megakadályozza az ablakmosó berendezés befagyását. - Legyezõsugárhoz alkalmas. - Polikarbonáttal szórt szélvédõkhöz és fûthetõ szélvédõmosó berendezéshez alkalmas. - Kiváló tisztító hatás. - Nem hagy csíkot és fátylat. - Nem képzõdik üledék a vízkõtartalmú vezetékes vizet tartalmazó ablakmosó rendszerben. - Leegyszerûsített tárolási feltételek: gyulladási pont > 21 °C (VbF BII) Tulajdonságok Kellemes friss illat, eltávolítja a rovar- és szilikonmaradványokat, biológiailag lebontható WRMG-nek megfelelõen. Fõ felhasználási kör személyautó-javítómûhelyek, teherautó javítómûhelyek, üzemi mûhelyek, busz vállalatok, szállítmányozók, szállító vállalatok

Cikkszám:3981

Leírás:Kiszorítja a nedvességet, párát, javít az elektromos érintkezések minõségén, elõsegíti a nedves motorok beindítását. Kenõhatása révén megszüntet minden nyikorgó zajt, a mozgó alkatrészeknek kenést biztosít. Feloldja a zsíros lerakódásokat, kátrányt, enyves, ragacsos szennyezõdéseket és ragasztóanyag maradványt.

Cikkszám:00001180

Leírás:

Cikkszám:00001301

Leírás: Használható minden Otto és Dieselmotorba, váltókba és differenciálokba. Nagy terhelésnél és magas hõmérsékleten is biztosítja az olajfilm folyamatosságát. Túlteljesíti az autógyártók elõírásait. Csökkenti az olaj és az üzemanyagfogyasztást. Csökkenti a súrlódást és a kopást. Hátráltatja a lerakódások képzõdését az olaj-kenõrendszerben. Megakadályozza az olajsár képzõdését. Hátráltatja a tömítések bekeményedését. Üzembiztos motor minden hõmérsékleten. Az alkatrészek élettartamának növelése. Csökkentett káros gázképzõdés Fokozott motorteljesítmény. Katalizátor élettartamának növekedése

Cikkszám:00002121

Leírás: Minden a kereskedelemben kapható motorolajjal keverhetõ. Minden zárt rendszerben alkalmazható( motorok, váltók, differenciálok ) Jelentõsencsökkenti a súrlódást, kopást. A motor gumi és mûanyag alkatrészeitregenerálja és védi.

Cikkszám:8660005465

Leírás:MOTRIO FÉKTISZTÍTÓ ELÕNYEI • Eltávolítja az olaj, zsír, fékfolyadék és egyéb szennyezõdéseket a fékdobról, fékhengerekrõl, féktárcsákról és a kuplung alkatrészeirõl • Megszünteti a féknyikorgást és könnyen tisztítja a motor- és egyéb alkatrészeket • A gumi és a mûanyag, valamint a festett alkatrészeket károsíthatja. • Egyenletes fékhatást biztosít • Acetontól és szilikátoktól mentes FELHASZNÁLÁSI TERÜLET • Fékrendszerek, motor- és egyéb fém alkatrészek tisztításához TÁROLÁSI INFORMÁCIÓK • Napfénytõl védett, száraz helyen tárolandó • Ne tegye ki 50°C-nál magasabb hõmérsékletnek

Cikkszám:7711738975

Leírás:

Cikkszám:0303

Leírás:WD 40 Kontakt spray Univerzális segéd anyag amely kiszorítja a nedvességet, párát, megszünteti a sercegõ zajokat a kapcsolókban, megakadályozza a kóboráram létrejöttét.

Cikkszám:00002301

Leírás:Pro-Tec Beltérápoló spray

Tiszta és ragyogó felületek, csúszós, ragacsos bevonat nélkül: Beltérápoló aerosol, ami a kezelt felületeknek újszerû megjelenést biztosít.

Nagyhatásfokú tisztító és ápoló spray. Tisztít, ápol és konzervál mûanyagot, bõrt és gumit. Antisztatikus víz és portaszító hatású. Ez a termék hatásos védelmet nyújt az anyagok kifakulása, megkeményedése és az UV sugarak károsító hatása ellen. Ideális ápoló az ablak és ajtótömítõ gumiknál, ablakvezetõknél (télen megakadályozza a gumik ráfagyását az ajtókeretre).

Alkalmas biztonsági övek ápolására és mindennemû nyikorgó hang megszüntetésére.

Elõnyei:

 • Ideális alkalmazási területe pl. mûszerfal, belsõ mûanyag, bõrfelületek, ablakvezetõk, ajtógumik tisztítására és ápolására és a nyikorgás megszüntetésére.
 • Szoruló, akadozva visszatekeredõ biztonsági övek mûködését megkönnyíti, a ruhán nem hagy nyomot.

Cikkszám:148598

Leírás:Termék elonyei 98 % tiszta cink. Ellenáll az idõjárásnak, ibolyántúli sugárzásnak, alkáli tartalmú oldatoknak, ásványi olajoknak stb. Különös vezetõképesség ponthegesztés esetére. Takarékosan használható a magas fedõképességnek köszönhetõen. Alapozás nélkül felüllakozható 35 perc után. Tulajdonságok Tapinthatóan száraz kb. 30–40 perc után, porszáraz kb. 30 perc után, átfesthetõ 8–12 óra után. Gyantaalap: epoxi-észter-gyanta Felhasználási javaslat Az alaptalajnak por-, zsír- és olajmentesnek kell lennie.A flakont használat után fordítsuk fel és a szelepet fújjuk üresre.Nem felülsimítható.

Cikkszám:00001921

Leírás:Pro-Tec benzinrendszer tisztító LPG gázüzemû gépkocsikhoz

Ez a csúcsminõségû termék, melyet a gázüzemû jármûvek karbantartásához fejlesztettek ki, hatásosan eltávolítja a gyantás lerakódásokat az egész égéstérbõl.

Elõnyei:

 • Ez a csúcsminõségû termék, melyet a gázüzemû jármûvek karbantartásához fejlesztettek ki, hatásosan eltávolítja a gyantás lerakódásokat az egész égéstérbõl (Keep Clean hatás).
 • A nagyhatásfokú kenõkomponenseivel védelmet ad a szelepeknek a kopás és korrózió ellen.
 • Az üzemanyagfogyasztás és a káros gázok optimalizálódnak, a motor élettartama növekszik.

Cikkszám:00002801

Leírás:Pro-Tec TBOC 500 Fojtószelep-, torlótárcsa- és karburátor tisztító spray

A fojtószelep és a háza, az elektromechanikus légnyelésmérõvel szerelt befecskendezõs rendszerek légnyelésmérõinek csappantyúja vagy torlótárcsája és a ház közötti szûk keresztmetszetben vagy a karburátor szûk járataiban lerakódó kormos, ill. gyantás-olajos lerakódások egyenetlen alapjáratot és bizonytalan hidehindítást okozhatnak. Mivel ezekben a szûk járatokban lerakódó szennyezõdések a keresztmetszet csökkenését okozzák, ezáltal a beáramló levegõ mennyisége lecsökken és ez megváltoztatja a benzin-levegõ keverési arányt. Ezek a problémák az alapjárat közeli üzemállapotokban és hidegindításkor, a fojtószelep alaphelyzetének közelében jelentkeznek leginkább. Ezen a helyzeten sokat javíthatunk az említett szerkezeti elemek alapos tisztításával. Ehhez nyújt a szakembereknek egy hatékonysegítséget a PRO-TEC Torlótárcsa/fojtószelep tisztító.

A PRO-TEC Torlótárcsa/fojtószelep tisztító hatékonyan oldja mind a Diesel, mind az Ottó motorok EGR szelepeiben összegyûlt kormos lerakódásokat is. Segítségével tisztíthatóak az alapjárati szelep járatai és mozgó alkatrészei is.

PRO-TEC Torlótárcsa és karburátor tisztító eltávolítja a ragacsos gyantás-olajos szennyezõdéseket és lerakódásokat. A termék néhány másodperc elteltével elpárolog a felületrõl. Biztosítja a zavartalan mûködést, ezáltal csökkenti az üzemanyagfogyasztást.

Elõnyei:

 • A karburátor fojtószelepe és a ház mözötti lerakódások tisztítása.
 • A karburátorház külsõ és belsõ tisztítása.
 • A fojtószelepház belsõ tisztítása.
 • Légnyelésmérõk belsõ tisztítása.
 • Elektro-mechanikus alapjárati szelepek tisztítása.
 • EGR szelepek tisztítása.

Cikkszám:00001401

Leírás:Pro-Tec Hûtõrendszer védõ és karbantartó

Idõnként a motor hûtõrendszere is igényli a karbantartást!

A hûtõrendszer tisztítása után ajánlatos egy flakon PRO-TEC Hûtõrendszervédõt a hûtõfolyadékhoz hozzáadni a hûtõrendszer tartós és maradandó védelme érdekében ( rozsda, korrózió, mész és iszap lerakódások ellen ). Kiváló hûtõtulajdonsága mellett, jó kenõhatása által megszünteti a zavaró zajokat, melyeket a vízpumpa tömszelencéje kelt. Ajánlott alkalmazási gyakoriság: évente 1-szer. Használatával kiváltható a hûtõfolyadék idõszakos cseréje.

Elõnyei:

 • A hûtõrendszernek tartós és maradandó védelmet biztosít.
 • Kiváló hûtõtulajdonsága mellett, igen jó kenést ad a vízpumpának.
 • Védi a hûtõrendszert az elektrolitikus korrózió, a korrózió, a vízkövesedés és az iszaposodás ellen.

Cikkszám:00001201

Leírás: A COMMON RAIL Nagynyomású Dieselrendszer tisztító és védõ egy, a nagynyomású dieselrendszerek (pl.közvetlen befecskendezõ Common Rail, Pumpe Düse stb.) új fejlesztése, mely minden szempontból megfelel az itt elvárt követelményeknek. Koromrészecske szûrõvel gyártott gépjármûvekhez is alkalmazható. Használata különösen ajánlott a megnövelt szervizperiódus miatt. megbízhatóan eltávolít minden üzemanyagból származó szennyezõdést a rendszerbõl biztosítja az optimális tüzelõanyag-porlasztást, és ezáltal a legjobb hatásfokot garantálja a biztos és alapos kenést az egész tüzelõanyag-rendszerben, különösképpen a nagynyomású szivattyúban szétbomlasztja a gázolajban elõforduló vízbuborékokat, és abszorbálja az égést zavaró veszélyes nedvességet Nem üzemanyag adalék, állandó adalékként való használata nem indokolt!

Cikkszám:8660000841

Leírás:MOTRIO FÉKOLAJ • Jellemzõk: A fékfolyadék vízmegkötõ képességû, felveszi a levegõ nedvességtartalmát a fékcsövek mikropórusain keresztül, illetve a nem tökéletesen záró csõcsatlakozásokon át esetleg bejutó nedvességet. Ez a nedvességtartalom, nem haladhatja meg a 3,5%-ot. Ha nem cserélik rendszeresen a fékfolyadékot, akkor a DOT4 forráspontja az elõírás szerint 240°C-ról, akár 140°C-ra is lecsökkenhet. Bármely jármû fék- és hidraulikus tengelykapcsoló körébe a DOT4 elõírásainak megfelelõ szintetikus folyadék szükséges. Keverhetõ bármely egyéb, azonos minõségû szintetikus folyadékkal, kivéve az ásványi bázisú LHM típussal (Citroën jármûvek esetében). A DOT4 folyadék megfelel az SAE és ISO 4925 szabványoknak.

Cikkszám:000021300

Leírás: Az autó fényezését az argesszív környezeti hatások erõsen igénybe veszik, hosszabb távon károsítják! Szélsõséges üzemi viszonyok közepette kell megtartania fényét, színét és a karosszériát megóvnia a korróziótól. A kezelt karosszérián kevésbé tapad meg a szennyezõdés. A karosszéria vegyszer nélkül, akár egy erõs vízsugárral is letisztítható. Az autómosáshoz nem kell dörzsölõ szivacsot vagy kefét használni. A bevonat egy éven át rajta marad a kezelt felületen. A fényezéshez csapódó bogarak könnyen eltávolíthatóak. Kis befektetéssel több területen is spórolhat az autós. A fényezés hosszú ideig fényes és tartós marad

Cikkszám:103619

Leírás:Termék elonyei Aktív tisztító adalék eltávolítja a makacs szennyezõdéseket is, mint nikotin, zsír, rovarmaradványok, stb. Megszünteti a kellemetlen, zavaró szagokat. Alkalmas mûanyagfelületekre, üléshuzatra, bõrre. A hatóanyag optimális kihasználása finom porlasztás révén. Jó állóképesség, függõleges felületeken is használható. Nem támadja meg a festéket. Kellemes, friss almaillat. Szilikonmentes. Fo felhasználási kör jármûelõkészítõk, személyautó-javítómûhelyek, teherautó javítómûhelyek, busz vállalatok, szállítmányozók Felhasználási javaslat Tisztítás elõtt próbáljuk ki egy nem látható helyen!

Cikkszám:250168

Leírás:Etilénglikol bázisú koncentrált fagyálló hûtõfolyadék, hosszú élettartamú, amin, nitrit, szilikát, és foszfátmentes. Kiválló védelmet nyújt a korrózió ellen, elkerülhetõ a kavitáció és a hõelvezetést gátoló lerakódások kialakulása. Alkalmas valamennyi személy, teher, mezõgazdasági, építõipari gép zárt, ill. nyitott hûtõrendszeréhez. Különösen ajánlott az alumínium ötvözetekbõl készült rendszerekhez! Higítás nélkül nem használható, higítása desztillált, vagy ioncserélt vízzel.

Cikkszám:166207

Leírás:Alkalmazási területek Ragasztáshoz és/vagy tömítéshez fém, fa, mûanyag és kõ felületeken Termék elõnyei A CLP szerint nincs veszélyjelölés Csiszolható és festhetõ Rendkívül rugalmas és ellenálló felület Nagyon jó tapadás acélhoz, alumíniumhoz és PVC-hez Nagy törésállóság Biztos és állandó kötés UV-, idõjárás-, öregedés- és nedvességálló Szilikonmentes Bázis: PUR prepolimerek, lágyítók, töltõanyagok, adalékanyagok Hõállóság: -40 ° C és + 90 ° C között Feldolgozási hõmérséklet: + 5 ° C és + 35 ° C között Shore A: 40 Kötés: 2-3 mm / nap Bõrképzõdés: kb. 45 perc Szakítószilárdság: 2,9 N/mm2

Cikkszám:0730

Leírás:Felhasználható gépkocsi, motorkerékpárok és más vízhûtéses motorok hûtõfolyadékainak pótlására, hígítására, ablakmosó folyadékok hígítására, de még vasalókban is.Munkatársaink

Bató Péter

tartozék értékesítő
Telefon: +36 1 801 4210
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!