11177
Új Hyundai Tucson , Hyundai, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Új Hyundai Tucson akció

AJÁNLATKÉRÉS

* Kötelező mező

Új Hyundai Tucson – Már 5 999 000 Ft-tól

 •  Friss, új külső formaterv
 •  Lenyűgöző komfort
 •  Zökkenőmentes kapcsolódási lehetőségek
 •  Fejlett vezetéstámogató rendszerek  Fedezze fel az új Tucsont!
   

  A felfrissített, merészebb formatervet rengeteg új, intelligens technológiával , valamint a legújabb fejlett vezetéstámogató rendszerekkel ötvözték, hogy a Hyundai kompakt SUV modellje jobb legyen, mint valaha.

  A merész és sportos megjelenést kifinomult, lendületes felületeinek, határozottan megrajzolt vonalainak és kiegyensúlyozott arányainak köszönheti.

  Az új Tucson utasterében az egyik nagy változás a 8”-os navigációs képernyő. A könnyű kezelhetőség érdekében az átmenet nélküli érintőképernyő csak "lebeg" a műszerfal fölött. 

  Fedezze fel a gépjármű utasterének minden pontján a kivételes komfortérzetet, a kiváló minőségű anyagok jelenlétének és a puha érintésű felületeknek köszönhetően.

  Az új Tucson nagyvonalú, 513 literes csomagtérrel rendelkezik. A variálható csomagtér egyszerűen bővíthető – a 60:40 arányban osztott hátsó üléseket másodpercek alatt egyetlen mozdulattal előre döntheti, és máris kihasználhatja a SUV praktikusságát.

  A részletekre fordított figyelem, a kivételes tágasság és kényelem lenyűgöző elegye az, amely annyira különlegessé teszi az új Tucson belterét. Az ergonómikus belső kialakítás felfrissült új, puha tapintású anyagokkal és kifinomult színválasztékkal.

  Az új Tucson a legmodernebb hajtáslánc kínálattal rendelkezik, amelyet a CO2 kibocsátás csökkentése érdekében optimalizáltak. Az összes motor megfelel a legújabb Euro 6D-Temp kibocsátási előírásoknak.

   
  Felkeltette az új Hyundai Tucson az érdeklődését? Kérjen egyedi ajánlatot értékesítőinktől!


  * A kép illusztráció. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A hirdetésben feltüntetett ár ajánlott fogyasztói ár, ami a Hyundai Tucson FL 1.6 GDi 2WD M/T 132 LE Life modellre vonatkozik és visszavonásig érvényes. Forgalmi viszonyoktól függően a fajlagos kombinált üzemanyag-fogyasztás: 7,88 l/100 km; CO2-kibocsátás: 179 g/km. Az 5 év garancia részletes feltételeiről, kérjük, tájékozódjon a www.hyundai.hu oldalon!
  ** A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.). A szolgáltatás közvetítése során a kereskedő a finanszírozás szolgáltatója nevében jár el. Ez a tájékoztatás nem minősül a Ptk. 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű, és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltató a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja. Az igénylés feltételeivel kapcsolatban és részletes kalkulációért, továbbá a fogyasztónak nem minősülő ügyfelek számára biztosított nyílt végű pénzügyi lízing részleteivel kapcsolatban kérjük, forduljon a kereskedő értékesítőjéhez. A szolgáltató által biztosított konstrukció forint alapú, referencia kamatlábhoz kötött változó kamatozású zárt végű pénzügyi lízing finanszírozás, önrész min. 20%, futamidő 24-84 hónap. Reprezentatív példa fogyasztók esetén a THM rendelet szerint: 3 millió forint finanszírozott összeg, futamidő 60 hónap, havi törlesztés
  55.236 Ft, visszafizetendő teljes összeg 3.321.160 Ft, a lízing teljes díja: 321.160 Ft, a lízing teljes díjában foglalt díj összege 7.000 Ft, THM: 4,16%. Ügyleti kamatláb: 3 havi BUBOR + 3,86% kamatfelár, azaz 3,99%, az ügyleti kamatláb mértéke az ajánlat készítésének naptári negyedévét
  megelőző hónap utolsó munkanapja előtti második napon érvényes referencia-kamatláb figyelembe vételével készült. A gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Az ajánlat 2019.03.31-ig, vagy visszavonásig érvényes.
  További részletek: www.hyundai.hu
   


Munkatársaink

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 915 4096
Videochat
Elérhető
Forgács Róbert

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 480 6055
Videochat
Nem elérhető
Kobzi Gergely
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!