199
Nissan X-TRAIL 7 személyes változatban is , Nissan, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
 
Tisztelt Ügyfeleink! Augusztusban szombatonként szalonjaink zárva tartanak. Megértésüket köszönjük!

Nissan X-TRAIL 7 személyes változatban

TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS

MÁRKA
MODELL
NÉV
TELEFONSZÁM
E-MAIL
KÉRT VISSZAHÍVÁSI IDŐPONT


Nissan X-TRail 7 személyes változatban akár 5 200 000 Ft-ért, 0% THM-mel!
 

Csúcsra járatott családi kalandok: Nissan X-Trail akár 7 személyes változatban is! 
 


A Nissan X-TRAIL SUV a legmodernebb technikát kínálja, melynek köszönhetően határozottan irányíthatja autóját. Önnek csak az örömteli pillanatok jutnak utazás során a családjával, a többiről gondoskodik az X-TRAIL számtalan praktikus és kényelmi funkciójával:

  • lábmozdulattal vezérelhető csomagtér ajtó
  • állítható polcokkal és elosztókkal ellátott csomagtér
  • padló alatti rejtett tároló és süllyeszthető padló
  • középkonzol mögött elhelyezett normál szellőzőnyílás a hátul ülők kényelméért
  • műszerpanelen megjelenő navigációs utasítások

 

Bővebb információt a modellről itt találhat.

 

Jelentkezzen be tesztvezetésre, vagy keresse értékesítőinket!

 

*A feltüntetett kezdőár a Nissan X-Trail Visia dCi 150 MT, 7 üléses verzióra vonatkozik; a nagycsaládosok számára igényben vehető kedvezményt tartalmazza. A képek illusztrációk. Jelen hirdetésben közölt adatok és tények kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak.
2019. július 1-je után a három- vagy több gyermekes családok legalább 7 üléses új személygépkocsi vásárlásához 2,5 millió forint (de legfeljebb a bruttó vételár 50%-ának megfelelő) vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek a Magyar Államkincstártól. A támogatás igénylése – a megfelelő személyautó kiválasztását követően – a Magyar Államkincstár (MÁK) ügyfélszolgálatainál vagy a kormányablakoknál benyújtott kérelemmel történik. A jogosultsági feltételek fennállása esetén a MÁK kiállítja a támogatást megállapító határozatot. Ezt követően legfeljebb 6 hónapon belül lehet az adásvételi szerződést megkötni, majd bemutatni a MÁK-nak, amely ezt követően közvetlenül a kereskedő bankszámlájára folyósítja a támogatás összegét, az igénylő nagycsaládosoknak így csak a fennmaradó összeget kell megfizetniük. További részletekért látogasson el a http://csalad.hu/cikk/nagycsaladosok-autovasarlasi-tamogatasa.
X-Trail: üzemanyagfogyasztás - vegyes (WLTP): 6,5-8,5 l/100 km, CO2 kibocsátás - vegyes (WLTP): 171-208 g/km.
Az adatokat laboratóriumi vizsgálatokból nyerik az EU jogszabályainak megfelelően és a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Az információ nem egy adott járműre vonatkozik, és nem képezi részét az ajánlatnak. A számok nem tükrözik a tényleges vezetési eredményeket. Az opcionális berendezések, a karbantartás, a vezetési magatartás és a nem technikai tényezők, például az időjárási viszonyok befolyásolhatják a hivatalos eredményeket. Az adatokat az új világméretű, harmonizált könnyű járművek vizsgálati eljárásának (WLTP) vizsgálati ciklusa alapján határozták meg.
A Nissan Finance finanszírozási ajánlat a 2019.07.01 után megkötött szerződésekre érvényes és visszavonásig szól. A finanszírozás keretében zárt végű pénzügyi lízing vehető igénybe, forint alapon, referencia-kamatlábhoz kötött változó kamatozással (1 hónapos BUBOR érték alkalmazásával) és változó kamatfelárral. Az elvárt önerő minimum 40 %, futamidő maximum 48 hónap, a finanszírozás összege legalább 600 000,-Ft. A hirdetés szerinti THM érték meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A kamat mértéke a referencia-kamatláb módosulásával minden törlesztési időszakban automatikusan módosul, akkor is ha a kamatfelár mértéke változatlan. A finanszírozó a lízingszerződés teljes futamidejére Casco biztosítás fenntartását írhatja elő.
A Nissan Finance finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. a finanszírozásról egyedi hitelbírálat során dönt, a finanszírozásra vonatkozó végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. mindenkor hatályos Üzletszabályzata, a finanszírozásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhető el.
A jelen hirdetésben közölt adatok és tények nem teljes körűek, kizárólag a figyelem felkeltését szolgálják, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel a Duna Autó Zrt. Nissan Márkakereskedését.


Munkatársaink

Bende Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 284 4466

Gyurik Éva

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 310 2931

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 621 3051

Pongrácz László

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 929 2695

Schuck János

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 357 8539
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!