Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Új Nissan modellek akár 2.000.000 Ft kedvezménnyel!

AJÁNLATKÉRÉS

* Kötelező mező

VADONATÚJ MODELLEK AKÁR AZONNALI KÉSZLETRŐL!


Találja meg ajánlataink között az Önhöz leginkább illő Nissan modellt és vigye haza rövid határidőn belül! A Duna Autónál most akár 2.000.000 Ft kedvezménnyel vásárolhatja meg készletes autóink egyikét!

Részletre szeretne autót vásárolni? Egyedi konstrukciónknak köszönhetően, most 9,99%-os ügyleti kamattal választhat Nissan Juke, Qashqai és X-TRAIL modelljeink közül. Ön melyik Nissant választja?
Ne várakozzon feleslegesen, kérjen ajánlatot most!
 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 


KIEMELT AJÁNLATAINK

 

Nissan Juke
Már 8 950 000 Ft-tól akár 9,99%-os ügyleti kamattal!

> Merész és egyedi dizájn
> Innovatív sebességváltó
> Lebegő tető és jellegzetes 19"-os könnyűfém keréktárcsák
> Tágasabb utastér és nagyobb raktér
> ProPILOT Asszisztens
> Fejlett vezetőtámogató technológiák

 

 

Nissan Qashqai e-POWER
Már 13 999 000 Ft-tól akár 9,99%-os ügyleti kamattal!

> Dinamikus vonalvezetésű SUV
> Forradalmi elektromos meghajtás töltés nélkül
> Briliáns LED-es lámpák és masszív 20”-os könnyűfém keréktárcsák
> Masszázs-funkcióval ellátott vezető- és utasülés
> 10.8’’-os szélvédőre vetített head-up display
> Amazon Alexa®-val és Google Assistant™

 

 

Új Nissan X-TRAIL
Már 13 149 000 Ft-tól akár 9,99%-os ügyleti kamattal!

> Elektromosított, családi crossover
> E-POWER meghajtás és e-4ORCE összkerékmeghajtás
> Elegáns LED-es fényszórók és impozáns első légbeömlők
> 5 vagy akár 7 személyes elektromosított autó
> 12,3"-os digitális műszerfal kijelző és 12,3"-os NissanConnect központi érintőképernyő
> Fejlett biztonsági rendszer


 

Önt is meggyőzték Nissan modelljeink sokoldalúsága? 
Ne várakozzon új autójára feleslegesen!
Kérjen ajánlatot még ma!
Jogi tájékoztató:

Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint vagy euró alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20% kezdő lízingdíj, valamint minimum 36 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM HUF esetén: 8,2%- 37,0%, THM EUR esetén: 4,5%-6,0%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az euró alapú finanszírozás kizárólag olyan euró árbevétellel rendelkező vállalkozások számára érhető el, amelynek havi euró (vagy az euróhoz kapcsolódó deviza) árbevétele meghaladja a havi törlesztőrészlet összegét (nyíltvégű lízing esetén a nettó lízingdíjat). A finanszírozás minimális összege: 1.000.000 Ft. Az akció kizárólag új Nissan gépjárművekre érvényes A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció visszavonásig tart.

Példa kalkuláció forint alapú nyíltvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással:
Bruttó vételár*: 8 950.000 Ft, futamidő:84 hónap, nettó finanszírozott összeg: 5 637 795 Ft, havi törlesztő részlet: 84 874 Ft+ a havi lízingtőke ÁFA tartalma, nettó önerő kalkulált összege: 1 409 449 Ft, THM: 8,20%, maradványérték: 1 057 087 Ft+ÁFA, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 9,99%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával: 7 592 941 Ft, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 11 051 182, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza

 


Munkatársaink

Kovács Gábor - értékesítési tanácsadó

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4131
Székely György - értékesítési vezető

Székely György

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!