721
Kihagyhatatlan Peugeot 7 , -- válassz --, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
 

Kihagyhatatlan Peugeot 7

TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS

MÁRKA
MODELL
NÉV
TELEFONSZÁM
E-MAIL
KÉRT VISSZAHÍVÁSI IDŐPONT

Peugeot  modellek akár milliós kedvezménnyel és kedvező finanszírozással csak 7 napig!
Keresse ajánlatainkat a Peugeot márkakereskedésekben 2019. szeptember 16-22. között.


Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek: 08:00 - 18:00
Szombat: 09:00 - 18:00
Vasárnap: 09:00 - 12:00
Az akcióban szereplő modellek

Peugeot 2008 SUV akár 1.000.000 Ft kedvezménnyel

A vagány 2008 SUV minden környezetben megállja helyét. Modern megjelenés és magas felszereltség jellemzi, így minden méter élvezetes lesz!
 
Főbb jellemzők:
 • Peugeot i-Cockpit vezetőhely
 • Gazdag alapfelszereltség
 • Active+ csomag: tolatókamerával, ülésfűtéssel
 • Díjnyertes PureTech benzinmotor

Válassza finanszírozási ajánlatunkkal, most akár 1,99% THM-mel***!

Peugeot 3008 SUV akár 1.500.000 Ft kedvezménnyel

Többszörösen díjnyertes SUV modellünk egyesíti a robusztus, határozott megjelenést a kényelmes utastér nyújtotta előnyökkel. A legújabb vezetéstámogató technológiákkal és gazdag alapfelszereltséggel kínáljuk.
 
Főbb jellemzők:
 • 62 nemzetközi díj
 • Active+ felszereltség: Mirror screen, sötétített hátsó szélvédő és oldalüveg, kulcs nélküli nyitás.
 • Teljesen digitális műszeregység és i-Cockpit
 • Táblafelismerő rendszer
 • Határozott megjelenés

Válassza finanszírozási ajánlattal, most akár 1,99% THM-mel***!

Peugeot 308 akár 1.200.000 Ft kedvezménnyel

Praktikus, letisztult formatervű középkategóriás kompakt és kombi. Próbálja ki és szeressen bele a kényelmes futóműbe, a minőségi utastérbe és a kiváló motorokba.

Főbb jellemzők:
 • SW változat 610 literes csomagtérrel
 • Active+ csomag: fűthető első ülésekkel és tolatóradarral
 • Peugeot i-Cockpit vezetőhely
 • Díjnyertes PureTech benzinmotorok


   

Kihagyhatatlan finanszírozási ajánlataink! 
1 Jelen ajánlat a 2019. szeptember 16. és 22. között megkötött adásvételi szerződésekre érvényes új Peugeot modell vásárlása esetén.
A hirdetésben szereplő bruttó 4 620 000 Ft ár az új Peugeot 2008 SUV Active+ 1.2 PureTech 110 LE motorral szerelt változatára vonatkozik. A kedvezményes ár teszt és használt Peugeot 2008 SUV vásárlására nem vonatkozik.
A hirdetésben szereplő bruttó 5 290 000 Ft ár az új Peugeot 308 Active+1.2 PureTech 110 LE motorral szerelt változatára vonatkozik. A kedvezményes ár teszt és használt Peugeot 308 vásárlására nem vonatkozik.
A hirdetésben szereplő bruttó 7 829 000 Ft ár az új Peugeot 3008 SUV Active+1.2 PureTech 130 LE motorral és EAT8 automata váltóval szerelt változatára vonatkozik. A kedvezményes ár teszt és használt Peugeot 3008 SUV vásárlására nem vonatkozik.

A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben, illetve keresse fel a peugeot.hu honlapot.

***Jelen finanszírozási konstrukció 2019. szeptember 9-től 2019 október 4-ig, új Peugeot személygépjárművek esetén készletlistáról történő vagy gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. A kedvezményes ajánlat keretében meghirdetett 1,99%-os THM Peugeot 2008 Active+ gépjárműre 4 620 000 Ft bruttó vételár mellett, 924 000 Ft önerő befizetésével, 48 hónap futamidővel, változó kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező, zártvégű, pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett, a hirdetett modell esetén érvényes akciós árat jelöli. Az akció keretében meghirdetett 1,99% a THM induló százalékos értéke tájékoztató jellegű, amely meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével került meghatározásra, ezen feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A THM megadott értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A finanszírozás forint alapú, melyhez a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint Finanszírozó lesz. A Lízingbevevőt a futamidő a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Merkantil Bank honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték.

*Minden 2019. január 2. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 208, 2008 SUV, 308, 3008SUV, Rifter, Traveller személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Munkatársaink

Rózsahegyi László

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 579 8502

Székesi Zoltán

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 284 4303
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!