155
Utastérszűrő csere , Kia, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Utastérszűrő csere

SZERVIZ BEJELENTKEZÉS

MÁRKA*
MODELL*
NÉV*
E-MAIL*
TELEFON*
HÁNY KM-ES SZERVIZ?
AUTÓ ALVÁZSZÁMA*
SZOLGÁLTATÁSOK
  RENDSZÁM*
  ÜZENET
  *Kötelező mező


  Utastérszűrő csere - a tisztább levegőért! 


  KIA gépkocsim utastere tisztának tűnik. Vajon tényleg az?

  A baktériumok, vírusok és szennyező anyagok (por, pollen, atkák) láthatatlanok szabad szemmel. Tehát, ha a KIA gépkocsijának utastere tisztának tűnik, attól a kórokozók még jelen vannak, és kellemetlen szagokat, allergiás reakciót, és egyéb problémákat okozhatnak.

   

  Miért kell az utastér levegőszűrőjét (pollenszűrőjét) cserélni?

  Az idő múlásával az utastérszűrő eltömődik, a megszűrt részecskéktől és portól. Ezáltal csökkenti annak levegő áteresztő képességét, és így a klímaberendezésen és a szellőzőcsöveken keresztül a por és az allergének az utastérben fognak keringeni. Fontos megjegyezni, hogy minden, az utastérbe bejutó levegő az utastér szűrőn megy keresztül!   

  Mitől jobb az eredeti KIA utastérszűrő?

  Attól, hogy kifejezetten az Ön KIA gépkocsijához tervezték mérnökeink, hogy tökéletesen illeszkedjen. Így nincsenek rések, melyeken szűretlen levegő juthatna az utastérbe.

  Az utastérszűrő optimális vastagsággal és felülettel rendelkezik, ideális szűrőképességével biztosítva a tökéletes egyensúlyt a hatékony szűrés és a légáramlás között.


   

  Utastérszűrő cserén kívül mit lehet még tenni?

  Az eredeti KIA utastérszűrő nagyon hatékony a nem kívánt szennyeződések, por és pollen kiszűrésére. Mint minden szűrő, idővel eltömődik, és olyankor átjuthatnak rajta a szennyeződések, épp ezért hatékony vegyszeres (pl. klímarendszer-fertőtlenítő) vagy ózonos tisztítással kell az utastérszűrő cserét kiegészíteni.

   

  Tudja Ön, mennyi láthatatlan utast visz magával?

  Baktériumok és vírusok, akárcsak a koronavírus, szabad szemmel nem láthatóak. Tehát, ha KIA gépkocsija kívül tiszta, és annak tűnik a belső tere is, attól még nem kívánt „utasai” lehetnek:  Az autó utasterében átlagosan 382 baktérium négyzetcentiméterenként.

     Csak a váltógombon, átlagosan 356 különféle baktérium.

   
  A csomagtérben, átlagosan 850 különféle baktérium.

     Az átlagos kormánykerék négyszer koszosabb, mint egy WC ülőke.

   

   

  Baktériumok, vírusok, pollen és gombák: mind az utastér szellőztető és légkondicionáló rendszerén keresztül jutnak be járművébe.

  Az utastérbe bejutva a vezetőnek és az utasoknak problémákat okozhatnak, a kellemetlentől a veszélyesig, úgymint kellemetlen szagok, szénanátha, allergiás reakció, vagy asztma.


  Épp ezért az utastérszűrő cseréje, és az utastér fertőtlenítő tisztítása rendkívül fontos az Ön egészségének megőrzése érdekében.
  Igazolt vírusölő hatással csak a vírusölő fertőtlenítőszerek és az ózongenerátorral végzett alapos belsőtér fertőtlenítő eljárások rendelkeznek!

  Ugye tudja, hogy gépkocsijának utastérszűrőjét legkésőbb két évente vagy 30.000 kilométerenként kötelező cserélni?   KIA utastérszűrő csere utastér légrendszer tisztítással akár már 12.700 Ft-ért* elérhető. Cseréltesse ki az utastérszűrőt, és vegye igénybe vegyszeres vagy ózonos utastér fertőtlenítési ajánlatainkat. A további részletekről érdeklődjön szerviz tanácsadóinknál!  *Az ár modellenként eltérő lehet.

  

  Munkatársaink

  Móder Zsolt

  szerviz tanácsadó
  Telefon: +36 1 801 4008

  Gölöncsér Zsolt

  alkatrész értékesítő
  Telefon: +36 1 801 4020
  Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

  © 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
  Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!