Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Már rendelhető a vadonatúj Nissan Ariya!

AJÁNLATKÉRÉS

* Kötelező mező

Már rendelhető a vadonatúj Nissan Ariya, amely egyetlen töltéssel akár 500 km megtételére is képes!

 

Hamarosan megérkezik a vadonatúj Nissan Ariya, a 100%-ban elektromos crossover, amely egy új valóságot teremt, ahol a teljesítmény, a precizitás és a stílus egyesül. Merjen nagyot álmodni, és tapasztalja meg milyen az, amikor nincsenek korlátok az elektromos autózásban. Ne maradjon le, rendelje meg már most, AJÁNDÉK FALI TÖLTŐVEL!
 
Testet ölt a jövő!

A vadonatúj Ariya modell kiváló példája a Nissan új víziójának. Zavaró részletektől mentes letisztult vonalvezetés, vékony LED lámpasor, hogy éjjel is mindent tökéletesen lásson. Mi a legizgalmasabb részlete az autónak? A világító embléma, amely mutatja az utat! Az e-4ORCE technológiával, forradalmi összkerékhajtással és a dupla motorral felszerelt Ariya modell, garantáltan tiszta élvezetet fog Önnek kínálni. Már az elején induljon négy keréken, azonnal nagy nyomatékkal és hódítsa meg a terepet a kitűnő tapadással, bármilyen időjárási viszonylatban.


 Merész megjelenés

Az egyedi design, amely szembe megy az elvárásokkal! Ne elégedjen meg az átlagossal, válassza az Önhöz legjobban illő Ariya modellt! A 3D-s hűtőrácson visszaköszön a hagyományos japán minta, a kumiko. Középen pedig, újításként megjelenik a Nissan új, megvilágított logoja. Haladjon lendületesen egy új világ felé a két elektromos motor erejével. Könnyedén, csendesen és zökkenőmentesen tapasztalhatja meg milyen az igazi erő. Az egyes kerekekre jutó nyomaték szabályozásával a Nissan Ariya magabiztosan reagál a változó körülményekre.

 PRÉMIUM KIALAKÍTÁSÚ BELSŐ TÉR

A nyitott és tágas belső teret még inkább növeli a teljesen lapos padló, és a hátra tolható középkonzol. A letisztult műszerfal egy kettős, ívelt 12,3 colos kijelzőben teljesedik ki, amely csak fokozza a vezetési élményt. A modern, kihúzható tálcás kialakítás segítségével mobil munkahellyé alakíthatja az utasteret. Ezenfelül, alatta egy mély tárolóhely található a személyes holmik számára. Az ajtópanelek tetején és a műszerfalon futó hangulatvilágítás pedig, állítsa be kedvének megfelelően.


STRESSZ-SZINT A MINIMUMON!

Élvezze ki a vezetés minden egyes könnyed pillanatát! A vezetéstámogató technológia segítségével egy egészen más szintű kontroll kerül az Ön kezébe. Hosszú vezetés az autópályán? Szűk helyek, ahova be kell parkolni? Adja át az irányítást az Ariya-nak. Ne feledje: műszaki megoldások egész sora vigyáz Önre: Intelligens kamerarendszer, Ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer, stb.


KAPCSOLATBAN A VILÁGGAL

Vezetés közben is maradjon kapcsolatban a világgal! A Nissan Ariya modellel most új lehetőségeket fedezhet fel!  Kapcsolódjon zökkenőmentesen a világához, és hozza ki a legtöbbet minden élményéből! Az Ariya mindig napra kész, és így mindig készen áll a következő kihívásokra. A jármű szoftverét, a vezeték nélküli firmware-frissítésekkel mindig a legújabb verzióra frissítjük. Így a ma megvásárolt Nissan Ariya holnap is aktuális lesz.

 

Ne maradjon le!
További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy kérjen ajánlatot online!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS


Munkatársaink

Kovács Gábor - értékesítési tanácsadó

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4131
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!