ÚJ MODELLEK A DUNA AUTÓNÁL MÁR 13.799.000 FT-TÓL!
 

Ismerje meg közelebbről a legújabb Nissan X-TRAIL modellt, most akár 13.799.000 Ft-tól! A vadonatúj modell egyedi e 4ORCE és e-POWER meghajtásának köszönhetően az elektromos vezetés páratlan élményt nyújt. Tűnjön ki a tömegből a különféle színekkel, a kéttónusú karosszériafényezéssel és az egyedi belső térrel. Legyen az első tulajdonosok között, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot még ma és csapjon le előrendelt modelljeink egyikére!

Megnyerő formatervezés, határozott megjelenés
Tágas és modern belső tér a hosszú utakhoz is
Elektromos összkerékhajtási technológia 2 villanymotorral
E-POWER TECHNOLÓGIA

Ebben az egyedülálló technológiában a beépített belsőégésű motor kizárólag elektromos áram előállítására szolgál és folyamatosan tölti a gyorsabb reakcióra képes, akkumulátorral működő elektromos motort.
A kerekek meghajtását kizárólag az elektromos motor látja el. Így képes a rendszer egy csendesebb és üzemanyagtakarékosabb meghajtásra a hagyományos belsőégésű motorokhoz képest.

E-4ORCE

Elektromos összkerékhajtási technológia 2 villanymotorral. Tökéleteshez közeli súlyelosztás a tökéletes egyensúlyért. Különálló nyomaték- és fékerő-felügyelet minden keréken, ami optimális tapadást és úttartást eredményez.

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, keresse bizalommal értékesítő kollégáinkat vagy kérjen ajánlatot már most!

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

Nissan szakértőink

Székely György értékesítési vezető
Kovács Gábor értékesítési tanácsadó