Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

BUSINESS AKCIÓ CÉGEK RÉSZÉRE

Volvo
 

Készen áll a váltásra?


 
Ha Önnek is fontos az igényes megjelenés és az elsőszámú kényelem a hosszabb, üzleti utak során, válasszon cégautóként egy új Volvót!

Tekintse meg céges ügyfeleinknek nyújtott egyedülálló kínálatunkat!

Minden cégnévre vásárolt XC60, S60, V60 és V60 CC modellhez 13%, S90, V90,V90 Cross Country és XC90 modellhez pedig 15% kedvezménnyel kedvezménnyel juthat hozzá, függetlenül attól, hogy van-e már cégautó a vállalkozása tulajdonában, vagy, hogy vásárolt-e már Volvót ezelőtt.
 

Kivételt a T6 Twin Engine és T8 Twin Engine változatok képeznek, amelyeket az S60,V60, XC60 esetében 11%-os, az S90 V90 és XC90 esetében pedig 13%-os árengedménnyel vásárolhat meg vállalkozása. számára.

Kiterjesztett garancia akció 90-es modellekre! Élvezze tovább a biztonságot! Minden 90-es Volvo modell vásárlásánál 4 évig, max. 120.000 km-ig terjedő gyári garanciát kínálunk térítésmentesen.

Hogy miből válogathat?

Volvo

S90 - A fényűzés generációja

Az elegáns, letisztult S90 a megnyugtató beltérkialakítással, az ösztönös technológiákkal és a természetes fény bőségével válik valóságos oázissá. Újraértelmezi a luxuslimuzin fogalmát.

Volvo

V90 - Az intelligens funkcionalitás szépsége

A V90 a forma és a funkció tökéletes harmóniájának eredménye, amellyel mindenki első osztályon utazhat. A tágas csomagtartó és a sokoldalú funkciók gazdag kínálata pedig olyan luxuskombit teremt, amellyel kevesebb erőfeszítéssel is többre lesz képes.


Volvo

XC60 - A dinamikus svéd szabadidőjármű evolúciója

Kifinomult teljesítmény, skandináv formatervezés, ösztönösen kezelhető technológia. Az XC60 szabadidőjármű újraalkotása. A 2018-ban a "Világ Év Autója" díjat nyert Volvo modell a kényelem és a kezelhetőség tökéletes egyensúlyát nyújtja, hogy vezetőjeként Ön mindig a helyzet magaslatán érezhesse magát.

Volvo

XC90 - A nyugalom szigete

Kifinomult erő, elegáns kivitelezés. Az XC90-nel különleges élmény az utazás. A megnövelt elektromos hatótávolságnak köszönhetően akár tisztán elektromos hajtással, zéró károsanyag-kibocsátással közlekedhet a mindennapokban.


Volvo

S60 - Dinamikus sokoldalúság

Az új Volvo S60 sportszedán újraírja a vezetés történetét. A könnyed teljesítmény és az ösztönösen kezelhető technológia találkozása a kényelmet a vezethetőséggel kombináló, kifinomult futóművel.

Volvo

V60 - Ahogy mi a kombit elképzeljük

Az új Volvo V60 egy olyan sokoldalú családi kombi, amellyel minden pillanatból kihozhatja a legtöbbet.


További részletekért és személyre szabott ajánlatért, kérjük, forduljon értékesítési tanácsadóinkhoz.

 

Business ajánlatunk kizárólag magyar gazdasági társaságra, hazai forgalomba helyezés esetére vonatkozik.
A kedvezmény a regisztrációs adóval csökkentett listaárból értendő. A kedvezmény flottamegrendelésekre nem vonatkozik! Érvényes: 2021. január 1-jétől visszavonásig.
A tájékoztatás nem teljes körű. A kép illusztráció. További információért keresse értékesítő kollégáinkat.


Az ajánlat csak a gyári megrendelésekre érvényes! Az akciós ajánlatok nem vonhatók össze más ajánlatokkal. A tájékoztatás nem teljes körű. A kép illusztráció. További információért keresse értékesítő kollégáinkat.

**
2 év gyári +2 év max. 120.000km futásteljesítményig terjedő Extended Protection garanciával. A Volvo Car Extended Protection most nem csak a Volvo kétéves, javítás esetén ideális védelmet jelentő gyártói garanciáját nyújtja, hanem még a harmadik, negyedik évben is hasonló biztonságot kínál a váratlan javítási költségek ellen. Mindezt a gondtalan kényelmet Ön 120 000 kilométeres futásteljesítményig élvezheti.

AJÁNLATKÉRÉS

* Kötelező mező

Munkatársaink

Bátri Attila - értékesítési tanácsadó

Bátri Attila

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Gál Zsolt - értékesítési tanácsadó

Gál Zsolt

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4068
Szabó Veronika - értékesítési tanácsadó

Szabó Veronika

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Tarjányi Sándor - értékesítési tanácsadó

Tarjányi Sándor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Vas György - értékesítési vezető

Vas György

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4265
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!