3709
Kiterjesztett garancia - Duna Autó Zrt.
Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy augusztusban, szombatonként szalonjaink zárva tartanak.
Augusztus 29-én viszont 08:00-18:00 között, szeretettel várjuk Önöket!
Ugyanezen a napon, szervizeink is a szokott időben, 07:00-17:00 között várják Önöket.
Megértésüket köszönjük!

Kiterjesztett garancia

IGEN! Van választása!
Nem szeretne lemondani a Suzuki gyártói garancia lejárta után sem az átfogó garanciális szolgáltatásokról? Van megoldás! A Real Garant Versicherung AG-val közösen összeállított Suzuki kiterjesztett garancia akár további két évre vagy akár 150.000 km-ig nyújt széles körű fedezetet, a gyártói garancia lejártát követően. Nyugodtan koncentráljon arra, ami igazán fontos Önnek, és élvezze gondtalanul a Suzuki vezetésének élményét.

Garantáltan széles körű
A Suzuki kiterjesztett garancia keretein belül a következő alkatrészcsoportok egységeire vállalunk garanciát:Motor
Szívócső, hengerblokk, forgattyús ház, hengerfej, hengerfejtömítés, Wankelmotor-ház, az olajkeringéssel kapcsolatos minden belső részegység, olajhűtő, olajteknő, olajnyomáskapcsoló, olajszűrő-ház, lendkerék, hajtótárcsa a fogaskoszorúval, fogas szíj/ lánc a feszítőgörgővel, feltéve, ha a csereintervallumokat betartották és az erre vonatkozó szabályozás változatlan.

Manuális, automata sebességváltó és osztómű
Sebességváltó-ház, ennek belső részegységei, beleértve a nyomaték átalakítót (wandler), az automataváltó elektronikus vezérlőegységét, váltóhuzalok (bowdenek) és az osztómű.

Kuplung
Nyomólap (műszaki meghibásodása), adó-, és vevőhenger.

Differenciálmű
Differenciálmű-ház (első-/hátsókerékhajtás) és összes belső részegysége.

Erőátviteli tengelyek
Kardántengely, meghajtó tengelyek, tengelycsuklók és a kipörgésgátló berendezés mechanikus és elektronikus rendszerei.

Kormányzás
Mechanikus és hidraulikus kormánymű a belső szerkezeti egységekkel, hidraulikus szivattyú a belső szerkezeti egységekkel, elektronikus kormányrásegítő motor és a kormányzás elektronikus egységei.

Fékrendszer
Főfékhenger, fékrásegítő, kerékfékhenger, kiegyenlítő tartály, kézifék huzalok (fékező részek nélkül), fékerő szabályozó, fékerőhatároló, az ABS következő alkatrészei: elektronikus vezérlőegység, fordulatszám érzékelő és hidraulikus egység.

Üzemanyagellátó rendszer
Üzemanyag-szivattyú, befecskendező szivattyú, befecskendező szelepek, karburátor, a befecskendezés elektronikus alkatrészei, az üzemanyag rendszer vezérlőegységei, turbó.

Elektromos berendezések
Generátor a feszültségszabályozóval, indítómotor, a gyújtási rendszer elektronikus részei (kivéve az ehhez tartozó gyújtókábelek), az elektronikus befecskendező elektromos vezetékei (kivéve korrózió vagy oxidáció), a fedélzeti számítógép (multifunkciós kijelző).

Klíma
Kompresszor, kondenzátor, elpárologtató, és klímaventillátor.

Hűtőrendszer
Vízhűtő, hőcserélő, termosztát, vízpumpa, az automataváltó hűtője, Visco-/ és hő ventilátor, ventilátor-tengelykapcsoló és hőkapcsoló.

Kipufogó rendszer
Lambda-szonda, a Lambda-szonda cseréjével összefüggésben a szükséges rögzítőelemek és a gyűjtőcső.

Biztonsági rendszerek
A légzsák és az övfeszítő érzékelője valamint vezérlőegysége és a pirotechnikai patron.A Suzuki kiterjesztett garancia feltételei szerint a garancia a felsorolásban megadott alkatrészek működőképességére vonatkozik.
Garanciális esetben a Real Garant a fent nevezett alkatrészcsoportokban szereplő alkatrészek javításának ill. cseréjének teljes munkadíját és anyagköltségét megtéríti 150.000 km-ig akkor is, ha a gépjárművön több garanciális javítás is szükségessé válik.

A Real Garant Versicherung AG egy olyan specializálódott német biztosítótársaság, amely a kiterjesztett garancia területén egyike a vezető biztosítótársaságoknak. A társaság sikerének kulcsa a kiemelkedő ügyfél centrikusság, rugalmasság és gyorsaság, melynek alapját az iparágban megszerzett sok éves tapasztalat képezi.

A Real Garant tapasztalt csapata és a Suzuki márkaszervizek szakmailag képzett munkatársai gondoskodnak a garanciális esetek gyors és egyszerű megoldásáról.
A Suzuki kiterjesztett garanciával kapcsolatban további információkat kaphat a Suzuki márkakereskedésektől.


Munkatársaink

Balázs György

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 579 7768
Videochat
Elérhető
Balázs György

Budai Attila

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 929 2657
Videochat
Elérhető
Budai Attila

Agárdi Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 219 9026
Videochat
Elérhető
Agárdi Gábor

Harsányi László

értékesítési vezető
Telefon: +36 20 998 6633
Videochat
Elérhető
Harsányi László
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!