Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Suzuki Hibrid modellek mindenkinek!

AJÁNLATKÉRÉS

* Kötelező mező

 

Üzemanyag-takarékos, gazdaságos autók most jelentős árkedvezménnyel! 
Ismerje meg közelebbről legújabb HIBRID modelljeinket!Lágy hibrid, hibrid és elektromos hálózatról tölthető hibrid modelljeink készen állnak arra, hogy levegyék Önt a lábáról.
Keljen útra hibrid modelljeink egyikével és fedezzen fel egy új világot!Melyik Hibrid illik Önhöz a leginkább?


LÁGY HIBRID

Ha fontos a dinamikus vezetés és a kényelem, akkor kiváló választás lesz lágy hibrid modelljeink egyike! A dinamikus gyorsulás mellett, üzemanyag-fogyasztása most még kedvezőbb és károsanyag-kibocsátása alacsonyabb mint valaha! A rendszer képes eltárolni a lassításkor (fékezéskor) keletkező energiát és folyamatosan segíti a benzinmotor működését.


HIBRID

A Suzuki hibrid rendszere képes rövid távon és alacsony sebességen tisztán elektromos üzemmódban hajtani az autót, így jelentősen csökkentve a károsanyag-kibocsátást és az üzemanyag-fogyasztást. Az elektromotor és a benzinmotor kombinációja kivételes vezetési élményt nyújt a tulajdonosának. 


 
ELEKTROMOS HÁLÓZATRÓL TÖLTHETŐ HIBRID

Az Elektromos hálózatról tölthető hibrid rendszerrel akár 75 km-t* is megtehet tisztán elektromos hajtással, szinte 0-ra csökkentve a károsanyag-kibocsátást és az üzemanyag-fogyasztást. Az akár külső áramforrásról is tölthető modellnél, 4 üzemmódot különböztetünk meg: EV (Csak elektromos hajtás), HV (Benzinmotor + elektromos hajtás), Auto EV/HV (Automatikus EV/HV) és CHG (Akkumulátortöltés).
Utazzon még nagyobb nyugalomban Hybrid Pro garanciával!

A hybrid rendszerrel felszerelt motorokkal most nem csak környezetbarát és takarékos megoldásokat kínálunk, hanem kedvező garanciális feltételeket is.
A HybridPro-val nyugodtan lehet hosszútávra is tervezni! A motorra, turbóra, váltóra, és a hybrid rendszerre akár egy teljes évtizeden keresztül biztosítunk garanciát.

 

Válasszon készletről elvihető modelljeink közül most akár 1.000.000 Ft kedvezménnyel.

Ne maradjon le!
Kérjen ajánlatot még ma!
Értékesítő kollégáink készséggel állnak az Ön rendelekezésére.

 *WLTP-mérés kombinált vezetési ciklus alapján.

Jogi nyilatkozat:

A kedvezményt kizárólag a MySuzuki Hűségprogram regisztrált tagjai vehetik igénybe. A regisztráció feltételeiről, menetéről, valamint a kedvezmény pontos összegéről és érvényesítésének módjáról téjékozódjon márkakereskedésünkben. Suzuki Vitara - felszereltségtől függő üzemanyag-fogyasztása vegyes használat mellett, NEDC-szabvány: 4,2 - 5,5 l/100km, WLTP-szabvány: 4,939-7,31 l/100km és CO2-kibocsátása vegyes használat mellett: NEDC-szabvány: 96,36-124,53 g/km, WLTP-szabvány: 11,5-165,24 g/km. Suzuki SX4 S-Cross - Felszereltségtől függő üzemanyag-fogyasztása vegyes használat mellett, NEDC-szabvány: 4,2-5,5 l/100 km, WLTP-szabvány: 4,907-7,241 l/100 km és CO2-kibocsátása vegyes használat mellett: NEDC-szabvány: 95,77-123,73 g/km, WLTP-szabvány: 110,75-163,3 g/km.

A Vitara, SX4 S-Cross és Swift Sport modellekhez a motort, a turbófeltöltőt, a váltószerkezetet és a hibrid rendszert illetően összesen 3+7 év garanciát vállal a Suzuki: az autó többi részére vonatkozó általános 3 év jótállás felett tehát további 7 év extra garancia jár ezekre a kulcsfontosságú elemekre. Az általános garancia 3 évig (vagy 100 000 km-ig) érvényes, a kiegészítő Hybrid Pro (motor, turbófeltöltő, váltószerkezet, hibrid rendszer) garanciaajánlat +7 évig (vagy 200 000 km-ig) érvényes.

A tájékoztatás nem teljes körű, a változtatás jogát fenntartjuk. A garancia és a kedvezmény további részleteiről érdeklődjön márkakereskedésünkben.


Munkatársaink

Balázs György - értékesítési tanácsadó

Balázs György

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4099
Budai Attila - értékesítési tanácsadó

Budai Attila

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4099
Agárdi Gábor - értékesítési tanácsadó

Agárdi Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4099
Harsányi László - értékesítési vezető

Harsányi László

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4099
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!