Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy március 22-től Márkakereskedéseinkben a megszokott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre:
H-P: 8.00-18.00, Szo: 10.00-13.00.
Márkaszervizeink munkanapokon 7.00-15.30
között tartanak nyitva.

Renault Business

AJÁNLATKÉRÉS

* Kötelező mező

VÁLLALKOZÁSÁNAK ÚJ JÁRMŰRE VAN SZÜKSÉGE?

Spóroljon időt, és jusson hozzá közvetlenül az Ön által választott haszongépjárműhöz. Válassza ki az üzleti tevékenységéhez szükséges raktér kialakításokat és opciókat.

Segítünk Önnek az igényeinek leginkább megfelelő jármű összeállításában a kiválasztástól kezdve a raktér kialakításig, hogy az Ön szakértelméhez és üzleti tevékenységéhez leginkább illő járművet kapjon.

A MEGFELELŐ JÁRMŰVET KERESI?

Hasonlítsa össze az áruszállításhoz elérhető különböző modelleket és verziókat:

  TRAFIC MASTER KANGOO
Hasznos magasság (mm) 1387 - 1898 2200 1129
Maximális terhelhetőség (kg) 1140 - 1266  923 - 1427 500 - 800
Teljes hossz (mm) 4999 - 5399 - 4282
Teljes szélesség (mm) 1956 - 2283 - 1829
Duplakabinos verzió Elérhető a következő verziókhoz: L1H1 és L2H1 Elérhető a következő verziókhoz: L1H1 - L1H2 - L2H2 - L3H2 Nem
Elektromos verzió Nem Igen Igen
Raktér átalakítás Igen Igen Igen
Renault business

Hűtést igénylő áruk szállítása

A KANGOO-ban rendelkezésre álló hőszigetelt és hűtött raktérnek köszönhetően bármilyen hűtést igénylő áru biztonságosan szállítható. Igényei szerint, termékei hidegen tartására választhat a motorkihajtásról működő vagy az önálló energiaellátású hűtőberendezés között.

Renault business

Anyag- és csapatszállító

A duplakabin lehetővé teszi, hogy a TRAFIC haszonjármű 3-tól 6 személyt szállíthasson, megőrizve a 4 köbméteres rakteret.

Renault business

Áruszállítás

Használja ki az akár 17 m3-es raktér előnyeit, amely ideális fuvarozók, költöztetők és minden olyan szakember számára, akinek nagy mennyiségű vagy extra méretű árut kell szállítania.

A Renault MASTER-t már 100%-ig elektromos változatban is válaszhatja.

Legjobb átalakításaink az építőipari járművekhez

Renault business

Műhelyautó átalakítások

Guruló műhellyé változtathatja az Új TRAFIC-ot. Tárolja munkaeszközeit a furgonjában, hogy mindig hozzáférjen felszereléseihez, bárhol is jár.

Renault business

Gyári platós verziók

Könnyedén szállíthatja építőipari anyagait járművéhez használható lehajtható oldalú platóinkkal. Teljes biztonságban szállíthatja rakományát az Új MASTER szimpla- és duplakabinos modellekkel.

Renault business

Belső kialakítás

A KANGOO belterét komplett fa védőborítással láthatja el, vagy akár megvédheti a padlót és a hátsó kerékjárati íveket polipropilén bevonattal, így az egész raktér sértetlen marad. Ez az átalakítás az elektromos verziónál is elérhető.

Szakértőink Önért dolgoznak

Céges ügyfelek számára fenntartott hálózatunk ügyfeleként válassza ki és alakítsa ki járművét egy kijelölt Renault szakértő segítségével, aki profi támogatást nyújt a teljes ügymenet alatt.

Rendkívül széles választékunknak köszönhetően 1998 óta Európa piacvezető haszongépjármű gyártója vagyunk. Az Európai sikerek után a Renault Csoport célja a nemzetközi terjeszkedés. Haszongépjármű gyártóként a világ számos nagyobb országában, így Brazíliában, Argentínában, Algériában és Törökországban is jelen vagyunk.

Kérjen ajánlatot most!

A Renault KANGOO, Renault TRAFIC és Renault MASTER modellek mindig alkalmazkodnak az Ön igényeihez. Az egyes modellek közel száz konfigurációban kaphatók, így biztosan megtalálja az Ön tevékenységének megfelelő verziót. Felépítmények, motorválaszték, professzionális belső kialakítás - válassza mindenből az igényeinek megfelelőt!

Renault business

Megbízható megoldások cége számára!

További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!

Munkatársaink

Galli Gyuláné - értékesítési tanácsadó

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs - értékesítési tanácsadó

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Pál Lívia - értékesítési tanácsadó

Pál Lívia

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 244 7503
Szombathy Tamás - értékesítési vezető

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!