597
Renault Haszongépjárművek , -- válassz --, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Renault Haszongépjárművek

AJÁNLATKÉRÉS

* Kötelező mező

Renault haszonjármű ajánlatunk: fix 0% THM* NHP Hajrá finanszírozás


Üzleti partnereink beruházásainak megvalósításában a legnagyobb biztonságot nyújtó finanszírozási forma a fix kamatozású konstrukció, ami most valamennyi Renault haszongépjármű modellen elérhető. Az ajánlat 35% önerő befizetésétől 24-48 hónapos futamidőre igényelhető, 1 000 000 Ft minimum finanszírozott összeg esetén, amely során a havidíj pontosan megállapítható, így biztosítva a hosszútávú kiszámíthatóságot!

 

TESTRESZABOTT MEGOLDÁSOK CÉGEKNEK - Renault PRO+

 

Több, mint 200 verzió és megannyi átalakítási lehetőség 

Szakértőink mindenben az Ön szolgálatára állnak
 

  •  haszongépjárművekre specializálódott eladók
  •  kijelölt ügyintéző az értékesítés utáni kapcsolattartáshoz
  •  céges ügyfeleink számára fenntartott fogadózónák

Megkönnyítjük a választást
 

  •  kiállított haszongépjárművek nagy választéka
  •  próbavezetés előzetes bejelentkezés nélkül
  •  azonnali ajánlatok, beleértve az egyedi felépítményű járműveket is

Vállalkozásának gondtalan működéséhez a következőket garantáljuk:

  •  meghosszabbított műhely nyitvatartás
  •  expressz átvizsgálás és azonnali diagnosztika
  •  cseregépjármű biztosítása

KANGOO Express
 

Fedezze fel!

TRAFIC
Fedezze fel!

MASTER 

Fedezze fel!

Európa meghatározó haszongépjármű gyártója


Különleges odafigyelést kapcsoltunk termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz, hogy a legnagyobb minőségű szolgáltatást kapják ügyfeleink minden szektorban. Minden járművünk széles kínálattal rendelkezik gyárilag is, de a helyi gyártók további lehetőségeket kínálnak.

A Renault 1998 óta piacvezető a haszongépjármű piacon. Ez az eredmény is azt mutatja, hogy modelljeinkkel és szolgáltatásainkkal ügyfeleink minden igényére professzionális megoldást tudunk kínálni.

Kérjen ajánlatot még ma! További kérdés esetén értékesítőink állnak rendelkezésére!

*A finanszírozási ajánlat kizárólag nem fogyasztók által, 2020.06.01. után megkötött finanszírozási szerződésekre érvényes, valamennyi Renault haszongépjármű esetén, visszavonásig. A finanszírozás keretében zárt végű pénzügyi lízing vehető igénybe, forintalapon, a futamidő teljes időtartamára rögzített kamattal. Finanszírozási feltételek: önerő: minimum 35%, futamidő: 24-48 hónap, a finanszírozás minimum összege: 1 000 000 Ft, a kamat a teljes futamidőre 0%. A THM meghatározása a finanszírozási feltételek figyelembevételével, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010 Korm. rendelet alapján történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a http://www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el.
A programban a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló 2004. évi XXXIV. törvény rendelkezései szerint vállalkozásnak minősülő azon jogalanyok vehetnek részt, amelyek megfelelnek a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram Hajrá keretében folyósított refinanszírozási hitelek igénybevételének módjáról és feltételeiről szóló mindenkor hatályos terméktájékoztatóban meghatározott feltételeknek. A mindenkor hatályos terméktájékoztató megtalálható a http://www.mnb.hu/monetaris-politika/novekedesi-hitelprogram-nhp weboldalon.
A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.


Munkatársaink

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 983 4090
Videochat
Nem elérhető
Galli Gyuláné

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 376 7375
Videochat
Elérhető
Himpelmann Balázs

Koszta János

haszongépjármű szakértő
Telefon: +36 20 366 6374
Videochat
Elérhető
Koszta János

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon: +36 20 245 8547
Videochat
Elérhető
Szombathy Tamás
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!