Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Tavaszi Peugeot szervizakciók a Duna Autónál

SZERVIZBEJELENTKEZÉS

MÁRKA*
MODELL*
NÉV*
E-MAIL*
TELEFON*
HÁNY KM-ES SZERVIZ?
AUTÓ ALVÁZSZÁMA*
SZOLGÁLTATÁSOK
  RENDSZÁM*
  ÜZENET
  *Kötelező mező

  Készítse fel autóját a jó időre a Duna Autónál, most akciósan!

   

  A téli viszontagságait magunk mögött tudva elérkezett a kellemes idő, vele együtt megannyi lehetőség arra, hogy útnak induljunk! Azért, hogy autója és vele együtt az Ön számára is minél kellemesebb legyen az időtöltés, készüljön föl akciós szervizajánlatainkkal a hosszabb utakra akciós ajánlatainkkal:

  • A melegebb idő beköszöntével egyre gyakrabban kell bekapcsolni a klímát a biztonságos és kellemes utazáshoz. A tisztítatlan klímaberendezés nem csak több energiát fogyaszt, de egészségügyi kockázatokat is rejt. Most 9900 Forintért tisztítjuk Peugeot gépjárművének klímáját szervizünkben.

  • Sokan allergiásak a tavaszi-nyári időszakban nyíló virágokra. Hogy ne szenvedjen fölöslegesen az allergiás tünetektől, cserélje a gyártó által előírt 1 éves periódusokban a klíma pollenszűrőjét - most a klímatisztítás mellé 20% kedvezményt adunk az árából.

  • A jó uttartáshoz és biztonságos közlekedéshez elengedhetetlen a karbantartott futómű, amelyet különösen megterhel a téli igénybevétel. Most 8900 Forintért átvizsgáljuk autója lengéscsillapitóját.

  • Ha végre elindult, akkor fontos, hogy meg is tudjon állni. Autója fékrendszerét, speciális mérőeszközzel 8900 Forintért ellenőrizzük az Ön, és mások biztonsága érdekében.

  • Érdemes gondoskodni autója egészéről, amelyet 21 és 150 pontos átvizsgálási csomagjainkkal könnyítünk meg, 6900 és 22900 Forintos, kedvezményes árakon vehet igánybe!
   

  Azért, hogy maradéktalanul kiélvezhesse a jó idő által kínált lehetőségeket, keresse bizalommal Peugeot-szervizszakembereinket.

   

  Az akciókról további információt itt talál.

  Munkatársaink

  Fazekas Attila - szerviz tanácsadó

  Fazekas Attila

  szerviz tanácsadó
  Pintér Lajos - szervizvezető

  Pintér Lajos

  szervizvezető
  Hanol Dénes - alkatrész értékesítő

  Hanol Dénes

  alkatrész értékesítő
  Telefon: +36 1 801 5304
  Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
  Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

  © 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
  Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!