72
Válassza a hivatalos Nissan márkaszervizünket! , Nissan, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. május 30-án (szombaton) Márkakereskedéseink zárva tartanak.
Megértésüket köszönjük!

Válassza a hivatalos Nissan márkaszervizünket!

AJÁNLATKÉRÉS

MÁRKA*
NÉV*
E-MAIL*
TELEFON*
HÁNY KM-ES SZERVIZ?
AUTÓ ALVÁZSZÁMA*
SZOLGÁLTATÁSOK
RENDSZÁM*
  ÜZENET
  *Kötelező mező

  KARBANTARTÁS ÉS SZERVIZ


  BÍZZA RÁNK AUTÓJA KARBANTARTÁSÁT, HOGY HOSSZÚ ÉVEKIG BIZTONSÁGBAN, GOND NÉLKÜL AUTÓZHASSON!


  A Duna Autó  Nissan márkaszervizében kiváló szakképzett szerelők várják az autójavítással és karbantartással kapcsolatos feladatokat, hogy Ön biztonságosan közlekedhessen az utakon.


  Szerelőink az Ön Nissan járművének karbantartásához és javításához eredeti Nissan cserealkatrészek használatát részesítik előnyben.

  Baleset minden szükséges eszközzel és berendezéssel rendelkezünk a karbantartási és javítási munkálatok elvégzéséhez. A legmodernebb technológiai megoldások segítségével dolgozunk, és minden helyzetben az Ön rendelkezésére állunk.

  Gyorsszerviz szolgáltatásunk keretein belül vállaljuk a horpadások javítását és a karosszéria-elemek újrafényezését, valamint a szélvédő javítását, illetve cseréjét. A nagyobb javítások elvégzéséhez – például motor vagy váltó szervizeléséhez – Nissan Gyári Felújított alkatrészeket kínálunk, amelyek egyszerre jelentenek környezet- és pénztárcakímélő megoldást

   

  KÖZÚTI JAVÍTÁS - MINŐSÉG ÉS BIZTONSÁG FELSŐFOKON


  Amennyiben Nissanja javításra szorul, a tökéletes helyreállítás érdekében eredeti Nissan alkatrészeket használunk. Minőségükben maximálisan megbízhat, ugyanis csak ezek felelnek meg a gyárilag használt alkatrészek specifikációinak.
   

  NISSAN EREDETI ALKATRÉSZEK

  A Nissan tervezőmérnökei az általuk kialakított és az évek során folyamatosan finomhangolt „Nissan Tervezési Szabvány” alapelvei szerint végzik munkájukat. Az eredeti Nissan alkatrészek kifejezetten az Ön Nissan járművéhez készülnek, és minden körülmények között kiemelkedő teljesítményt, tökéletes illeszkedést, megbízhatóságot, tartósságot és biztonságot garantálnak.


  GYÁRI FELÚJÍTOTT NISSAN ALKATRÉSZEK


  Garanciaidőn túli járműveknél motor, sebességváltó, turbó, indítómotor és generátor javítása esetén gazdaságos megoldást jelentenek a Gyári Felújított Nissan alkatrészek.

  A Gyári Felújított Nissan alkatrészek előnyei:
   
  •   KÖRNYEZETBARÁT ALKATRÉSZCSALÁD
  A Nissan által alkalmazott felújítási eljáráshoz az új alkatrészek gyártásánál 80 százalékkal kevesebb energiára és 75 százalékkal kevesebb nyersanyagra van szükség. Ezzel nemcsak azt biztosítjuk, hogy járműve továbbra is kifogástalan teljesítménnyel működjön, de meglévő termékkészletünket is optimális módon tudjuk hasznosítani.
  •   ALACSONYABB ÁRAK
  Mivel egy eredeti alkatrésznek nem minden elemét kell lecserélni, felújított alkatrész választásával az új alkatrész árának akár 60 százalékát is megtakaríthatja. Ezzel autóját menetkészen, kiadásait pedig kordában tartjuk.
  •   MAGAS MINŐSÉGI KÖVETELMÉNYEK
  A magas minőségi követelményeket teljesítő, felújított Nissan alkatrészek nem csupán javításon estek át. Ezek is Nissan alkatrészek, amelyek ugyanazt a magas szintű minőséget és biztonságot nyújtják, mint új társaik.

  •  GYÁRTÓI GARANCIA

  Minden Gyári Felújított Nissan alkatrészre 12 hónap futásteljesítménytől független garanciát biztosítunk, akárcsak az eredeti új alkatrészek esetén.

  BALESET UTÁNI JAVÍTÁS
   

  KAROSSZÉRIAJAVÍTÁSOK

  Ha járműve karosszériáját a Nissan márkakereskedői hálózatában javíttatja, az alábbi lehetőségeket veheti igénybe:
   

  •  NISSAN ÁLTAL JÓVÁHAGYOTT KAROSSZÉRIASZERVIZEK

  Annak érdekében, hogy Nissan járművének javítása a legmagasabb minőségi, biztonsági és megbízhatósági normáknak megfelelően történjen, hálózatunkat 122 különböző szempont alapján ellenőrizték és minősítették; ide tartoznak például a következők: a karosszériaszerviz-folyamatok, a külső és belső környezet, a gépi berendezések, a képzések, az egészség- és &munkavédelem.
   

  •  NISSAN ÁLTAL MINŐSÍTETT SZAKEMBEREK

  A Nissan karosszériaszervizeknél senki sem tud többet a Nissan járműveiről. Képzett, hivatásos fényező és karosszériajavító szakembereink a legmodernebb, kifejezetten az adott feladathoz készült eszközökkel és berendezésekkel dolgoznak, a jármű javítását pedig a Nissan által jóváhagyott módon végzik.
   

  •  KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ EREDETI NISSAN ALKATRÉSZEK

  Minden általunk gyártott alkatrész és karosszériaelem megbízható, strapabíró és tökéletesen illeszkedik, mivel a járműgyártás során használt specifikációk szerint készült.
   

  •  GARANCIÁLIS JAVÍTÁSOK

  Javításainkra garanciát vállalunk, így Önnek nincs miért aggódnia. Az eredeti Nissan alkatrészekre legalább 12 hónap gyártói garanciát, a Nissan karosszérialemezekre* pedig 12 év korrózió elleni garanciát vállalunk.


  TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK:


  •  KARCOLÁSOK ÉS HORPADÁSOK JAVÍTÁSA
  •  A SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁSA VAGY CSERÉJE
  •  FÉNYEZETT ALKATRÉSZEK

  

  Munkatársaink

  Riesz Róbert

  szerviz tanácsadó
  Telefon: +36 1 801 4179

  Pálinkás Csaba

  szerviz tanácsadó
  Telefon: +36 1 801 4208

  Kovács Krisztián

  szerviz tanácsadó

  Ördögh István

  alkatrész értékesítő
  Telefon: +36 1 801 4292
  Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

  © 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
  Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!