Cégünk, a Duna Autó Zrt. Magyarországon egyedülálló márkaválasztékkal, felkészültséggel, naprakészséggel és segítőkészséggel áll az alkatrész-vásárlók rendelkezésére.
Ezt a felületet azért hoztuk létre, hogy partnereink napi munkáját gyorsabbá, áttekinthetőbbé tegyük, napi feladataik megoldását könnyítsük, egyedülállóan széles kínálatunkba a szakmai szegmens betekintését lehetővé tegyük.

Amennyiben Ön kereskedő vagy javító partnerünk, lehetősége van a bejelentkezését követően a keresett alkatrész árainak, rendelkezésre állásának közvetlen lekérésére, a keresett alkatrész megrendelésére, a folyamat státuszainak lekövetésére, és ehhez csak a gyári cikkszám ismeretére van szüksége.

Bízunk benne, hogy a honlapunk ezen szolgáltatása hűen tükrözi küldetésünket:
Cégünk tevékenységének központjában ügyfeleink minőségi es egyedi kiszolgálása áll.
Munkánk minősítése ügyfeleink elégedettségén keresztül merhető le. Mindennapi munkánk során ezért arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk részére a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk akár új autóértékesítésről, akár szervizszolgáltatásról vagy egyéb kiegészítő autós termék kereskedelméről van szó.

Garázsipari termékeink


Cikkszám:00006121

Leírás:Pro-Tec Klimafresh légkondícionáló tisztító és fertõtlenítõ spray

Egészséges klíma az Ön autójában

Nedvesség, szennyezõdések és hõmérséklet ingadozás: mindezek ideális alapjai a mikroorganizmusok, gombák, baktériumok és vírusok megtelepedésének. Amikor Ön még kellemetlen szagokat sem érzékel, az allergizáló hatású mikroorganizmusok már akkor bámulatos módon szaporodnak. Ezért aztán a klímaberendezése sem tud megfelelõen mûködni, romlik autójának klimatizáltsága, annak ellenére, hogy klímaberendezés folyamatosan mûködik. Mindez - a legrosszabb esetben - a klímaberendezés meghibásodásához is vezethet.

Elõnyei:

  • A korszerû csomagolásnak köszönhetõen, tisztítás közben az anyag önmagától távozik a flakonból
  • Egyszerû, költségkímélõ klímafertõtlenítés
  • Semmilyen szerelõmunkát nem igényel
  • Nincs visszamaradó folt a kárpiton és mûszerfalon
  • Egy flakon tartalma elegendõ az intenzív tisztításhoz!

Cikkszám:00002010

Leírás:Terméktulajdonságok Nagyteljesítményû dízelrendszer védelem. Fenntartja a gázolaj folyékonyságát. Biztonság mínusz 33 C fokig (függ a gázolaj minõségétõl is). Erõs hidegben meggátolja a gázolaj besûrûsödését, csomósodását. Biztos téli üzemeltetés biztosít. Megakadályozza az üzemanyagszûrõ és a vezetékek eldugulását. Segíti a hidegindítást, és a felmelegedést. Biztosítja a dízelrendszer minden mozgó alkatrészének az optimális kenést. Felhasználási terület: Használható minden dízelmotorhoz, így a common rail, pumpe düse motoroknál, ill. a turbó, katalizátoros és a részecskeszûrõs rendszerekhez is. Termékeket 0 °C fölött tároljuk! Minden dízelüzemanyaghoz használható. Alkalmazási javaslat: A tankolás elõtt a tankba öntendõ, lehetõleg 0 °C fölötti hõmérsékletnél és csomósodás kialakulása elõtt használjuk! P2001 termék: 375 ml 80 liter (1:200) gázolajhoz elegendõ; P2010 és P2014 termék 1:1000 hígítású

Cikkszám:29254

Leírás:Termék elonyei Gyorsan szárad. Véd a kõfelverõdéssel és a korrózióval szemben. Ellenáll a víznek és a szórt sónak. Felhordáskor nem képzõdik köd, nem csepeg. Jó állóképesség, nem folyik le. Zúgásmentesít és tömít. Felhasználási javaslat Az alapnak szilárdnak, tisztának, száraznak és zsírmentesnek kell lennie.A bitumenalapú UBS 1000 nem festhetõ.A kaucsuk-mûanyag alapú UBS 2000, 2001, 3000, 3001 kb. 6–8 óra eltelte után átfesthetõ.

Cikkszám:128330417

Leírás:

Cikkszám:128530417

Leírás:GULF RÉZ KENÕANYAG Többcélú összeszerelõ paszta fém alkatrészek kenésére szélsõségesen magas hõmérsékleten. Hosszú távú védelmet nyújt a korrózió és a kopás ellen. A bekent alkatrészek könnyebb összeszerelését teszi lehetõvé. Alkalmas csavarok, anyák, menetes csatlakozások, gyújtógyertyák és más védelmet igénylõ felületek kenésére. Alumíniumon nem használható. Üzemi mûködési tartomány: - 30 -tól 1000OC-ig. A termék speciális fúvókával és golyósszeleppel rendelkezik, ezáltal többféle szögbõl használható.

Cikkszám:00001301

Leírás: Használható minden Otto és Dieselmotorba, váltókba és differenciálokba. Nagy terhelésnél és magas hõmérsékleten is biztosítja az olajfilm folyamatosságát. Túlteljesíti az autógyártók elõírásait. Csökkenti az olaj és az üzemanyagfogyasztást. Csökkenti a súrlódást és a kopást. Hátráltatja a lerakódások képzõdését az olaj-kenõrendszerben. Megakadályozza az olajsár képzõdését. Hátráltatja a tömítések bekeményedését. Üzembiztos motor minden hõmérsékleten. Az alkatrészek élettartamának növelése. Csökkentett káros gázképzõdés Fokozott motorteljesítmény. Katalizátor élettartamának növekedése

Cikkszám:00001601

Leírás: Nagynyomású hûtõrendszerek szivárgásainak megszüntetésére alkalmas, rugalmas hûtõtömítõ. Képes a hûtõn és a víztér egyéb alkatrészei közt keletkezett szivárgások megszüntetésére anélkül, hogy a fagyálló áramlásának útjában kirakódna és ezzel a hûtõfolyadék szabad keringését akadályozná. A Pro-Tec hûtõtömítõvel hosszú idõre megszüntetheti a fagyállószivárgásokat autójában. Autóhûtõk szivárgása esetén, azok tömítésére alkalmas. Jó kenést biztosít a vízpumpának. Ahol külsõ levegõ éri, ott megszilárdul, de ugyanakkor elasztikus marad! Csak nyomás alatt lévõ zárt rendszerek tömítésére alkalmazható. Fém és mûanyag hûtõkhöz egyaránt használható. Megszüntetve a szivárgást, biztosítja a hûtõrendszer megfelelõ mûködését. Megakadályozza a mérgezõ glykol környezetbe jutását.

Cikkszám:000021187

Leírás: Az egyik legelterjedtebb alkalmazás. A bevonat jobb kilátást biztosít, így aktív védelmet nyújt az éjszakai és az esõs közlekedésben. A szélvédõre hulló csapadék gömbök formájában a menetszéltõl lepereg a felületrõl. A kezelt felületen jelentõsen csökken a szennyezõdések lerakódása (pl.: bogár-maradványok), illetve a téli jégképzõdés is minimális. A bevonat hatása kb. 12 hónapig / 20.000 km-ig tart, és ellenáll a gõzborotva és vegyi anyagok hatásainak.

Cikkszám:00001101

Leírás: Tiszta, eroteljes égést biztosít. Észlelheto üzemanyag megtakarítást eredményez. Javul a motor teljesítménye. Rozsda- és korrózióvédelmet biztosít az üzemanyagrendszer kényes és drága alkatrészeinek. A károsgáz kibocsájtás jelentosen csökken. Katalizátorok élettartama lényeges növekszik.

Cikkszám:166215

Leírás:Alkalmazási területek Ragasztáshoz és/vagy tömítéshez fém, fa, mûanyag és kõ felületeken Termék elõnyei A CLP szerint nincs veszélyjelölés Csiszolható és festhetõ Rendkívül rugalmas és ellenálló felület Nagyon jó tapadás acélhoz, alumíniumhoz és PVC-hez Nagy törésállóság Biztos és állandó kötés UV-, idõjárás-, öregedés- és nedvességálló Szilikonmentes Bázis: PUR prepolimerek, lágyítók, töltõanyagok, adalékanyagok Hõállóság: -40 ° C és + 90 ° C között Feldolgozási hõmérséklet: + 5 ° C és + 35 ° C között Shore A: 40 Kötés: 2-3 mm / nap Bõrképzõdés: kb. 45 perc Szakítószilárdság: 2,9 N/mm2

Cikkszám:SNS

Leírás:SHERON Nyári Szélvédõmosó Citrom Illattal 5l Nyári szélvédõmosó, citrom illattal 5 liter.

Cikkszám:304725

Leírás:Künnyedén eltávolítja akikeményedett ragasztóanyagokat, mint pl.ciánakrilát, és egyéb aneorob termékeket. Eltávolítja a letapadt tömítéseket, kikeményedett tömítõmasszákat, kokszmaradványokat, kátrányt és algyantásodott olajat, lakkokat, festékeket (mûgyanta, nitrolakk, olaj és diszperziós festékeket. Nem folyik le, függõleges felületeken is megtapad. Használható fém, üveg, fa, kerámia, polietilén anyagokhoz. Használat elõtt rázza fel!

Cikkszám:00009201

Leírás: A Nano motorvédõ bevonat felhasználható minden diesel- és Otto-motornál, akárcsak a nagynyomású (common rail, Pumpe-Düse) rendszereknél. Ajánljuk a turbós, katalizátoros és koromrészecske szûrõvel gyártott autókhoz is. A nagyhatásfokú NANO KENÕ ÉS VÉDÕ FILMRÉTEG bevonja a motorok és alkatrészek belsõ felületeit, mint például az olajrendszer, szervó, váltórendszer (automata is), differenciál és összkerék-kapcsolóknál. A tömítéseket, az O-gyûrût és a szimmeringet is hatékonyan tartja karban aktív védelem a kopás ellen hidegindításnál a lehetõ leggyorsabb kenés lágy, kiegyenlített motorjárat javuló motorteljesítmény hosszabbodó élettartam kitûnõ megoldás a motor szárazfutása ellen zajcsökkenés

Cikkszám:148020

Leírás:Termék elonyei A régi abroncsok új fényt kapnak. Nincs szükség törlésre és lemosásra. A felnit és a lakkot nem kezdi ki. Kitûnõ ápoló hatás a szilikon tartalomnak köszönhetõen. Taszítja a port és a szennyezõdést. Oldószermentes. Megakadályozza a rideggé válást. AOX-mentes. Fo felhasználási kör személyautó-javítómûhelyek, jármûelõkészítõk, busz vállalatok, szállító vállalatok, teherautó javítómûhelyek Felhasználási javaslat A futófelületre ne hordjuk fel!

Cikkszám:274739

Leírás:Alkalmazási területek Küszöbök, ajtóbelsõterek, keretek, fényszóróházak védelme. Termék elõnyei Hatékony és hosszantartó korrózióvédelem. Áthatol a rozsdán és megakadályozza a további rozsdásodást. Kiváló kúszóképesség. A nedvesség alá hatol. Tulajdonságok Szilikonmentes, kb. 1 óra száradási idõ. Felhasználási javaslat A kezelendõ felületnek száraznak, por- és zsírmentesnek kell lennie. Használat elõtt a flakont jól rázzuk fel!

Cikkszám:148124

Leírás:Alkalmazási területek Akkumulátorpólusok, csatlakozók és akkumulátortartók ápolása. Fo felhasználási kör személyautó-javítómûhelyek teherautó javítómûhelyek mezõgazdasági gépek szerelõmûhelyei jármûelõkészítõk üzemi mûhelyek Termék elonyei Tartósan véd korróziótól és az oxidációtol. Javítja az áram-átbocsátást, megszünteti a mûködési zavarokat. Megakadályozza a kóboráramot és a feszültségvesztést.

Cikkszám:166207

Leírás:Alkalmazási területek Ragasztáshoz és/vagy tömítéshez fém, fa, mûanyag és kõ felületeken Termék elõnyei A CLP szerint nincs veszélyjelölés Csiszolható és festhetõ Rendkívül rugalmas és ellenálló felület Nagyon jó tapadás acélhoz, alumíniumhoz és PVC-hez Nagy törésállóság Biztos és állandó kötés UV-, idõjárás-, öregedés- és nedvességálló Szilikonmentes Bázis: PUR prepolimerek, lágyítók, töltõanyagok, adalékanyagok Hõállóság: -40 ° C és + 90 ° C között Feldolgozási hõmérséklet: + 5 ° C és + 35 ° C között Shore A: 40 Kötés: 2-3 mm / nap Bõrképzõdés: kb. 45 perc Szakítószilárdság: 2,9 N/mm2

Cikkszám:5773

Leírás:Kiszorítja a nedvességet, párát, javít az elektromos érintkezések minõségén, elõsegíti a nedves motorok beindítását. Kenõhatása révén megszüntet minden nyikorgó zajt, a mozgó alkatrészeknek kenést biztosít. Feloldja a zsíros lerakódásokat, kátrányt, enyves, ragacsos szennyezõdéseket és ragasztóanyag maradványt.

Cikkszám:148598

Leírás:Termék elonyei 98 % tiszta cink. Ellenáll az idõjárásnak, ibolyántúli sugárzásnak, alkáli tartalmú oldatoknak, ásványi olajoknak stb. Különös vezetõképesség ponthegesztés esetére. Takarékosan használható a magas fedõképességnek köszönhetõen. Alapozás nélkül felüllakozható 35 perc után. Tulajdonságok Tapinthatóan száraz kb. 30–40 perc után, porszáraz kb. 30 perc után, átfesthetõ 8–12 óra után. Gyantaalap: epoxi-észter-gyanta Felhasználási javaslat Az alaptalajnak por-, zsír- és olajmentesnek kell lennie.A flakont használat után fordítsuk fel és a szelepet fújjuk üresre.Nem felülsimítható.

Cikkszám:0730

Leírás:Felhasználható gépkocsi, motorkerékpárok és más vízhûtéses motorok hûtõfolyadékainak pótlására, hígítására, ablakmosó folyadékok hígítására, de még vasalókban is.

Cikkszám:4466

Leírás:Felhasználható gépkocsi, motorkerékpárok és más vízhûtéses motorok hûtõfolyadékainak pótlására, hígítására, ablakmosó folyadékok hígítására, de még vasalókban is.

Munkatársaink

Bató Péter

tartozék értékesítő
Telefon:
+36 1 801 4210
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!