Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Engedje, hogy Önt is elcsábítsa az új Peugeot 308

AJÁNLATKÉRÉS

* Kötelező mező

Megérkezett az új Peugeot 308!
Érzéki dizájn, forradalmian innovatív, vezető központú technológia: ez a megújult Peugeot 308, mely egyesíti magában a Peugeot márka legszebb hagyományait a hamisítatlan 21. századi technikával. Mindezt azért, hogy Ön is megtapasztalhassa a biztonságos és élvezetes vezetés élményét.

A PEUGEOT generációk óta írja sikertörténetét a kompakt ötajtósok világában: a 308 neve mögött több mint 7 millió eladott autó és 42 nemzetközi kitüntetés áll, köztük a 2014-ben elnyert Az Év Autója cím – most pedig a márka büszkén mutatja be a nagyszerű modell legújabb változatát, az új PEUGEOT 308-at.

Ellenállhatatlanul csábító dizájnjával, a márka vadonatúj emblémájával az új PEUGEOT 308 határozottan a felső kategóriát képviseli. Felépítése minden szempontból az utazás kényelmére, a dinamizmusra és az egyéniségre fókuszál.

Technológia tekintetében az új PEUGEOT 308 a legújabb vezetéssegítő rendszereket kínálja. Megújult a PEUGEOT i-Cockpit®, amely immár az i-Connect® Advanced elnevezésű modern, intuitív és interaktív tájékoztató és szórakoztató elektronikai rendszert is magában foglalja.

Hatékonyság tekintetében az új PEUGEOT 308 hű marad a Power of Choice szelleméhez azzal, hogy az aerodinamikailag a legapróbb részletekig kidolgozott karosszériához tölthető hibrid, illetve belsőégésű dízel- és benzinmotorokat is kínál.Élje meg a Választás Szabadságát! Az új Peugeot 308 elérhető az alábbi hajtásláncokkal:
 • plug-in hibrid
 • benzines
 • dízel

Az új PEUGEOT 308 7 új, lenyűgöző karosszériaszínével lehetővé teszi az önkifejezés legmagasabb szintjét:
 • Olívzöld
 • Vertigo kék
 • Elixir piros
 • Gyöngyházfehér
 • Banquise fehér
 • Artense szürke
 • Perla Nera fekete
   Felkeltettük érdeklődését? Értékesítő kollégáink bármilyen kérdésére szívesen válaszolnak!

Az új PEUGEOT 308 egyes országokban a márka online értékesítési felületén is megvásárolható lesz, akár használtautó-beszámítással, finanszírozási szerződéssel és házhozszállítással együtt.

Jelentkezzen tesztevezetésre, hogy személyesen is megbizonyosodhasson arról: a Peugeot 308 nem egy új városi kompakt, hanem az új városi kompakt!


Munkatársaink

Baranyai Zsoltné - értékesítési tanácsadó

Baranyai Zsoltné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4007
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!