13540
Új Kia CEED - Duna Autó Zrt.
Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Új Kia CEED

TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS

* Kötelező mező
LEHENGERLŐ DESIGN.
BŐSÉGES EXTRA KÍNÁLAT.
REMEK HÚZÁS.

Az új Kia CEED letisztultságot és kifinomultságot sugall. Magabiztos és dinamikus benyomást tesz mindenkire. Csúcsra járatott biztonságot és utánozhatatlan kényelmet kínál. Az új generációs Kia Ceed minden modellje szerelem első látásra.

Benne van minden, amire vágyik, felturbózva lendületes formatervezéssel és könnyed kezelhetőséggel, valamint intelligens, új technológiákkal – az új generációs Kia CEED ötajtós modelljét arra tervezték, hogy folyamatos örömet és magával ragadó vezetési élményt nyújtson Önnek!

Ráadásul az új generációs Kia CEED kombi 625 literes csomagtere minden eddiginél jobban variálható, hogy helyet találjon mindennek, amit szállítani szeretne.
 

Ide kattintva többet is megtudhat a modellről
 

 •  Válassza az új Kia Ceed-et dinamikus benzin- vagy takarékos dízelmotorral felszerelve, amelyekkel 100-tól 140 lóerőig bármekkora teljesítményt elérhet. Manuális vagy automataváltó? Természetesen bármelyikkel rendelhető. A kézi 6 sebességhez képest az automata duplakuplungos váltó 7 sebességet enged meg, még agilisabb váltással és hatékonysággal.

   
 •  Az intelligens kulccsal kinyithatja és elindíthatja az autót egyetlen gomb megérintésével. Nem szükséges előkeresnie a kulcsot a táskájából vagy a zsebéből. A Távoli ablakirányítás segítségére van, ha nyitva felejti az ablakot: tartsa nyomva a kulcs lezáró gombját, és az ablakok felhúzódnak.
   
 •  A parkolásra pedig egy másik, zseniális megoldást nyújt. Párhuzamosan, szögben, vagy merőlegesen - az Intelligens parkolást segítő rendszer (SPA) segítségével mindenhogy könnyű parkolni. Az első, oldalsó és hátsó érzékelőknek köszönhetően a rendszer könnyedén irányítja az autót a helyére.

  Ide kattintva többet is megtudhat a modellről


  Az Ön által vásárolandó/vásárolt gépjármű 7 év garanciával rendelkezik.

  Ugye Önnek is ismerős és fontos, akár a vásárlási döntését is befolyásoló jellemzője ez a kiválasztott gépkocsijának?

  Mindannyian tudjuk, hogy miért is jó a vásárlónak, a használónak az általa használt gépjármű garanciális időszaka, hiszen ekkor a javításért ˝nem kell fizetni˝. De tisztában van azzal is, hogy ez az egyszerűnek tűnő jellemző nem egy, hanem négy - különböző jellemzőkkel rendelkező - szakaszból áll?


 
 Munkatársaink

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 284 4479
Videochat
Elérhető
Bosák Flóra

Nagy Péter

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 472 4983
Videochat
Elérhető
Nagy Péter

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon: +36 20 569 0996
Videochat
Nem elérhető
Jelinek Gábor
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!