Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy március 22-től Márkakereskedéseinkben a megszokott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre:
H-P: 8.00-18.00, Szo: 10.00-13.00.
Márkaszervizeink munkanapokon 7.00-15.30
között tartanak nyitva.

Peugeot Boxer - az ideális munkatárs

AJÁNLATKÉRÉS

* Kötelező mező


Minden szakmának megvannak az egyedi igényei. Az új Boxert úgy tervezték meg a Peugeot mérnökei, hogy speciális igényeihez alkalmazkodva, az Ön munkáját is megkönnyítse ez a nagykapacitású haszonjármű.


Miért a Peugeot Boxer lesz a tökéletes munkatárs az Ön számára?

Azért, mert:
 • Már megújult, erősebb 2.2 literes BlueHDI dízelmotorral is kapható.
 • 3-féle hossz és 3-féle magasság választható a modellhez.
 • Egyedi felépítménnyel is rendelhető.
 • Össztömege 2,8-3,5 tonna, hasznos raktérszélesség pedig 1,87 méter.
 • 8-17 m3-es rakteret biztosít a szállításhoz.
 • Opcionálisan vezetéstámogató technológiákat igényelhet hozzá.


Ráadásul most kedvezményes áron, már nettó 5 490 000 Ft*-tól elérhető!

Sőt, 300 000 km futáskorláttal, 2+2 év kiterjesztett garancia** is jár a Peugeot Boxerre – motorra, váltóra és turbóra egyaránt.

Miért éri ez meg Önnek?
 • Átfogó védelmet nyújt a javítási költségek ellen, még azután is, hogy a gyártói garanciája lejárt.
 • Tervezhetők a költségek, garantált a biztonság.
 • Európai szinten érvényes.
 • Járműve értéke ezáltal növekszik.
 • Garanciális esetben nincs előlegfizetési kötelezettsége.
 • Összességében, Ön nyugodtan autózhat, miközben vállalkozása biztos kezekben van.


Peugeot haszongépjárműveinket ráadásul most akciós, 1,9% ügyleti kamattal, FIX kamatozású zártvégű NHP Hajrá finanszírozással*** is megvásárolhatja. A feltételekről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!


Ismerje meg a Peugeot Boxert részletesebben!

A további részletekkel kapcsolatban értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Kérjen egyedi ajánlatot még ma!


* Jelen ajánlat 2021.02.22.-től visszavonásig érvényes, a Peugeot Boxer Pro FT 280 L1H1 2.2 BlueHDi S&S 120 változat esetén megkötött adásvételi vagy lízingszerződésekre vonatkozik, gyártásból történő megrendelés esetén. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze, teszt és használt autóra nem vonatkozik. A hirdetésben szereplő ár nettó ár, a bruttó akciós ár 6.972.300 Ft. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot márkakereskedésünkben!
A Peugeot Boxer Pro FT 280 L1H1 2.2 S&S BlueHDi 120 E6.2 modell WLTP szabvány szerinti kombinált átlagfogyasztása 8,4 l/100 km, CO2-kibocsátása 220 g/km.

** Minden 2020.08.12 után készletlistáról történő vagy gyártásból megrendelt, minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként értékesített Peugeot Boxer tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Motor, Váltó Turbó garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Motor, Váltó Turbó garancia szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 300 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén  érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Motor, Váltó Turbó garancia szerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta2 kategóriára nem vonatkozik.  A CarGarantie Promóciós Motor, Váltó Turbó garancia a felár nélkül választható 2+2 év / 200 000 km Economy  garancia megvásárlása esetén nem vehető igénybe, a kétféle garanciaszerződés nem kumulálható. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szervizfüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Motor, Váltó Turbó garancia szerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Motor, Váltó Turbó garancia szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért érdeklődjön a Duna Autó Peugeot márkakereskedésében.
A felár nélkül választható CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. A CarGarantie Promóciós Economy garancia a felár ellenében választható 2+2 év / 300 000 km Motor, Váltó, Turbó garancia megvásárlása esetén nem vehető igénybe, a kétféle garanciaszerződés nem kumulálható. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szervizfüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért érdeklődjön a Duna Autó Peugeot márkakereskedésében.

*** A finanszírozási ajánlat az MNB NHP Hajrá keretében belföldi székhelyű KKV-k számára elérhető forint alapú, évi 1,9%-os mértékű fix ügyleti kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióra vonatkozik, amelyhez kötelező teljes körű casco biztosítást kötni bármely belföldi székhelyű biztosítóval, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó. A konstrukció során a minimális finanszírozott összeg 1 millió forint, a futamidő 12-96 hónap között lehet. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, az MNB NHP Hajrá részleteiről az MNB honlapján, a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján és a Duna Autó Peugeot márkakereskedésében tájékozódhat. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. A Merkantil Bank Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. Az akció kizárólag flotta 3 (E3) kategóriában leadott megrendelésekre vonatkozik.

Munkatársaink

Baranyai Zsoltné - értékesítési tanácsadó

Baranyai Zsoltné

értékesítési tanácsadó
Székesi Zoltán - értékesítési tanácsadó

Székesi Zoltán

értékesítési tanácsadó
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!