Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy március 22-től Márkakereskedéseinkben a megszokott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre:
H-P: 8.00-18.00, Szo: 10.00-13.00.
Márkaszervizeink munkanapokon 7.00-15.30
között tartanak nyitva.
Cégünk, a Duna Autó Zrt. Magyarországon egyedülálló márkaválasztékkal, felkészültséggel, naprakészséggel és segítőkészséggel áll az alkatrész-vásárlók rendelkezésére.
Ezt a felületet azért hoztuk létre, hogy partnereink napi munkáját gyorsabbá, áttekinthetőbbé tegyük, napi feladataik megoldását könnyítsük, egyedülállóan széles kínálatunkba a szakmai szegmens betekintését lehetővé tegyük.

Amennyiben Ön kereskedő vagy javító partnerünk, lehetősége van a bejelentkezését követően a keresett alkatrész árának, rendelkezésre állásának közvetlen lekérésére, a keresett alkatrész megrendelésére, a folyamat státuszának lekövetésére. Ehhez csak a gyári cikkszám ismeretére van szüksége.

Bízunk benne, hogy a honlapunk ezen szolgáltatása hűen tükrözi küldetésünket:
Cégünk tevékenységének központjában ügyfeleink minőségi és egyedi kiszolgálása áll.

Munkánk minősége ügyfeleink elégedettségén keresztül mérhető. Mindennapi munkánk során ezért arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk részére a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk akár újautó-értékesítésről, szervizszolgáltatásról vagy egyéb kiegészítő autós termék kereskedelméről van szó.

Garázsipari termékeink


Cikkszám:7711738975

Leírás:

Cikkszám:HHS2020

Leírás:Termék elonyei Polimerizált szintetikus kenõanyag hosszú ideig tartó kenéshez. Nagyon jó tapadási tulajdonságok és jó csúszóképesség. Kiváló korrózió elleni védelem. Tulajdonságok Ellenáll vízzel, sós vízzel, számos lúggal és savval szemben, szilikon-, gyanta- és savmentes. Fo felhasználási kör személyautó-javítómûhelyek, teherautó javítómûhelyek, üzemi mûhelyek, magasépítés, mélyépítés, építkezési területek, mezõgazdasági gépek szerelõmûhelyei, lakatosmûhelyek Felhasználási javaslat Használat elõtt rázzuk fel!

Cikkszám:166207

Leírás:Alkalmazási területek Ragasztáshoz és/vagy tömítéshez fém, fa, mûanyag és kõ felületeken Termék elõnyei A CLP szerint nincs veszélyjelölés Csiszolható és festhetõ Rendkívül rugalmas és ellenálló felület Nagyon jó tapadás acélhoz, alumíniumhoz és PVC-hez Nagy törésállóság Biztos és állandó kötés UV-, idõjárás-, öregedés- és nedvességálló Szilikonmentes Bázis: PUR prepolimerek, lágyítók, töltõanyagok, adalékanyagok Hõállóság: -40 ° C és + 90 ° C között Feldolgozási hõmérséklet: + 5 ° C és + 35 ° C között Shore A: 40 Kötés: 2-3 mm / nap Bõrképzõdés: kb. 45 perc Szakítószilárdság: 2,9 N/mm2

Cikkszám:29254

Leírás:Termék elonyei Gyorsan szárad. Véd a kõfelverõdéssel és a korrózióval szemben. Ellenáll a víznek és a szórt sónak. Felhordáskor nem képzõdik köd, nem csepeg. Jó állóképesség, nem folyik le. Zúgásmentesít és tömít. Felhasználási javaslat Az alapnak szilárdnak, tisztának, száraznak és zsírmentesnek kell lennie.A bitumenalapú UBS 1000 nem festhetõ.A kaucsuk-mûanyag alapú UBS 2000, 2001, 3000, 3001 kb. 6–8 óra eltelte után átfesthetõ.

Cikkszám:00002101

Leírás:A COMMON RAIL Nagynyomású Dieselrendszer tisztító és védõ egy, a nagynyomású dieselrendszerek (pl.közvetlen befecskendezõ Common Rail, Pumpe Düse stb.) új fejlesztése, mely minden szempontból megfelel az itt elvárt követelményeknek. Koromrészecske szûrõvel gyártott gépjármûvekhez is alkalmazható. Használata különösen ajánlott a megnövelt szervizperiódus miatt. Nem üzemanyag adalék, állandó adalékként való használata nem indokolt! Elõnyei: megbízhatóan eltávolít minden üzemanyagból származó szennyezõdést a rendszerbõl biztosítja az optimális tüzelõanyag-porlasztást, és ezáltal a legjobb hatásfokot garantálja a biztos és alapos kenést az egész tüzelõanyag-rendszerben, különösképpen a nagynyomású szivattyúban szétbomlasztja a gázolajban elõforduló vízbuborékokat, és abszorbálja az égést zavaró veszélyes nedvességet

Cikkszám:00001241

Leírás:Elõnyei: az égés tiszta és erõteljes lesz, azonnali füst és koromcsökkenés, a káros gáz értékek jelentõs csökkenése azonnal észlelhetô füst- és koromcsökkenés optimális hidegindítási tulajdonság javított motorteljesítmény, jobb hidegindítási tulajdonság érzékelhetõ üzemanyag megtakarítás a befecskendezõ rendszer élettartama növekszik növeli a katalizátor mûködõképességét és élettartamát PRO-TEC Dieselrendszer Szuper tisztító egy csúcsteljesítményû termék, mely minden dieselmotorhoz alkalmazható. Összetétele lehetõvé teszi a részecskeszûrõs jármûvekbe való alkalmazást is. Csak hamumentes alkotóanyagokból tevõdik össze. Különösen ajánlott katalizátoros és turbó motorokhoz. Ez az új összetételû termék különleges tisztítóhatással bír az effektív és tartós tisztítás elérése érekében. Hatásosan eltávolít üzemszerû szennyezõdéseket az egész dízelrendszerbõl, a tanktól az égéstérig. Eltávolít gyantás, ragacsos lerakódásokat a befecskendezõ fúvókákból és a befecskendezõ- szivattyúból. Eltávolít kokszos maradványokat és kormos lerakódásokat az egész felsõ hengertérbõl. Keni és védi a dízelbefecskendezõ rendszert és az egész felsõ hengerteret. Meghaladja a kenési értéket DIN 599HFRR Tökéletes üzemanyag-porlasztást biztosít Részecske-szûrõs autóba is alkalmazható!

Cikkszám:00001601

Leírás: Nagynyomású hûtõrendszerek szivárgásainak megszüntetésére alkalmas, rugalmas hûtõtömítõ. Képes a hûtõn és a víztér egyéb alkatrészei közt keletkezett szivárgások megszüntetésére anélkül, hogy a fagyálló áramlásának útjában kirakódna és ezzel a hûtõfolyadék szabad keringését akadályozná. A Pro-Tec hûtõtömítõvel hosszú idõre megszüntetheti a fagyállószivárgásokat autójában. Autóhûtõk szivárgása esetén, azok tömítésére alkalmas. Jó kenést biztosít a vízpumpának. Ahol külsõ levegõ éri, ott megszilárdul, de ugyanakkor elasztikus marad! Csak nyomás alatt lévõ zárt rendszerek tömítésére alkalmazható. Fém és mûanyag hûtõkhöz egyaránt használható. Megszüntetve a szivárgást, biztosítja a hûtõrendszer megfelelõ mûködését. Megakadályozza a mérgezõ glykol környezetbe jutását.

Cikkszám:250167

Leírás:Fagyálló hûtõfolyadék koncentrátum! Hígítás nélkül ne használja! Hígításra desztillált ( ioncserél ) víz alkalmas. A terméken található keverési arányok betartása mellett 2 évig használható.

Cikkszám:SNS

Leírás:SHERON Nyári Szélvédõmosó Citrom Illattal 5l Nyári szélvédõmosó, citrom illattal 5 liter.

Cikkszám:170265

Leírás:Egy munkafolyamatban tisztít és ápol. Ultra tisztító és ápoló koncentrátum vízkõ ellen védõ formulával szélvédõ tisztító berendezésekhez. Megakadályozza a fátyolképzõdést és javítja az ablaktörlõ gumi csúszó képességét. Eltávolítja a rovar maradványokat, zsírt és szilikont. Elegendõ 4L mosófolyadékhoz.

Cikkszám:00002181

Leírás:Terméktulajdonságok Megnöveli a dízel üzemanyag cetánszámát 5 értékponttal az üzemanyag minõségének függvényében. Különösen ajánlott alacsonyabb minõségû gázolajhoz. Egyenletes erõteljes égést biztosít, csökkenti a koromképzõdést, a csattogó motorhangot, valamint az alacsony cetánszám esetén elõforduló utógyújtást, ill. a túlmelegedést. Könnyíti a hidegindítást és az optimális égés következtében kevesebb a lerakódás. Felhasználási terület: Az üzemanyagtartályba öntendõ. Hatását üzem közben fejti ki. Minden dízelüzemanyaghoz használható. Alkalmazási javaslat: 375 ml 80 liter gázolajhoz elegendõ Kiszerelések: 375 ml 5 l

Cikkszám:893763

Leírás:• Maradéktalanul megsemmisíti a baktériumokat, gombákat, kórokozókat, hosszabb idõre megakadályozza ezek újraképzõdését. • Nem éghetõ. • Nem mérgezõ. • Nem oldja a lakkokat és a mûanyagot. Tanácsok • 1 db 250 ml-es spray 1-2 alkalomra elegendõ. • A szonda nem tartozéka a terméknek. Tulajdonságok • Szagtalan Fõ felhasználási kör személy- és teherautóhoz, buszokhoz Felhasználási javaslat • A szondát bevezetjük az autó klímaberendezésének víztelenítõ csövébe és finoman befújjuk a klímatisztítót, egyúttal a párologtató felületet is bepermetezzük. A szonda külön megvásárolható.

Cikkszám:103619

Leírás:Termék elonyei Aktív tisztító adalék eltávolítja a makacs szennyezõdéseket is, mint nikotin, zsír, rovarmaradványok, stb. Megszünteti a kellemetlen, zavaró szagokat. Alkalmas mûanyagfelületekre, üléshuzatra, bõrre. A hatóanyag optimális kihasználása finom porlasztás révén. Jó állóképesség, függõleges felületeken is használható. Nem támadja meg a festéket. Kellemes, friss almaillat. Szilikonmentes. Fo felhasználási kör jármûelõkészítõk, személyautó-javítómûhelyek, teherautó javítómûhelyek, busz vállalatok, szállítmányozók Felhasználási javaslat Tisztítás elõtt próbáljuk ki egy nem látható helyen!

Cikkszám:5900SF

Leírás:Termék elõnyei: - Megfelel az eredeti gyártó követelményeinek - Klímafüggetlen - Nagy rugalmasság/alacsony vezetõképesség - Alumínium karosszériához is használható - Karosszéria-merevítõ és antennához is alkalmas Tulajdonságok Beüvegezési idõ 15 perc, dupla légzsákkal 4 óra elteltével menetkész, TÜV törésteszttel vizsgált Fõ felhasználási kör személyautó-javítómûhelyek, autóüvegezõk, teherautó javítómûhelyek, üzemi mûhelyek Felhasználási javaslat - Ne használjon alkoholtartalmú tisztítószert - Hidegen feldolgozható

Cikkszám:0729

Leírás:Felhasználható gépkocsi, motorkerékpárok és más vízhûtéses motorok hûtõfolyadékainak pótlására, hígítására, ablakmosó folyadékok hígítására, de még vasalókban is.

Cikkszám:00001511

Leírás: Hatásosan eltávolítja a hûtõrendszerbõl az olajos lerakódásokat, akár az olajsarat is. A tisztítás folyamata alatt védelmet nyújt az összes fém ill. gumi, mûanyag alkatrészeknek. Motor meghibásodása miatt a hûtõrendszerbe kerülõ olaj egyszerû eltávolítására használható speciális tisztítószer. A korábban nehézkesen megoldható szerelési folyamat helyett, egyszerû hatásos megoldás Az eljárás alatt a fém, gumi és mûanyag alkatrészek sem sérülnek

Cikkszám:147706

Leírás:Termék elonyei Tiszta rézalapú nagyteljesítményû kenõanyag. Szélsõséges hõtartományok közötti alkalmazásra. Véd és megakadályozza a rozsdásodást, a ráégést, a revesedést, az összehegedést és a beragadást. Nagy nyomásfelvétel. Hatékony kenés és tapadás. Tulajdonságok Véd a korróziótól, ellenáll a víznek lúgoknak, sósvíznek és savaknak. Fo felhasználási kör személyautó-javítómûhelyek, teherautó javítómûhelyek, üzemi mûhelyek, magasépítés, mélyépítés, mezõgazdasági gépek szerelõmûhelyei, lakatosmûhelyek Felhasználási javaslat Használat elõtt rázzuk fel!

Cikkszám:893221

Leírás:Berner szilikon spray Védi és ápolja a mûanyag részeket, ajtóburkolatokat, ajtógumikat, összehajtható tetõt és autótetõt, automata biztonsági övek felhúzó egységét, hûtõtömlõket.

Cikkszám:00002131

Leírás:Pro-Tec hidrotõke tisztító és védõ

A motor megbontása nélkül is megszüntetheti a hidrotõkék csattogó hangját.

Tisztítja, védi és karbantartja a hidraulikus szelepemelõ rendszert, és megszünteti a kellemetlen csattogó zajokat. A nagyhatásfokú kenõkomponensek biztosítják a biztos és optimális szelepemelõ mûködést, kissebb a kopás és könnyebb a hidegindítás.

Elõnyei:

  • Tisztítja, védi és karbantartja a hidraulikus szelepemelõket és a hidrotõkékhez vezetõ olajcsatornákat.
  • Alkalmazásával kopott motoroknál megszüntethetõek a rendellenes csattogó zajok.
  • Egyszerû, gyors alkalmazás, megbízható eredmény

Cikkszám:00001501

Leírás: A PRO-TEC Hûtõrendszer tisztító belsõégésû motorok zárt hûtõrendszerének tisztítására való. Eltávolítja a vízkõlerakódásokat, korróziós maradványokat, olajos szennyezõdéseket a teljes hûtõrendszerbõl. Tisztítja a hûtõt, védi és keni a fém-, gumialkatrészeket és a vízpumpát. Eltávolítja a hûtõrendszerbõl az üzemszerû szennyezõdéseket. Keni és védi a hûtõrendszer alkatrészeit. Szennyezett, rozsdás hûtõfolyadék esetén feltétlenül mossuk át a rendszert. Használata javasolt minden hûtõfolyadékcsere elõtt. Biztos hûtés a motor minden üzemállapotában. Tiszta kiegyenlítõtartály, ezáltal a szint könnyen ellenõrizhetõ .

Cikkszám:00001101

Leírás: Tiszta, eroteljes égést biztosít. Észlelheto üzemanyag megtakarítást eredményez. Javul a motor teljesítménye. Rozsda- és korrózióvédelmet biztosít az üzemanyagrendszer kényes és drága alkatrészeinek. A károsgáz kibocsájtás jelentosen csökken. Katalizátorok élettartama lényeges növekszik.

Munkatársaink

Bató Péter - tartozék értékesítő

Bató Péter

tartozék értékesítő
Telefon: +36 1 801 4210
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!