Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy március 22-től Márkakereskedéseinkben a megszokott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre:
H-P: 8.00-18.00, Szo: 10.00-13.00.
Márkaszervizeink munkanapokon 7.00-15.30
között tartanak nyitva.

Új Citroën Berlingo Furgon - most akár nettó 3 495 000 Ft-tól!

AJÁNLATKÉRÉS

* Kötelező mező


Kiváló munkatárs megfizethető áron

Ez az új Citroën Berlingo Furgon, amely most akár nettó 3 495 000 Ft-tól* az Öné lehet!

Kategóriájának egyik legkedveltebb haszongépjárműve a Citroën Berlingo Furgon, amely 3,3 m3-es raktérrel rendelkezik. A városi közlekedésben is nélkülözhetetlen, jó munkatársa lesz, köszönhetően kompakt méretének és fordulékonyságának. Az áruszállítást a 6 rakományrögzítő pont és a 180°-ban nyíló hátsó ajtók segítik, így a szállított áru épségben érkezik meg, valamint könnyedén ki is tudja emelni az autóból. És hogy mi biztosítja a Citroën Berlingo Furgon kimagasló menetkomfortját? Csak, hogy néhány tényezőt említsünk: az úthibák magas fokú kiszűrése, magasított üléshelyzet, rugalmas futómű és remek hangszigetelés. A gazdaságos munkáról, utazásról a 75 lóerős 1,5 BlueHDi motor gondoskodik.

Ismerje meg az új Citroën Berlingo Furgont még részletesebben!

Az akciós, extra kedvezménnyel ellátott, nettó 3 495 000 Ft vételár, a 4 660 000 Ft-os nettó listaáron elérhető Citroën Berlingo furgon Control M 1.5 BlueHDi 75 modellre vonatkozik. Ráadásul, a Citroën 2+2 év garanciát is kínál a modellhez, 200.000 km futáskorláttal!**
Vegye igénybe a kedvezményes, NHP Hajrá! fix kamatozású lízingopciót akár 1,9% kamattal! A részletekért érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!


Használja ki most kedvező ajánlatunkat!

További információkért keresse értékesítő kollégáinkat!

*Jelen ajánlat 2021.03.16-tól 2021.04.30-ig új Citroën Berlingo furgon modell esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. A nettó 3 495 000 Ft-os vételár a Citroën Berlingo modell Control M 1.5 BlueHDi 75 alapfelszereltségű verziójára vonatkozik, opciók nélkül. A feltüntetett ár a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A Citroën Berlingo Control M 1.5 BlueHDi 75 vegyes fogyasztása: 4,6-6,3 l /100 km, vegyes CO2-kibocsátása: 142 g/km (WLTP mérési ciklus szerinti adatok). A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért keresse fel a www.citroen.hu oldalt vagy érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseknél.

**Minden 2019.10.01. után készletlistáról történő vagy gyártásból megrendelt, minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként értékesített Citroën Berlingo, Jumpy vagy Jumper tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2 (E2) kategóriára nem vonatkozik. A CarGarantie Promóciós Economy garancia a felár ellenében választható 2+2 év / 300 000 km Motor, Váltó, Turbó garancia megvásárlása esetén nem vehető igénybe, a kétféle garanciaszerződés nem kumulálható. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szervizfüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért keresse fel a www.citroen.hu oldalt vagy érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseknél.

Munkatársaink

Weldi Dániel - értékesítési tanácsadó

Weldi Dániel

értékesítési tanácsadó
Pfendler Bernadett - szalonvezető

Pfendler Bernadett

szalonvezető
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!