4005
Megújult Kia Sportage , Kia, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
 
Tisztelt Ügyfeleink! Augusztusban szombatonként szalonjaink zárva tartanak. Megértésüket köszönjük!

Megújult Kia Sportage

TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS

MÁRKA
MODELL
NÉV
TELEFONSZÁM
E-MAIL
KÉRT VISSZAHÍVÁSI IDŐPONT

Mindig képes lenyűgözni!

A Kia legsikeresebb SUV modellje teljesen megújult belső és külső dizájnnal, rengeteg innovatív megoldással és kiemelkedő minőséggel. Fedezze fel az újdonságokat:

  • A megújult SUV bemutatja a legújabb infotainment rendszert és a legmodernebb biztonsági technológiákat is. A hajtásláncok már ma megfelelnek a jövő emissziós elvárásainak.
  • A Sportage a Kia első olyan globális modellje, amelyben feltűnik a fejlett 48V-os, új EcoDynamics+ dízel könnyű-hibrid hajtáslánca.
  • A modell sportosságát hangsúlyozzák a Sportage áttervezett első és hátsó lökhárítói, az új fényszórók és hátsó lámpák, valamint a kifejezetten a típushoz tervezett 16, 17 és 19 colos könnyűfém keréktárcsák is. Krómozott díszítések rendelhetők, és öt új karosszériaszín is megjelenik
  • Az új Sportage a Kia legmodernebb vezetősegédeivel fut, többek között városi araszoló (Stop&Go) funkciós adaptív tempomattal (Smart Cruise Control), a parkolást, manőverezést segítő panorámakamerával, a vezetés biztonsága érdekében pedig fáradtságérzékelővel (Driver Attention Warning), amely figyelmezteti a vezetőt a pihenésre. Az európai vásárlók választhatnak a Kia legmodernebb infotainment rendszerei közül, amelyek a hagyományos 7,0 colos és az új, keretnélküli 8,0 colos érintőképernyővel egyaránt elérhetők.

Tudjon meg többet a modellről ide kattintva

Akciós ajánlatunk keretén belül most a megújult Kia Sportage Gold Prime Edition-t aintelligens csomagtérajtóval, panoráma napfénytetővel, automata váltóval, 950 000 Ft árelőnnyel viheti haza.
Töltse le árlistánkat itt!

ÚJ KIA Sportange
ÚJ KIA Sportange

Munkatársaink

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 284 4479

Nagy Péter

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 472 4983

Práger Tamás

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 325 0106

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 569 0996
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!