Limitált Sportage modellek

 

Kia Sportage modellek most hatalmas kedvezménnyel!

Limitált szériás Sportage modellek

Most minden benzines Sportage modell 700 000 Ft kedvezménnyel érhető el!*

Kia Finanszírozás Akció

Keresse a Kia akciós Sportage finanszírozási ajánlatait! THM: 4,99 %-tól!

  • Zárt,- és nyíltvégű pénzügyi lízing
  • Minden új Sportage modellre
  • A teljes futamidőre fix kamatozás
  • THM: induló 4,99% (mintakalkuláció alapján)
  • Futamidő: 36-96 hónap

Szeretne többet tudni a Sportage modellről?

Kattintson és ismerje meg mindhárom modellváltozatot!

Megnyugtató érzés Kia tulajdonosnak lenni.

Tudta, hogy a Kia 7 év garanciát vállal a Sportage modellekre is? Kattintson és tudjon meg többet!

Készleten lévő Sportage modelljeink
Találatok száma: 0 db

Nincs találat.

KIA SZAKÉRTŐINK

Kérdése van? Ajánlatot kérne? Keresse Kia szakértőinket!

Jelinek Gábor értékesítési vezető
Bosák Flóra értékesítési tanácsadó
Gorzsás Zoltán értékesítési tanácsadó
Szeredásné Veroczki Katalin értékesítési tanácsadó

Jogi nyilatkozat

1 A bemutatott/elhangzott hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felhívása. Az akció összes részletének megismerése érdekében kérjük, keresse fel márkakereskedésünket!

2 *Finanszírozás
A finanszírozási ajánlat Ceed / Ceed kombi / ProCeed / XCeed / Sportage modellekre vonatkozik. Az induló THM értéke tájékoztató jellegű. Kia Finanszírozás minden esetben forint alapú, fix kamatozású. Fix kamatozás esetén a lízingdíj-részletek összege a futamidő alatt nem változik. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A Lízingbe vevőnek az általa kiválasztott biztosítóval, a gépjárműre teljes körű casco biztosítást kell megkötnie akként, hogy a biztosítás (társ)biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint lízingbeadó és tulajdonos. A gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő kötelező megszerzése következtében  a lízingbe vevőt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A HBNY díjának megfizetése alól KIA Finanszírozás esetén a lízingbe vevő mentesül. A finanszírozás további feltételeiről és a finanszírozás felmerülő kockázatairól a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Tájékoztatókból, valamint Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a KIA márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el. Az ajánlat visszavonásig érvényes. Reprezentatív példa KIA finanszírozás, fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén: új megjelölt Kia személygépjárműre, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 56 445 Ft, THM: 4,99%, ügyleti kamat: 4,88%, lízingbe vevő által fizetendő teljes összeg: 3 386 703 Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

*Kivétel: Essence edition

Az ajánlat visszavonásig érvényes. A tájékoztatás nem teljeskörű. Az ajánlatok nem vonhatóak össze. Részletek a márkakereskedésben.