2595
Peugeot Assistance - Duna Autó Zrt.
 

Peugeot Assistance

AJÁNLATKÉRÉS

MÁRKA
NÉV
E-MAIL
TELEFON
HÁNY KM-ES SZERVIZ?
AUTÓ ALVÁZSZÁMA
SZOLGÁLTATÁSOK
ÜZENET

Az Ön szolgálatában. Minden időben.

A Peugeot Assistance(1) egy olyan segélynyújtó szolgáltatás, mely garantálja, hogy a gépjármű utasai azonnali segítséget kapjanak, és folytathassák útjukat, ha a gépjármű véletlenül útközben meghibásodna, és ennek következtében mozgásképtelenné válna.
A Peugeot Assistance minden körülmények között a nyugalmat biztosítja Önnek, függetlenül attól, hogy milyen típusú Peugeot gépjárművel rendelkezik.
A Peugeot Assistance szolgáltatásai:

Autómentés: az év minden napján, a nap 24 órájában, még ünnepnapokon is.

Gyors segítségnyújtás: szakemberünk a hívástól számított kb. 45 perc múlva a helyszínre érkezik.

Helyszíni javítás: a javítószerszám-készlettel felszerelt segélynyújtó jármű révén a beavatkozások egy része a helyszínen elvégezhető.

Pontos hibafeltárás: a professzionalizmust a helyszínre érkező, a márkát jól ismerő szakember hozzáértése biztosítja.

Ingyenes szállítás: amennyiben a helyszínen a hiba nem hárítható el, gondoskodunk járműve ingyenes beszállításáról a legközelebbi Peugeot márkaszervizbe.

Kiterjedt márkaszerviz hálózat: Európa szerte 1000 Assistance segélynyújtó járművel legalább 500 márkaszerviz biztosítja a segélynyújtás hátterét.

Európai lefedettség: az Assistance szolgáltatás Európa bármely országában elérhető a (36) 1 411-07-24 telefonszámon

Ingyenes cseregépjármű biztosítása(2): amennyiben a gépjármű nem javítható meg a meghibásodás napján, úgy cseregépjárművet biztosítunk, hogy Ön kényelmesen tovább folytathassa útját.

Ingyenes szállás biztosítása(3): amennyiben nem a csereautót választja, hanem meg szeretné várni a hiba elhárítását, biztosítjuk, hogy Ön és utasai kényelmes körülmények között a Peugeot költségén megszállhatnak a helyszínen.

Ingyenes hazautaztatás: amennyiben nem vesz igénybe ingyenes csereautót és megszállni sem kíván ingyenesen a helyszínen, úgy I. osztályú vasúti jegyet biztosítunk Önnek és utasainak a hazatéréshez a gépjármű tulajdonos forgalmi engedélyébe bejegyzett lakcímére/telephelyére. Amennyiben az utazás vasúton a 8 órát meghaladná, úgy a vonatjegy helyett turistaosztályú repülőjegyet is választhat.

Ingyenesen eljuttatjuk úti céljához: ha nem kíván hazatérni, hanem inkább folytatná útját, akkor a meghibásodás országán belüli úti céljának eléréséhez is igénybe vehet Ön és utasai számára egy-egy I. osztályú vasúti jegyet vagy 8 óránál hosszabb út esetén turistaosztályra érvényes repülőjegyet.

Bármerre folytathatja útját a Peugeot költségén: ha nem kíván hazatérni, Ön és utasai a Peugeot költségén. I. osztályú vonatjeggyel tovább utazhatnak, az utazás költsége azonban nem haladhatja meg a fenti pontban ajánlott hazatéréshez szükséges vasúti menetjegy költségét. Az I. osztályú vonatjegy helyett turistaosztályra érvényes repülőjegyet is választhatnak, amennyiben a Peugeot által térített utazás hosszabb vonaton, mint 8 óra.
 
(1) A szolgáltatás ingyenes minden garanciális Peugeot gépjárműre, garanciális jellegű meghibásodás esetén.
(2)Maximum 4 napra és bruttó 120000 Ft összeghatárig
(3)Maximum 3 napra és utasonként max. bruttó 120000 Ft összeghatárig
Jelen szöveg kivonat a Peugeot Assistance általános feltételeiből, a változtatás jogát a Peugeot Hungária Kft fenntartja. A Peugeot Assistance szolgáltatás igénybevételének pontos feltételeit a gépjármű szervizkönyve tartalmazza.

Munkatársaink

Fazekas Attila

szerviz tanácsadó
Telefon:
+36 1 801 4010

Pintér Lajos

szervizvezető
Telefon:
+36 1 801 4009

Hanol Dénes

alkatrész értékesítő
Telefon:
+36 1 801 5304
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!