2807
Suzuki Prémium Assistance dunaauto - Duna Autó Zrt.
Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy augusztusban, szombatonként szalonjaink zárva tartanak.
Augusztus 29-én viszont 08:00-18:00 között, szeretettel várjuk Önöket!
Ugyanezen a napon, szervizeink is a szokott időben, 07:00-17:00 között várják Önöket.
Megértésüket köszönjük!

Suzuki Prémium Assistance

SZERVIZ BEJELENTKEZÉS

MÁRKA*
MODELL*
NÉV*
E-MAIL*
TELEFON*
HÁNY KM-ES SZERVIZ?
AUTÓ ALVÁZSZÁMA*
SZOLGÁLTATÁSOK
  RENDSZÁM*
  ÜZENET
  *Kötelező mező
  Kedves Vevőnk!

  Örömmel üdvözöljük a Suzuki-tulajdonosok táborában. Kívánjuk, hogy az autózás Ön számára is gondtalan öröm legyen megbízható gépkocsijában. A Suzuki Mester+ Prémium Assistance szolgáltatást azért alkottuk meg, hogy az új autóra adott Suzuki Mester+ szolgáltatás előnyeit Ön a szolgáltatás 3 éves időtartamának lejárta utáni években is élvezni tudja akár az autója 10 éves koráig: csak hívja a Suzuki Assistance telefonszámát és mi azonnal küldjük a segítséget.

  Mikor vehető igénybe?
  A Suzuki Mester+ Prémium Assistance a gépjármű menetképtelenségét eredményező műszaki meghibásodás esetén nyújt Önnek segítséget. A szolgáltatás a gépjármű éves szervizelésétől számított 1 éves időtartamra szól.
  A szolgáltatás kiterjeszthető az alábbi esetekre: közúti baleset, akkumulátor lemerülése, kulcs- és üzemanyag problémák. Erre a kiterjesztésre természetesen lehetőség van az új autóhoz adott Suzuki Mester+ szolgáltatás esetében is.
  Nem vehető igénybe a szolgáltatás utólag, a meghibásodás elhárítását követően, s különösen nem váltható meg pénzben.
  Suzuki Mester+ Prémium Assistance szolgáltatásban részesülhet valamennyi a programhoz csatlakozott magyarországi Hivatalos Suzuki Márkaszerviz által éves karbantartáson áteső és maradéktalanul kijavított Suzuki típusú személygépjármű.

  Hogyan Működik?
  Kérésére a Suzuki Mester+ hivatásos járműjavító szakembert küld a meghibásodás helyszínére olyan gyorsan, amilyen gyorsan ez lehetséges. A kiküldött szakember megkísérli a Jármű helyszíni javítását. Ha ez nem lehetséges, akkor a Suzuki Mester+ megszervezi a Jármű legközelebbi Hivatalos Suzuki Szervizbe való szállítását.

  Mire terjed ki?
  Szolgáltatásunk megegyezik a Suzuki Mester+ szolgáltatásaival. Csereautóra, a továbbutazás lehetőségeinek megteremtésére, szállásköltség fedezésére és taxiköltségre nyújt fedezetet, amelyeket megtalál a mindenkor hatályos Suzuki Mester+ Általános Szolgáltatási Feltételekben (megtekinthető a www.suzuki.huweboldalon).

  Hogyan vehető igénybe?
  A szolgáltatás igénybevételéhez hívja a megfelelő telefonszámot. Itthonról, illetve külföldről kezdeményezett hívás esetén is magyar nyelven kérhet segítséget a nap 24 órájában.
    Érvényesség: 1 év

  Belföldi hívás esetén: 06 40 990 234

  Magyarországon kívülről: +43 152 503 6548

  Szolgáltatási terület: az Európai Unió, és az Európai gazdasági térség a kontinentális Európa földrajzi határain belül eső része. A kivételekről és az ország listáról a Suzuki Mester+ Általános Szolgáltatási Feltételekben tájékozódhat, illetve megegyezik azzal.

  Kizárások: A SUZUKI ASSISTANCE szolgáltatási kötelezettsége azonnal megszűnik rendkívüli esetekben, például de nem kizárólagosan amennyiben a biztosított gépjárművet nem rendeltetésszerűen használták, tömegmegmozdulások, esetén, amennyiben a biztosítási esemény a biztosítottnak vagy vele közös háztartásban élő hozzátartozójának, illetőleg alkalmazottjának jogellenes és szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartásával összefüggésben következett be, stb.

  Mentesülés: Kérjük ügyeljen rá, hogy a SUZUKI ASSISTANCE szolgáltatás érvényessége azonnal megszűnik, amennyiben a biztosított külső szolgáltatót bíz meg jelen kötvény bal oldalán látható bármely szolgáltatás kivitelezésével, illetve akkor is, ha a biztosított SUZUKI ASSISTANCE előzetes beleegyezése nélkül vesz igénybe szolgáltatásokat. Utólagos pénzvisszatérítésre kizárólag a SUZUKI ASSISTANCE méltányossági jóváhagyása esetén kerülhet sor,  illetve abban az esetben, ha a biztosított bizonyítani tudja, hogy az assistance szolgáltató nem volt elérhető a biztosítási esemény bekövetkezésekor és azt követően.

  Azonosító szám: SUZUTEST673824253

  Szerviz / javítás dátuma: 23.04.2012

  Kiterjesztés: IGEN / NEM

  Összes futott kilométer: 15.500

  Ügyfél neve: Teszt Teszt

  1 ) Következő éves szervizelés időpontja: 23.04.2013

  1 ) Illetve megtett kilométer alapján:­­­­­­ __________________

  (A márkaszerviz tölti ki!)

  1 ) Amennyiben a szolgáltatás automatikusan meghosszabbodik az éves márkaszervizben végzett vizsgálattal.

  

  Munkatársaink

  Ulrich Gergely

  szerviz tanácsadó

  Márity Miklós

  szerviz tanácsadó

  Bernád Zsolt

  alkatrész értékesítő
  Telefon: +36 1 801 4237
  Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

  © 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
  Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!