Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon
Cégünk, a Duna Autó Zrt. Magyarországon egyedülálló márkaválasztékkal, felkészültséggel, naprakészséggel és segítőkészséggel áll az alkatrész-vásárlók rendelkezésére.
Ezt a felületet azért hoztuk létre, hogy partnereink napi munkáját gyorsabbá, áttekinthetőbbé tegyük, napi feladataik megoldását könnyítsük, egyedülállóan széles kínálatunkba a szakmai szegmens betekintését lehetővé tegyük.

Amennyiben Ön kereskedő vagy javító partnerünk, lehetősége van a bejelentkezését követően a keresett alkatrész árának, rendelkezésre állásának közvetlen lekérésére, a keresett alkatrész megrendelésére, a folyamat státuszának lekövetésére. Ehhez csak a gyári cikkszám ismeretére van szüksége.

Bízunk benne, hogy a honlapunk ezen szolgáltatása hűen tükrözi küldetésünket:
Cégünk tevékenységének központjában ügyfeleink minőségi és egyedi kiszolgálása áll.

Munkánk minősége ügyfeleink elégedettségén keresztül mérhető. Mindennapi munkánk során ezért arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk részére a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk akár újautó-értékesítésről, szervizszolgáltatásról vagy egyéb kiegészítő autós termék kereskedelméről van szó.

Garázsipari termékeink


Cikkszám:00006121

Leírás:Pro-Tec Klimafresh légkondícionáló tisztító és fertõtlenítõ spray

Egészséges klíma az Ön autójában

Nedvesség, szennyezõdések és hõmérséklet ingadozás: mindezek ideális alapjai a mikroorganizmusok, gombák, baktériumok és vírusok megtelepedésének. Amikor Ön még kellemetlen szagokat sem érzékel, az allergizáló hatású mikroorganizmusok már akkor bámulatos módon szaporodnak. Ezért aztán a klímaberendezése sem tud megfelelõen mûködni, romlik autójának klimatizáltsága, annak ellenére, hogy klímaberendezés folyamatosan mûködik. Mindez - a legrosszabb esetben - a klímaberendezés meghibásodásához is vezethet.

Elõnyei:

  • A korszerû csomagolásnak köszönhetõen, tisztítás közben az anyag önmagától távozik a flakonból
  • Egyszerû, költségkímélõ klímafertõtlenítés
  • Semmilyen szerelõmunkát nem igényel
  • Nincs visszamaradó folt a kárpiton és mûszerfalon
  • Egy flakon tartalma elegendõ az intenzív tisztításhoz!

Cikkszám:00001201

Leírás: A COMMON RAIL Nagynyomású Dieselrendszer tisztító és védõ egy, a nagynyomású dieselrendszerek (pl.közvetlen befecskendezõ Common Rail, Pumpe Düse stb.) új fejlesztése, mely minden szempontból megfelel az itt elvárt követelményeknek. Koromrészecske szûrõvel gyártott gépjármûvekhez is alkalmazható. Használata különösen ajánlott a megnövelt szervizperiódus miatt. megbízhatóan eltávolít minden üzemanyagból származó szennyezõdést a rendszerbõl biztosítja az optimális tüzelõanyag-porlasztást, és ezáltal a legjobb hatásfokot garantálja a biztos és alapos kenést az egész tüzelõanyag-rendszerben, különösképpen a nagynyomású szivattyúban szétbomlasztja a gázolajban elõforduló vízbuborékokat, és abszorbálja az égést zavaró veszélyes nedvességet Nem üzemanyag adalék, állandó adalékként való használata nem indokolt!

Cikkszám:8660000841

Leírás:MOTRIO FÉKOLAJ • Jellemzõk: A fékfolyadék vízmegkötõ képességû, felveszi a levegõ nedvességtartalmát a fékcsövek mikropórusain keresztül, illetve a nem tökéletesen záró csõcsatlakozásokon át esetleg bejutó nedvességet. Ez a nedvességtartalom, nem haladhatja meg a 3,5%-ot. Ha nem cserélik rendszeresen a fékfolyadékot, akkor a DOT4 forráspontja az elõírás szerint 240°C-ról, akár 140°C-ra is lecsökkenhet. Bármely jármû fék- és hidraulikus tengelykapcsoló körébe a DOT4 elõírásainak megfelelõ szintetikus folyadék szükséges. Keverhetõ bármely egyéb, azonos minõségû szintetikus folyadékkal, kivéve az ásványi bázisú LHM típussal (Citroën jármûvek esetében). A DOT4 folyadék megfelel az SAE és ISO 4925 szabványoknak.

Cikkszám:7711738979

Leírás:

Cikkszám:5900SF

Leírás:Termék elõnyei: - Megfelel az eredeti gyártó követelményeinek - Klímafüggetlen - Nagy rugalmasság/alacsony vezetõképesség - Alumínium karosszériához is használható - Karosszéria-merevítõ és antennához is alkalmas Tulajdonságok Beüvegezési idõ 15 perc, dupla légzsákkal 4 óra elteltével menetkész, TÜV törésteszttel vizsgált Fõ felhasználási kör személyautó-javítómûhelyek, autóüvegezõk, teherautó javítómûhelyek, üzemi mûhelyek Felhasználási javaslat - Ne használjon alkoholtartalmú tisztítószert - Hidegen feldolgozható

Cikkszám:00002101

Leírás:A COMMON RAIL Nagynyomású Dieselrendszer tisztító és védõ egy, a nagynyomású dieselrendszerek (pl.közvetlen befecskendezõ Common Rail, Pumpe Düse stb.) új fejlesztése, mely minden szempontból megfelel az itt elvárt követelményeknek. Koromrészecske szûrõvel gyártott gépjármûvekhez is alkalmazható. Használata különösen ajánlott a megnövelt szervizperiódus miatt. Nem üzemanyag adalék, állandó adalékként való használata nem indokolt! Elõnyei: megbízhatóan eltávolít minden üzemanyagból származó szennyezõdést a rendszerbõl biztosítja az optimális tüzelõanyag-porlasztást, és ezáltal a legjobb hatásfokot garantálja a biztos és alapos kenést az egész tüzelõanyag-rendszerben, különösképpen a nagynyomású szivattyúban szétbomlasztja a gázolajban elõforduló vízbuborékokat, és abszorbálja az égést zavaró veszélyes nedvességet

Cikkszám:7711738977

Leírás:

Cikkszám:130716

Leírás:Termék elonyei Feloldja az erõs rozsdás kötéseket. Gyantátlanítja a beragadt, nehezen járó zsanérokat, ajtópántokat. Választóréteget képez a fémek között és megakadályozza a recsegést illetve nyikorgást. Nagyon jó tapadási tulajdonságok. Gyanta-, szilikon- és savmentes. A flakon golyószeleppel van ellátva és minden helyzetben kiüríthetõ. Fo felhasználási kör személyautó-javítómûhelyek, fémszerkezetes építõk, szaniter ipar, fûtéstechnika, mezõgazdasági gépek szerelõmûhelyei, teherautó javítómûhelyek Felhasználási javaslat Szórjuk be a részeket és rövid ideig hagyjuk hatni

Cikkszám:893763

Leírás:• Maradéktalanul megsemmisíti a baktériumokat, gombákat, kórokozókat, hosszabb idõre megakadályozza ezek újraképzõdését. • Nem éghetõ. • Nem mérgezõ. • Nem oldja a lakkokat és a mûanyagot. Tanácsok • 1 db 250 ml-es spray 1-2 alkalomra elegendõ. • A szonda nem tartozéka a terméknek. Tulajdonságok • Szagtalan Fõ felhasználási kör személy- és teherautóhoz, buszokhoz Felhasználási javaslat • A szondát bevezetjük az autó klímaberendezésének víztelenítõ csövébe és finoman befújjuk a klímatisztítót, egyúttal a párologtató felületet is bepermetezzük. A szonda külön megvásárolható.

Cikkszám:148598

Leírás:Termék elonyei 98 % tiszta cink. Ellenáll az idõjárásnak, ibolyántúli sugárzásnak, alkáli tartalmú oldatoknak, ásványi olajoknak stb. Különös vezetõképesség ponthegesztés esetére. Takarékosan használható a magas fedõképességnek köszönhetõen. Alapozás nélkül felüllakozható 35 perc után. Tulajdonságok Tapinthatóan száraz kb. 30–40 perc után, porszáraz kb. 30 perc után, átfesthetõ 8–12 óra után. Gyantaalap: epoxi-észter-gyanta Felhasználási javaslat Az alaptalajnak por-, zsír- és olajmentesnek kell lennie.A flakont használat után fordítsuk fel és a szelepet fújjuk üresre.Nem felülsimítható.

Cikkszám:00001601

Leírás: Nagynyomású hûtõrendszerek szivárgásainak megszüntetésére alkalmas, rugalmas hûtõtömítõ. Képes a hûtõn és a víztér egyéb alkatrészei közt keletkezett szivárgások megszüntetésére anélkül, hogy a fagyálló áramlásának útjában kirakódna és ezzel a hûtõfolyadék szabad keringését akadályozná. A Pro-Tec hûtõtömítõvel hosszú idõre megszüntetheti a fagyállószivárgásokat autójában. Autóhûtõk szivárgása esetén, azok tömítésére alkalmas. Jó kenést biztosít a vízpumpának. Ahol külsõ levegõ éri, ott megszilárdul, de ugyanakkor elasztikus marad! Csak nyomás alatt lévõ zárt rendszerek tömítésére alkalmazható. Fém és mûanyag hûtõkhöz egyaránt használható. Megszüntetve a szivárgást, biztosítja a hûtõrendszer megfelelõ mûködését. Megakadályozza a mérgezõ glykol környezetbe jutását.

Cikkszám:4466

Leírás:Felhasználható gépkocsi, motorkerékpárok és más vízhûtéses motorok hûtõfolyadékainak pótlására, hígítására, ablakmosó folyadékok hígítására, de még vasalókban is.

Cikkszám:00001101

Leírás: Tiszta, eroteljes égést biztosít. Észlelheto üzemanyag megtakarítást eredményez. Javul a motor teljesítménye. Rozsda- és korrózióvédelmet biztosít az üzemanyagrendszer kényes és drága alkatrészeinek. A károsgáz kibocsájtás jelentosen csökken. Katalizátorok élettartama lényeges növekszik.

Cikkszám:00001180

Leírás:

Cikkszám:147706

Leírás:Termék elonyei Tiszta rézalapú nagyteljesítményû kenõanyag. Szélsõséges hõtartományok közötti alkalmazásra. Véd és megakadályozza a rozsdásodást, a ráégést, a revesedést, az összehegedést és a beragadást. Nagy nyomásfelvétel. Hatékony kenés és tapadás. Tulajdonságok Véd a korróziótól, ellenáll a víznek lúgoknak, sósvíznek és savaknak. Fo felhasználási kör személyautó-javítómûhelyek, teherautó javítómûhelyek, üzemi mûhelyek, magasépítés, mélyépítés, mezõgazdasági gépek szerelõmûhelyei, lakatosmûhelyek Felhasználási javaslat Használat elõtt rázzuk fel!

Cikkszám:00001301

Leírás: Használható minden Otto és Dieselmotorba, váltókba és differenciálokba. Nagy terhelésnél és magas hõmérsékleten is biztosítja az olajfilm folyamatosságát. Túlteljesíti az autógyártók elõírásait. Csökkenti az olaj és az üzemanyagfogyasztást. Csökkenti a súrlódást és a kopást. Hátráltatja a lerakódások képzõdését az olaj-kenõrendszerben. Megakadályozza az olajsár képzõdését. Hátráltatja a tömítések bekeményedését. Üzembiztos motor minden hõmérsékleten. Az alkatrészek élettartamának növelése. Csökkentett káros gázképzõdés Fokozott motorteljesítmény. Katalizátor élettartamának növekedése

Cikkszám:SNS

Leírás:SHERON Nyári Szélvédõmosó Citrom Illattal 5l Nyári szélvédõmosó, citrom illattal 5 liter.

Cikkszám:5773

Leírás:Kiszorítja a nedvességet, párát, javít az elektromos érintkezések minõségén, elõsegíti a nedves motorok beindítását. Kenõhatása révén megszüntet minden nyikorgó zajt, a mozgó alkatrészeknek kenést biztosít. Feloldja a zsíros lerakódásokat, kátrányt, enyves, ragacsos szennyezõdéseket és ragasztóanyag maradványt.

Cikkszám:00001001

Leírás: A PRO-TEC Motorbeltér tisztítót a olajcsere elott a fáradtolajhoz töltve rövid járatás után a kenorendszerben lerakódott szennyezodéseket a felületükrol indulva feloldja és molekuáris struktúrában az olajban lebegteti, és mindez eltávozik a tisztítás utáni olajleeresztéssel. A PRO-TEC Motorbeltér tisztító a tisztítás alatt nagyhatásfokú kenoanyagokkal védelmet nyújt az egész kenorendszernek. A motorbeltér tisztító hatása nemcsak a lerakódások eltávolításában mutatkozik meg, hanem a tisztítás után jelentos stabilizálódás és javulás észlelheto a komresszióban, mivel a tisztítás megszünteti a lerakódásokat és gyantásodásokat a dugattyúgyuruk hornyaiban is. Mindez természetesen kedvezoen hat a károsanyag-kibocsátásra és az olaj ill. üzemanyag-fogyasztásra is. Kopott motorokat nyilvánvalóan nem tud ez a tisztító sem megjavítani, de rendszeres alkalmazásával (kb. 10-15000 km-enként, vagy átvizsgálásonként motorolaj csere alkalmával) tisztítsuk a motort, megelozve a káros lerakódások felhalmozódását.

Cikkszám:00001501

Leírás: A PRO-TEC Hûtõrendszer tisztító belsõégésû motorok zárt hûtõrendszerének tisztítására való. Eltávolítja a vízkõlerakódásokat, korróziós maradványokat, olajos szennyezõdéseket a teljes hûtõrendszerbõl. Tisztítja a hûtõt, védi és keni a fém-, gumialkatrészeket és a vízpumpát. Eltávolítja a hûtõrendszerbõl az üzemszerû szennyezõdéseket. Keni és védi a hûtõrendszer alkatrészeit. Szennyezett, rozsdás hûtõfolyadék esetén feltétlenül mossuk át a rendszert. Használata javasolt minden hûtõfolyadékcsere elõtt. Biztos hûtés a motor minden üzemállapotában. Tiszta kiegyenlítõtartály, ezáltal a szint könnyen ellenõrizhetõ .

Cikkszám:00001921

Leírás:Pro-Tec benzinrendszer tisztító LPG gázüzemû gépkocsikhoz

Ez a csúcsminõségû termék, melyet a gázüzemû jármûvek karbantartásához fejlesztettek ki, hatásosan eltávolítja a gyantás lerakódásokat az egész égéstérbõl.

Elõnyei:

  • Ez a csúcsminõségû termék, melyet a gázüzemû jármûvek karbantartásához fejlesztettek ki, hatásosan eltávolítja a gyantás lerakódásokat az egész égéstérbõl (Keep Clean hatás).
  • A nagyhatásfokú kenõkomponenseivel védelmet ad a szelepeknek a kopás és korrózió ellen.
  • Az üzemanyagfogyasztás és a káros gázok optimalizálódnak, a motor élettartama növekszik.

Munkatársaink

Bató Péter - tartozék értékesítő

Bató Péter

tartozék értékesítő
Telefon: +36 1 801 4210
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!