Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Cégünk, a Duna Autó Zrt. Magyarországon egyedülálló márkaválasztékkal, felkészültséggel, naprakészséggel és segítőkészséggel áll az alkatrész-vásárlók rendelkezésére.
Ezt a felületet azért hoztuk létre, hogy partnereink napi munkáját gyorsabbá, áttekinthetőbbé tegyük, napi feladataik megoldását könnyítsük, egyedülállóan széles kínálatunkba a szakmai szegmens betekintését lehetővé tegyük.

Amennyiben Ön kereskedő vagy javító partnerünk, lehetősége van a bejelentkezését követően a keresett alkatrész árának, rendelkezésre állásának közvetlen lekérésére, a keresett alkatrész megrendelésére, a folyamat státuszának lekövetésére. Ehhez csak a gyári cikkszám ismeretére van szüksége.

Bízunk benne, hogy a honlapunk ezen szolgáltatása hűen tükrözi küldetésünket:
Cégünk tevékenységének központjában ügyfeleink minőségi és egyedi kiszolgálása áll.

Munkánk minősége ügyfeleink elégedettségén keresztül mérhető. Mindennapi munkánk során ezért arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk részére a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk akár újautó-értékesítésről, szervizszolgáltatásról vagy egyéb kiegészítő autós termék kereskedelméről van szó.

Garázsipari termékeink


Cikkszám:000021300

Leírás: Az autó fényezését az argesszív környezeti hatások erõsen igénybe veszik, hosszabb távon károsítják! Szélsõséges üzemi viszonyok közepette kell megtartania fényét, színét és a karosszériát megóvnia a korróziótól. A kezelt karosszérián kevésbé tapad meg a szennyezõdés. A karosszéria vegyszer nélkül, akár egy erõs vízsugárral is letisztítható. Az autómosáshoz nem kell dörzsölõ szivacsot vagy kefét használni. A bevonat egy éven át rajta marad a kezelt felületen. A fényezéshez csapódó bogarak könnyen eltávolíthatóak. Kis befektetéssel több területen is spórolhat az autós. A fényezés hosszú ideig fényes és tartós marad

Cikkszám:893763

Leírás:• Maradéktalanul megsemmisíti a baktériumokat, gombákat, kórokozókat, hosszabb idõre megakadályozza ezek újraképzõdését. • Nem éghetõ. • Nem mérgezõ. • Nem oldja a lakkokat és a mûanyagot. Tanácsok • 1 db 250 ml-es spray 1-2 alkalomra elegendõ. • A szonda nem tartozéka a terméknek. Tulajdonságok • Szagtalan Fõ felhasználási kör személy- és teherautóhoz, buszokhoz Felhasználási javaslat • A szondát bevezetjük az autó klímaberendezésének víztelenítõ csövébe és finoman befújjuk a klímatisztítót, egyúttal a párologtató felületet is bepermetezzük. A szonda külön megvásárolható.

Cikkszám:00001501

Leírás: A PRO-TEC Hûtõrendszer tisztító belsõégésû motorok zárt hûtõrendszerének tisztítására való. Eltávolítja a vízkõlerakódásokat, korróziós maradványokat, olajos szennyezõdéseket a teljes hûtõrendszerbõl. Tisztítja a hûtõt, védi és keni a fém-, gumialkatrészeket és a vízpumpát. Eltávolítja a hûtõrendszerbõl az üzemszerû szennyezõdéseket. Keni és védi a hûtõrendszer alkatrészeit. Szennyezett, rozsdás hûtõfolyadék esetén feltétlenül mossuk át a rendszert. Használata javasolt minden hûtõfolyadékcsere elõtt. Biztos hûtés a motor minden üzemállapotában. Tiszta kiegyenlítõtartály, ezáltal a szint könnyen ellenõrizhetõ .

Cikkszám:00001241

Leírás:Elõnyei: az égés tiszta és erõteljes lesz, azonnali füst és koromcsökkenés, a káros gáz értékek jelentõs csökkenése azonnal észlelhetô füst- és koromcsökkenés optimális hidegindítási tulajdonság javított motorteljesítmény, jobb hidegindítási tulajdonság érzékelhetõ üzemanyag megtakarítás a befecskendezõ rendszer élettartama növekszik növeli a katalizátor mûködõképességét és élettartamát PRO-TEC Dieselrendszer Szuper tisztító egy csúcsteljesítményû termék, mely minden dieselmotorhoz alkalmazható. Összetétele lehetõvé teszi a részecskeszûrõs jármûvekbe való alkalmazást is. Csak hamumentes alkotóanyagokból tevõdik össze. Különösen ajánlott katalizátoros és turbó motorokhoz. Ez az új összetételû termék különleges tisztítóhatással bír az effektív és tartós tisztítás elérése érekében. Hatásosan eltávolít üzemszerû szennyezõdéseket az egész dízelrendszerbõl, a tanktól az égéstérig. Eltávolít gyantás, ragacsos lerakódásokat a befecskendezõ fúvókákból és a befecskendezõ- szivattyúból. Eltávolít kokszos maradványokat és kormos lerakódásokat az egész felsõ hengertérbõl. Keni és védi a dízelbefecskendezõ rendszert és az egész felsõ hengerteret. Meghaladja a kenési értéket DIN 599HFRR Tökéletes üzemanyag-porlasztást biztosít Részecske-szûrõs autóba is alkalmazható!

Cikkszám:274739

Leírás:Alkalmazási területek Küszöbök, ajtóbelsõterek, keretek, fényszóróházak védelme. Termék elõnyei Hatékony és hosszantartó korrózióvédelem. Áthatol a rozsdán és megakadályozza a további rozsdásodást. Kiváló kúszóképesség. A nedvesség alá hatol. Tulajdonságok Szilikonmentes, kb. 1 óra száradási idõ. Felhasználási javaslat A kezelendõ felületnek száraznak, por- és zsírmentesnek kell lennie. Használat elõtt a flakont jól rázzuk fel!

Cikkszám:5900SF

Leírás:Termék elõnyei: - Megfelel az eredeti gyártó követelményeinek - Klímafüggetlen - Nagy rugalmasság/alacsony vezetõképesség - Alumínium karosszériához is használható - Karosszéria-merevítõ és antennához is alkalmas Tulajdonságok Beüvegezési idõ 15 perc, dupla légzsákkal 4 óra elteltével menetkész, TÜV törésteszttel vizsgált Fõ felhasználási kör személyautó-javítómûhelyek, autóüvegezõk, teherautó javítómûhelyek, üzemi mûhelyek Felhasználási javaslat - Ne használjon alkoholtartalmú tisztítószert - Hidegen feldolgozható

Cikkszám:00002151

Leírás: Jelentõsen csökkenti a koromképzõdést, és a kellemetlen csattogó motorhangot minden telepítzett fix, ill. mobil dieselmotorban. Szervizköltséget takarít meg a kisebb koromkibocsátásból származó elõnyökkel Garantálja a mozgó alkatrészek optimális kenését, és biztosítja a tiszta erõteljes égést. Védi az egész dízel üzemanyag-rendszert a korrózió ellen.

Cikkszám:00002101

Leírás:A COMMON RAIL Nagynyomású Dieselrendszer tisztító és védõ egy, a nagynyomású dieselrendszerek (pl.közvetlen befecskendezõ Common Rail, Pumpe Düse stb.) új fejlesztése, mely minden szempontból megfelel az itt elvárt követelményeknek. Koromrészecske szûrõvel gyártott gépjármûvekhez is alkalmazható. Használata különösen ajánlott a megnövelt szervizperiódus miatt. Nem üzemanyag adalék, állandó adalékként való használata nem indokolt! Elõnyei: megbízhatóan eltávolít minden üzemanyagból származó szennyezõdést a rendszerbõl biztosítja az optimális tüzelõanyag-porlasztást, és ezáltal a legjobb hatásfokot garantálja a biztos és alapos kenést az egész tüzelõanyag-rendszerben, különösképpen a nagynyomású szivattyúban szétbomlasztja a gázolajban elõforduló vízbuborékokat, és abszorbálja az égést zavaró veszélyes nedvességet

Cikkszám:7711738978

Leírás:

Cikkszám:304725

Leírás:Künnyedén eltávolítja akikeményedett ragasztóanyagokat, mint pl.ciánakrilát, és egyéb aneorob termékeket. Eltávolítja a letapadt tömítéseket, kikeményedett tömítõmasszákat, kokszmaradványokat, kátrányt és algyantásodott olajat, lakkokat, festékeket (mûgyanta, nitrolakk, olaj és diszperziós festékeket. Nem folyik le, függõleges felületeken is megtapad. Használható fém, üveg, fa, kerámia, polietilén anyagokhoz. Használat elõtt rázza fel!

Cikkszám:00006121

Leírás:Pro-Tec Klimafresh légkondícionáló tisztító és fertõtlenítõ spray

Egészséges klíma az Ön autójában

Nedvesség, szennyezõdések és hõmérséklet ingadozás: mindezek ideális alapjai a mikroorganizmusok, gombák, baktériumok és vírusok megtelepedésének. Amikor Ön még kellemetlen szagokat sem érzékel, az allergizáló hatású mikroorganizmusok már akkor bámulatos módon szaporodnak. Ezért aztán a klímaberendezése sem tud megfelelõen mûködni, romlik autójának klimatizáltsága, annak ellenére, hogy klímaberendezés folyamatosan mûködik. Mindez - a legrosszabb esetben - a klímaberendezés meghibásodásához is vezethet.

Elõnyei:

  • A korszerû csomagolásnak köszönhetõen, tisztítás közben az anyag önmagától távozik a flakonból
  • Egyszerû, költségkímélõ klímafertõtlenítés
  • Semmilyen szerelõmunkát nem igényel
  • Nincs visszamaradó folt a kárpiton és mûszerfalon
  • Egy flakon tartalma elegendõ az intenzív tisztításhoz!

Cikkszám:0730

Leírás:Felhasználható gépkocsi, motorkerékpárok és más vízhûtéses motorok hûtõfolyadékainak pótlására, hígítására, ablakmosó folyadékok hígítására, de még vasalókban is.

Cikkszám:00001401

Leírás:Pro-Tec Hûtõrendszer védõ és karbantartó

Idõnként a motor hûtõrendszere is igényli a karbantartást!

A hûtõrendszer tisztítása után ajánlatos egy flakon PRO-TEC Hûtõrendszervédõt a hûtõfolyadékhoz hozzáadni a hûtõrendszer tartós és maradandó védelme érdekében ( rozsda, korrózió, mész és iszap lerakódások ellen ). Kiváló hûtõtulajdonsága mellett, jó kenõhatása által megszünteti a zavaró zajokat, melyeket a vízpumpa tömszelencéje kelt. Ajánlott alkalmazási gyakoriság: évente 1-szer. Használatával kiváltható a hûtõfolyadék idõszakos cseréje.

Elõnyei:

  • A hûtõrendszernek tartós és maradandó védelmet biztosít.
  • Kiváló hûtõtulajdonsága mellett, igen jó kenést ad a vízpumpának.
  • Védi a hûtõrendszert az elektrolitikus korrózió, a korrózió, a vízkövesedés és az iszaposodás ellen.

Cikkszám:148020

Leírás:Termék elonyei A régi abroncsok új fényt kapnak. Nincs szükség törlésre és lemosásra. A felnit és a lakkot nem kezdi ki. Kitûnõ ápoló hatás a szilikon tartalomnak köszönhetõen. Taszítja a port és a szennyezõdést. Oldószermentes. Megakadályozza a rideggé válást. AOX-mentes. Fo felhasználási kör személyautó-javítómûhelyek, jármûelõkészítõk, busz vállalatok, szállító vállalatok, teherautó javítómûhelyek Felhasználási javaslat A futófelületre ne hordjuk fel!

Cikkszám:00001511

Leírás: Hatásosan eltávolítja a hûtõrendszerbõl az olajos lerakódásokat, akár az olajsarat is. A tisztítás folyamata alatt védelmet nyújt az összes fém ill. gumi, mûanyag alkatrészeknek. Motor meghibásodása miatt a hûtõrendszerbe kerülõ olaj egyszerû eltávolítására használható speciális tisztítószer. A korábban nehézkesen megoldható szerelési folyamat helyett, egyszerû hatásos megoldás Az eljárás alatt a fém, gumi és mûanyag alkatrészek sem sérülnek

Cikkszám:148124

Leírás:Alkalmazási területek Akkumulátorpólusok, csatlakozók és akkumulátortartók ápolása. Fo felhasználási kör személyautó-javítómûhelyek teherautó javítómûhelyek mezõgazdasági gépek szerelõmûhelyei jármûelõkészítõk üzemi mûhelyek Termék elonyei Tartósan véd korróziótól és az oxidációtol. Javítja az áram-átbocsátást, megszünteti a mûködési zavarokat. Megakadályozza a kóboráramot és a feszültségvesztést.

Cikkszám:00001201

Leírás: A COMMON RAIL Nagynyomású Dieselrendszer tisztító és védõ egy, a nagynyomású dieselrendszerek (pl.közvetlen befecskendezõ Common Rail, Pumpe Düse stb.) új fejlesztése, mely minden szempontból megfelel az itt elvárt követelményeknek. Koromrészecske szûrõvel gyártott gépjármûvekhez is alkalmazható. Használata különösen ajánlott a megnövelt szervizperiódus miatt. megbízhatóan eltávolít minden üzemanyagból származó szennyezõdést a rendszerbõl biztosítja az optimális tüzelõanyag-porlasztást, és ezáltal a legjobb hatásfokot garantálja a biztos és alapos kenést az egész tüzelõanyag-rendszerben, különösképpen a nagynyomású szivattyúban szétbomlasztja a gázolajban elõforduló vízbuborékokat, és abszorbálja az égést zavaró veszélyes nedvességet Nem üzemanyag adalék, állandó adalékként való használata nem indokolt!

Cikkszám:147706

Leírás:Termék elonyei Tiszta rézalapú nagyteljesítményû kenõanyag. Szélsõséges hõtartományok közötti alkalmazásra. Véd és megakadályozza a rozsdásodást, a ráégést, a revesedést, az összehegedést és a beragadást. Nagy nyomásfelvétel. Hatékony kenés és tapadás. Tulajdonságok Véd a korróziótól, ellenáll a víznek lúgoknak, sósvíznek és savaknak. Fo felhasználási kör személyautó-javítómûhelyek, teherautó javítómûhelyek, üzemi mûhelyek, magasépítés, mélyépítés, mezõgazdasági gépek szerelõmûhelyei, lakatosmûhelyek Felhasználási javaslat Használat elõtt rázzuk fel!

Cikkszám:00001301

Leírás: Használható minden Otto és Dieselmotorba, váltókba és differenciálokba. Nagy terhelésnél és magas hõmérsékleten is biztosítja az olajfilm folyamatosságát. Túlteljesíti az autógyártók elõírásait. Csökkenti az olaj és az üzemanyagfogyasztást. Csökkenti a súrlódást és a kopást. Hátráltatja a lerakódások képzõdését az olaj-kenõrendszerben. Megakadályozza az olajsár képzõdését. Hátráltatja a tömítések bekeményedését. Üzembiztos motor minden hõmérsékleten. Az alkatrészek élettartamának növelése. Csökkentett káros gázképzõdés Fokozott motorteljesítmény. Katalizátor élettartamának növekedése

Cikkszám:141432

Leírás:Termék elõnyei - Egyenletes fékhatást biztosít. - Gyorsan eltávolítja a fék- és tengelykapcsolóport, olaj-, zsír- és szennyezõdésmaradványokat. - Nem véd a korróziótól. - FCKW-tól, CKW-tól, ólomtól, kadmiumtól, acetontól, mérgezõ és maró anyagoktól mentes. Tanácsok A flakon golyószeleppel van ellátva és minden helyzetben kiüríthetõ. Fõ felhasználási kör - személyautó-javítómûhelyek, üzemi mûhelyek, mezõgazdasági gépek szerelõmûhelyei, - teherautó javítómûhelyek, busz vállalatok, szállítmányozók

Cikkszám:5773

Leírás:Kiszorítja a nedvességet, párát, javít az elektromos érintkezések minõségén, elõsegíti a nedves motorok beindítását. Kenõhatása révén megszüntet minden nyikorgó zajt, a mozgó alkatrészeknek kenést biztosít. Feloldja a zsíros lerakódásokat, kátrányt, enyves, ragacsos szennyezõdéseket és ragasztóanyag maradványt.

Munkatársaink

Bató Péter

tartozék értékesítő
Telefon: +36 1 801 4210
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!