Miért jobb az eredeti Peugeot alkatrész?

AJÁNLATKÉRÉS

MÁRKA
NÉV
E-MAIL
TELEFON
HÁNY KM-ES SZERVIZ?
AUTÓ ALVÁZSZÁMA
SZOLGÁLTATÁSOK
ÜZENET

Az Ön gépjárművét alkotó részegységeket a Peugeot gyár teljes működési összhanggal építette komplex egységgé, hogy így garantálja Önnek a biztonságot és a gépjárműve megbízhatóságát. Az alkatrészek és egységek ezen tökéletes összhangja a márka professzionalizmusának ékes bizonyítéka.

 
Óvja a gépjármű alapvető működési egységeit!
Ahhoz, hogy gépjárműve az időnek valóban ellenálljon és mindig megbízhatóan működjön, karbantartásához használjon mindig eredeti gyári alkatrészeket!
 
Hogyan nyerheti el egy alkatrész az "Eredeti Peugeot alkatrész" megtisztelő címet?
Az alkatrésznek szigorú minőségellenőrzési teszten kell megfelelnie, mert csak ez garantálja, hogy minősége megfelel a tervezők magas szintű elvárásainak.
 
Miről ismerhető fel az eredeti gyári Peugoet alkatrész?
Az "Eredeti gyári Peugeot alkatrészek" többségének felületén gravírozott oroszlán embléma jelzi az eredetet , illetve a csomagolásukon és felcimkézésükön megtalálható az "Eredeti gyári Peugeot alkatrész" felirat.
 
A Márka és hálózatának felelősségvállalása
Az eredeti gyári alkatrészek minőségéért a gyár 1 éves garanciát vállal, mely kiterjed minden gyártási vagy anyaghibára.

EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZEK

 

KIVÁLÓ MINŐSÉG

Az alkatrésznek szigorú minőségellenőrzési teszten kell megfelelnie, mert csak ez garantálja, hogy minősége megfelel a tervezők magas szintű elvárásainak.
 
 

EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZ

Az Ön gépjárművét alkotó részegységeket a Peugeot gyár teljes működési összhanggal építette komplex egységgé, hogy így garantálja Önnek a biztonságot és a gépjárműve megbízhatóságát. Az alkatrészek és egységek ezen tökéletes összhangja a márka professzionalizmusának ékes bizonyítéka.

A MINŐSÉG SZOLGÁLATÁBAN

 

A MINŐSÉGI MEGOLDÁS

A Peugeot-márkaszervizekben a Peugeot-szabványok szigorú előírásainak betartásával dolgoznak. Márkaszerviz-hálózatunkban a szabványok kizárólag a Peugeot által tesztelt és engedélyezett, kiváló minőségű, eredeti alkatrészek beépítését engedélyezik, valamint szigorú technikai felkészültséget és magas szintű műszaki szaktudást követelnek meg a márkaszerviz dolgozóitól.
 
 

SZIGORÚ VIZSGÁLAT

A Peugeot márkaszabvány 26 ellenőrzési pont szigorú átvizsgálását írja elő. Ezek azok az ellenőrzési pontok, amelyek átvizsgálásával a szakember teljes képet kaphat a gépjármű állapotáról. Minden egyes szervizbehajtás alkalmával ellenőrzik ezt a 26 pontot is. Ennek a szigorú minőségügyi kritériumnak kulcsfontosságú szerepe van abban, hogy a súlyosabb eltéréseket időben felfedjék, megkímélve Önt a felesleges pluszkiadásoktól.

 
 

Munkatársaink

Fazekas Attila

szerviz tanácsadó
Telefon:
+36 1 801 4010

Pintér Lajos

szervizvezető
Telefon:
+36 1 801 4009

Hanol Dénes

alkatrész értékesítő
Telefon:
+36 1 801 5304
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!