Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon
Cégünk, a Duna Autó Zrt. Magyarországon egyedülálló márkaválasztékkal, felkészültséggel, naprakészséggel és segítőkészséggel áll az alkatrész-vásárlók rendelkezésére.
Ezt a felületet azért hoztuk létre, hogy partnereink napi munkáját gyorsabbá, áttekinthetőbbé tegyük, napi feladataik megoldását könnyítsük, egyedülállóan széles kínálatunkba a szakmai szegmens betekintését lehetővé tegyük.

Amennyiben Ön kereskedő vagy javító partnerünk, lehetősége van a bejelentkezését követően a keresett alkatrész árának, rendelkezésre állásának közvetlen lekérésére, a keresett alkatrész megrendelésére, a folyamat státuszának lekövetésére. Ehhez csak a gyári cikkszám ismeretére van szüksége.

Bízunk benne, hogy a honlapunk ezen szolgáltatása hűen tükrözi küldetésünket:
Cégünk tevékenységének központjában ügyfeleink minőségi és egyedi kiszolgálása áll.

Munkánk minősége ügyfeleink elégedettségén keresztül mérhető. Mindennapi munkánk során ezért arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk részére a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk akár újautó-értékesítésről, szervizszolgáltatásról vagy egyéb kiegészítő autós termék kereskedelméről van szó.

Garázsipari termékeink


Cikkszám:00001511

Leírás: Hatásosan eltávolítja a hûtõrendszerbõl az olajos lerakódásokat, akár az olajsarat is. A tisztítás folyamata alatt védelmet nyújt az összes fém ill. gumi, mûanyag alkatrészeknek. Motor meghibásodása miatt a hûtõrendszerbe kerülõ olaj egyszerû eltávolítására használható speciális tisztítószer. A korábban nehézkesen megoldható szerelési folyamat helyett, egyszerû hatásos megoldás Az eljárás alatt a fém, gumi és mûanyag alkatrészek sem sérülnek

Cikkszám:00002801

Leírás:Pro-Tec TBOC 500 Fojtószelep-, torlótárcsa- és karburátor tisztító spray

A fojtószelep és a háza, az elektromechanikus légnyelésmérõvel szerelt befecskendezõs rendszerek légnyelésmérõinek csappantyúja vagy torlótárcsája és a ház közötti szûk keresztmetszetben vagy a karburátor szûk járataiban lerakódó kormos, ill. gyantás-olajos lerakódások egyenetlen alapjáratot és bizonytalan hidehindítást okozhatnak. Mivel ezekben a szûk járatokban lerakódó szennyezõdések a keresztmetszet csökkenését okozzák, ezáltal a beáramló levegõ mennyisége lecsökken és ez megváltoztatja a benzin-levegõ keverési arányt. Ezek a problémák az alapjárat közeli üzemállapotokban és hidegindításkor, a fojtószelep alaphelyzetének közelében jelentkeznek leginkább. Ezen a helyzeten sokat javíthatunk az említett szerkezeti elemek alapos tisztításával. Ehhez nyújt a szakembereknek egy hatékonysegítséget a PRO-TEC Torlótárcsa/fojtószelep tisztító.

A PRO-TEC Torlótárcsa/fojtószelep tisztító hatékonyan oldja mind a Diesel, mind az Ottó motorok EGR szelepeiben összegyûlt kormos lerakódásokat is. Segítségével tisztíthatóak az alapjárati szelep járatai és mozgó alkatrészei is.

PRO-TEC Torlótárcsa és karburátor tisztító eltávolítja a ragacsos gyantás-olajos szennyezõdéseket és lerakódásokat. A termék néhány másodperc elteltével elpárolog a felületrõl. Biztosítja a zavartalan mûködést, ezáltal csökkenti az üzemanyagfogyasztást.

Elõnyei:

 • A karburátor fojtószelepe és a ház mözötti lerakódások tisztítása.
 • A karburátorház külsõ és belsõ tisztítása.
 • A fojtószelepház belsõ tisztítása.
 • Légnyelésmérõk belsõ tisztítása.
 • Elektro-mechanikus alapjárati szelepek tisztítása.
 • EGR szelepek tisztítása.

Cikkszám:00001201

Leírás:Kifejezetten az adagolós dízel rendszerek tisztítója, de bármilyen dízel rendszerben alkalmazható. Eltávolítja az üzemszerû szennyezõdéseket a tanktól az égéstérig, a gyantás, ragacsos lerakódásokat a befecskendezõ fúvókákból és a befecskendezõszivattyúból, a kokszos maradványokat és kormos lerakódásokat az egész felsõ hengertérbõl. Keni, és védi a dízel befecskendezõ rendszert és az egész felsõ hengerteret. Hatása: az égés tiszta és erõteljes lesz, javuló motorteljesítmény, érzékelhetõ üzemanyag megtakarítás, növekszik a befecskendezõ rendszer élettartama, növeli a katalizátor mûködõképességét és élettartamát.

Cikkszám:SNS

Leírás:SHERON Nyári Szélvédõmosó Citrom Illattal 5l Nyári szélvédõmosó, citrom illattal 5 liter.

Cikkszám:893221

Leírás:Berner szilikon spray Védi és ápolja a mûanyag részeket, ajtóburkolatokat, ajtógumikat, összehajtható tetõt és autótetõt, automata biztonsági övek felhúzó egységét, hûtõtömlõket.

Cikkszám:00001180

Leírás:

Cikkszám:00002131

Leírás:Pro-Tec hidrotõke tisztító és védõ

A motor megbontása nélkül is megszüntetheti a hidrotõkék csattogó hangját.

Tisztítja, védi és karbantartja a hidraulikus szelepemelõ rendszert, és megszünteti a kellemetlen csattogó zajokat. A nagyhatásfokú kenõkomponensek biztosítják a biztos és optimális szelepemelõ mûködést, kissebb a kopás és könnyebb a hidegindítás.

Elõnyei:

 • Tisztítja, védi és karbantartja a hidraulikus szelepemelõket és a hidrotõkékhez vezetõ olajcsatornákat.
 • Alkalmazásával kopott motoroknál megszüntethetõek a rendellenes csattogó zajok.
 • Egyszerû, gyors alkalmazás, megbízható eredmény

Cikkszám:00006121

Leírás:Pro-Tec Klimafresh légkondícionáló tisztító és fertõtlenítõ spray

Egészséges klíma az Ön autójában

Nedvesség, szennyezõdések és hõmérséklet ingadozás: mindezek ideális alapjai a mikroorganizmusok, gombák, baktériumok és vírusok megtelepedésének. Amikor Ön még kellemetlen szagokat sem érzékel, az allergizáló hatású mikroorganizmusok már akkor bámulatos módon szaporodnak. Ezért aztán a klímaberendezése sem tud megfelelõen mûködni, romlik autójának klimatizáltsága, annak ellenére, hogy klímaberendezés folyamatosan mûködik. Mindez - a legrosszabb esetben - a klímaberendezés meghibásodásához is vezethet.

Elõnyei:

 • A korszerû csomagolásnak köszönhetõen, tisztítás közben az anyag önmagától távozik a flakonból
 • Egyszerû, költségkímélõ klímafertõtlenítés
 • Semmilyen szerelõmunkát nem igényel
 • Nincs visszamaradó folt a kárpiton és mûszerfalon
 • Egy flakon tartalma elegendõ az intenzív tisztításhoz!

Cikkszám:130716

Leírás:Termék elonyei Feloldja az erõs rozsdás kötéseket. Gyantátlanítja a beragadt, nehezen járó zsanérokat, ajtópántokat. Választóréteget képez a fémek között és megakadályozza a recsegést illetve nyikorgást. Nagyon jó tapadási tulajdonságok. Gyanta-, szilikon- és savmentes. A flakon golyószeleppel van ellátva és minden helyzetben kiüríthetõ. Fo felhasználási kör személyautó-javítómûhelyek, fémszerkezetes építõk, szaniter ipar, fûtéstechnika, mezõgazdasági gépek szerelõmûhelyei, teherautó javítómûhelyek Felhasználási javaslat Szórjuk be a részeket és rövid ideig hagyjuk hatni

Cikkszám:8660005465

Leírás:MOTRIO FÉKTISZTÍTÓ ELÕNYEI • Eltávolítja az olaj, zsír, fékfolyadék és egyéb szennyezõdéseket a fékdobról, fékhengerekrõl, féktárcsákról és a kuplung alkatrészeirõl • Megszünteti a féknyikorgást és könnyen tisztítja a motor- és egyéb alkatrészeket • A gumi és a mûanyag, valamint a festett alkatrészeket károsíthatja. • Egyenletes fékhatást biztosít • Acetontól és szilikátoktól mentes FELHASZNÁLÁSI TERÜLET • Fékrendszerek, motor- és egyéb fém alkatrészek tisztításához TÁROLÁSI INFORMÁCIÓK • Napfénytõl védett, száraz helyen tárolandó • Ne tegye ki 50°C-nál magasabb hõmérsékletnek

Cikkszám:00001401

Leírás:Pro-Tec Hûtõrendszer védõ és karbantartó

Idõnként a motor hûtõrendszere is igényli a karbantartást!

A hûtõrendszer tisztítása után ajánlatos egy flakon PRO-TEC Hûtõrendszervédõt a hûtõfolyadékhoz hozzáadni a hûtõrendszer tartós és maradandó védelme érdekében ( rozsda, korrózió, mész és iszap lerakódások ellen ). Kiváló hûtõtulajdonsága mellett, jó kenõhatása által megszünteti a zavaró zajokat, melyeket a vízpumpa tömszelencéje kelt. Ajánlott alkalmazási gyakoriság: évente 1-szer. Használatával kiváltható a hûtõfolyadék idõszakos cseréje.

Elõnyei:

 • A hûtõrendszernek tartós és maradandó védelmet biztosít.
 • Kiváló hûtõtulajdonsága mellett, igen jó kenést ad a vízpumpának.
 • Védi a hûtõrendszert az elektrolitikus korrózió, a korrózió, a vízkövesedés és az iszaposodás ellen.

Cikkszám:4466

Leírás:Felhasználható gépkocsi, motorkerékpárok és más vízhûtéses motorok hûtõfolyadékainak pótlására, hígítására, ablakmosó folyadékok hígítására, de még vasalókban is.

Cikkszám:3981

Leírás:Kiszorítja a nedvességet, párát, javít az elektromos érintkezések minõségén, elõsegíti a nedves motorok beindítását. Kenõhatása révén megszüntet minden nyikorgó zajt, a mozgó alkatrészeknek kenést biztosít. Feloldja a zsíros lerakódásokat, kátrányt, enyves, ragacsos szennyezõdéseket és ragasztóanyag maradványt.

Cikkszám:148020

Leírás:Termék elonyei A régi abroncsok új fényt kapnak. Nincs szükség törlésre és lemosásra. A felnit és a lakkot nem kezdi ki. Kitûnõ ápoló hatás a szilikon tartalomnak köszönhetõen. Taszítja a port és a szennyezõdést. Oldószermentes. Megakadályozza a rideggé válást. AOX-mentes. Fo felhasználási kör személyautó-javítómûhelyek, jármûelõkészítõk, busz vállalatok, szállító vállalatok, teherautó javítómûhelyek Felhasználási javaslat A futófelületre ne hordjuk fel!

Cikkszám:304725

Leírás:Künnyedén eltávolítja akikeményedett ragasztóanyagokat, mint pl.ciánakrilát, és egyéb aneorob termékeket. Eltávolítja a letapadt tömítéseket, kikeményedett tömítõmasszákat, kokszmaradványokat, kátrányt és algyantásodott olajat, lakkokat, festékeket (mûgyanta, nitrolakk, olaj és diszperziós festékeket. Nem folyik le, függõleges felületeken is megtapad. Használható fém, üveg, fa, kerámia, polietilén anyagokhoz. Használat elõtt rázza fel!

Cikkszám:148114

Leírás:

Cikkszám:250168

Leírás:Etilénglikol bázisú koncentrált fagyálló hûtõfolyadék, hosszú élettartamú, amin, nitrit, szilikát, és foszfátmentes. Kiválló védelmet nyújt a korrózió ellen, elkerülhetõ a kavitáció és a hõelvezetést gátoló lerakódások kialakulása. Alkalmas valamennyi személy, teher, mezõgazdasági, építõipari gép zárt, ill. nyitott hûtõrendszeréhez. Különösen ajánlott az alumínium ötvözetekbõl készült rendszerekhez! Higítás nélkül nem használható, higítása desztillált, vagy ioncserélt vízzel.

Cikkszám:5900SF

Leírás:Termék elõnyei: - Megfelel az eredeti gyártó követelményeinek - Klímafüggetlen - Nagy rugalmasság/alacsony vezetõképesség - Alumínium karosszériához is használható - Karosszéria-merevítõ és antennához is alkalmas Tulajdonságok Beüvegezési idõ 15 perc, dupla légzsákkal 4 óra elteltével menetkész, TÜV törésteszttel vizsgált Fõ felhasználási kör személyautó-javítómûhelyek, autóüvegezõk, teherautó javítómûhelyek, üzemi mûhelyek Felhasználási javaslat - Ne használjon alkoholtartalmú tisztítószert - Hidegen feldolgozható

Cikkszám:0730

Leírás:Felhasználható gépkocsi, motorkerékpárok és más vízhûtéses motorok hûtõfolyadékainak pótlására, hígítására, ablakmosó folyadékok hígítására, de még vasalókban is.

Cikkszám:00006171

Leírás: Csúcsteljesítményû tisztító részecskeszûrõkhöz. Ez a csúcsteljesítményû termék egy speciális diesel tisztítóadalék, amely a részecskeszûrõ regenerációjához alkalmazható. A termék alkalmazása a gazdaságos és megelõzõ módja a részecskeszûrõ megóvásának és tisztításának. folyamatos és teljes részecskeszûrõ tisztítás – menet közben! ki- és beszerelés nélkül, azaz nem kell az autót nélkülözni a szerviz idejére csökken a részecskeszûrõben felgyülemlett korom gyulladási hõmérséklete - nincs másodlagos kibocsátás A termék egy speciális diesel tisztítóadalék, amely a részecskeszûrõ regenerációjához alkalmazható. A termék alkalmazása a gazdaságos és megelõzõ módja a részecskeszûrõ megóvásának és tisztításának. A termék bármely diesel üzemanyaggal keverhetõ!

Cikkszám:00002010

Leírás:Terméktulajdonságok Nagyteljesítményû dízelrendszer védelem. Fenntartja a gázolaj folyékonyságát. Biztonság mínusz 33 C fokig (függ a gázolaj minõségétõl is). Erõs hidegben meggátolja a gázolaj besûrûsödését, csomósodását. Biztos téli üzemeltetés biztosít. Megakadályozza az üzemanyagszûrõ és a vezetékek eldugulását. Segíti a hidegindítást, és a felmelegedést. Biztosítja a dízelrendszer minden mozgó alkatrészének az optimális kenést. Felhasználási terület: Használható minden dízelmotorhoz, így a common rail, pumpe düse motoroknál, ill. a turbó, katalizátoros és a részecskeszûrõs rendszerekhez is. Termékeket 0 °C fölött tároljuk! Minden dízelüzemanyaghoz használható. Alkalmazási javaslat: A tankolás elõtt a tankba öntendõ, lehetõleg 0 °C fölötti hõmérsékletnél és csomósodás kialakulása elõtt használjuk! P2001 termék: 375 ml 80 liter (1:200) gázolajhoz elegendõ; P2010 és P2014 termék 1:1000 hígítású

Munkatársaink

Bató Péter - tartozék értékesítő

Bató Péter

tartozék értékesítő
Telefon: +36 1 801 4210
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!