Tisztelt Ügyfeleink! Augusztusban szombatonként szalonjaink zárva tartanak. Megértésüket köszönjük!

NISSAN HASZONGÉPJÁRMŰVEK 2,5% THM-el!

AJÁNLATKÉRÉS

MÁRKA
MODELL
NÉV
TELEFON
E-MAIL
ÜZENET
Fedezze fel Nissan haszongépjárműveink széles kínálatát és találja meg az üzleti igényeinek legmegfelelőbb sztárjátékost. Bármilyen távolságokat is jár be, bármilyen súlyt is szállít, a Nissan haszongépjárművek kínálatában megtalálja a választ. Minden haszongépjárművünkre 5 év vagy 160 000 km gyártói garanciát kínálunk*.Induljon el a siker felé vezető úton alacsony bekerülési költséggel és innovatív technológiával.
 

A NISSAN mostantól minden haszongépjárművéhez 5 éves összeurópai gyártói alapgaranciát kínál*. Ez jóval több, mint egy egyszerű garancia, hiszen az alábbiak is beletartoznak:
 
  • 5 éves vagy 160 ezer km-es teljes körű védelem
  • 5 éves garancia a karosszéria fényezésére
  • 5 éves garancia az eredeti NISSAN alkatrészekre és tartozékokra
  • 5 évesz közúti segélyszolgáltatás – a szolgáltatás a meghibásodásokra, a balesetekre, valamint a nem garanciális problémákra (defekt, kulcselvesztés, téves üzemanyag-használat) is kiterjed.
  • 12 éves átrozsdásodás elleni garancia az Nissan NT400 járműhöz
  • Teljes mértékben átruházható

És mivel a dízelmotorokhoz 2 évente vagy 40 ezer km-enként jár szervizelés, Ön nem csupán egy 5 éves nyugalmat jelentő garancia birtokába jut, hanem az olcsó fenntartás kényelme is az Öné lesz.

*Kishaszongépjárművekre 5 év vagy 160 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) gyártói garancia vonatkozik (az e-NV200 modell kivételével).
Korlátlan kilométerszám a fényezésre, az eredeti Nissan alkatrészekre és tartozékokra, országúti segélyszolgálat, valamint átrozsdásodás elleni garancia.
Bővebb információ a Nissan garanciafüzetben olvasható.


*Az e-NV200 esetében: A Garanciafüzet és Szervizkönyv 3.1. pontjában meghatározott új gépjármű garancia meghosszabbításra kerül 5 évre (a garancia kezdő időpontjától) vagy 100 000 km-re, amelyik hamarabb bekövetkezik. A karosszéria elemeire és a festésre a 4. és 5. évben nem vonatkozik a garancia. A garancia feltételei és a kivételek a Garanciafüzetben rögzítettek szerint irányadók. A további részleteként kérjük tekintse meg a Kiterjesztett Garancia Szerződési Feltételeit. A fentiektől eltekintve valamennyi, a Garanciafüzet és Szervizkönyvben meghatározott feltétel változatlanul irányadó. A Kiterjesztett Garancia biztosítási termék, amelyet a Nissan InsuranceLtd nyújt.

Nissan Finance 2,5% THM - Az ajánlat a 2017.07.01. és 2017.09.30. között megkötött vevői szerződésekre érvényes, vagy a készlet erejéig. A Nissan Finance finanszírozási ajánlat, változó kamatozású, forint alapú konstrukció, THM 2,5%, minimum önerő 30%, maximális futamidő 48 hónap, mely egyedi hitelképesség vizsgálat függvényében érvényes. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért keresse fel hivatalos Nissan Márkakereskedőjét. A Nissan Finance finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja.

   
 

Munkatársaink

Bende Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 284 4466

Gyurik Éva

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 310 2931

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 621 3051

Pongrácz László

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 929 2695

Schuck János

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 357 8539
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!