2621
Navigációs térképek , Volvo, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Navigációs térképek

Engedje meg, hogy frissítsük térképeit!

Naprakész térképekkel élvezetesebb az utazás. Rendszeresen frissítjük navigációs térképeinket, amelyeket pendrive segítségével tölthet le autójába. Ha inkább ránk bízná ezt a feladatot, készséggel elvégezzük Önnek – például amikor felkeresi márkaszervizünket. A részletekért forduljon Volvo kereskedőjéhez.

Válassza ki autója rendszereit a legújabb frissítések letöltéséhez.

2015-ben bevezetett navigációs rendszer. A térkép tárolása belső merevlemezen történik. A frissítés USB memóriával (64 GB) hajtható végre és a térképek a Volvo Cars támogató weboldalról tölthetők le ingyenesen. MEGJEGYZÉS: A 2015 novembere előtt készült autók esetében a térképek csak azután tölthetők le, hogy ellátogatott egy Volvo kereskedésbe a Sensus Connect ingyenes frissítésért. Keressen fel egy hivatalos Volvo kereskedést, ahol segítenek a Sensus Connect frissítésében.
2013-ban bevezetett navigációs rendszer. A térkép belső merevlemezen található. A frissítés (32 GB-os) USB memória használatával történik és a térképeket a Volvo Cars támogató weboldalról lehet letölteni.
2010-ben bevezetett navigációs rendszer. A térkép tárolása belső merevlemezen történik. A frissítés USB memóriával (32 GB, FAT32 formátum) hajtható végre és a térképek a Volvo Cars támogató weboldalról tölthetők le ingyenesen. Ha az Ön régiójához nem áll rendelkezésre letöltés, akkor lépjen kapcsolatba kereskedőjével. MEGJEGYZÉS: A térképek csak akkor telepíthetők, ha előtte ellátogat egy Volvo kereskedőhöz a Sensus szoftver frissítéséhez (az ideje körülbelül 40 perc). Az árral kapcsolatos tájékoztatásért, keresse fel Volvo kereskedőjét.

Vegye kézbe az irányítást

A 2014-2016. modellévi Volvo gépkocsik Sensus Navigation rendszeréhez mostantól letölthetők a valós idejű forgalominformációs (RTTI) adatok.

A valós idejű forgalominformációs (RTTI) szolgáltatás segítségével nyomon követheti a forgalmi helyzet alakulását, így könnyebben tervezheti meg utazását. Az RTTI az interneten keresztül frissíti a forgalmi adatokat, így azok gyorsabban jutnak el Önhöz; a szolgáltatás számottevően pontosabb és megbízhatóbb. Valós idejű tájékoztatást küldünk a forgalmi dugókról, az útlezárásokról és minden olyan forgalmi helyzetről, amelyek befolyásolhatják az utazás időtartamát. A térképen szimbólumok és szövegek mellett a különböző irányokba tartó forgalom haladása is megjelenik. A színes vonalak alapján könnyen meghatározható a forgalmi dugók, időszakos útlezárások vagy balesetek pontos helye.

Szoftvertelepítéssel kapcsolatban, kérjük érdeklődjön kollégáinknál. 

A tájékoztatás nem teljes körű. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Részletekért érdeklődjön kollégáinknál! A képek illusztrációk!


Munkatársaink

Kiss Ákos

szerviz technikus
Telefon: +36 1 801-4070
 

Sarkadi János

szerviz technikus
Telefon: +36 1 801-4070
 

Stibinger Ferenc

szerviz technikus
Telefon: +36 1 801-4070
 

Fülöp Kornél

szerviz technikus
Telefon: +36 1 801-4070
 

Forczek Róbert

szerviz technikus
Telefon: +36 1 801 4070
 

Burka Attila

szerviz koordinátor
Telefon: +36-1-801 4070

Czerovszki Áron

szerviztámogató
Telefon: +36-1-801 4070

Horváth István

alkatrész értékesítő
Telefon: +36 1 801 4213

Karácsonyi János

szervizvezető
Telefon: +36 1 801 4070
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!