10813
Készletről elvihető akciós Arona modellek , SEAT, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
 
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy október 23-án, november 1-én és november 2-án szalonjaink és szervizeink zárva tartanak.

Készletről elvihető akciós Arona modellek

TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS

MÁRKA
MODELL
NÉV
TELEFONSZÁM
E-MAIL
KÉRT VISSZAHÍVÁSI IDŐPONT

Válassza ki az Ön számára legideálisabb Seat Arona modellt és vigye haza készletről.

Ráadásul most nem csak gyorsan, hanem olcsóbban juthat új autóhoz. A Seat Arona modelljeinket már 4 363 000 Ft-ért vásárolhatja meg.

Arona 1.0 TSI Reference 95 LE

SEAT Arona Reference a könnyed hétköznapokhoz. Az alapfelszereltségen felül most ajándék extrákkal: 16" könnyűfém keréktárcsák, tolatóradar, ködfényszóró, télicsomag.

Arona 1.0 TSI Style 95 LE és 115 LE modellek

A Style változatban minden megvan, ami Önnek kellhet, és semmi nincs benne, ami nem. Ez az új SEAT Arona a választás szabadságával. Az alapfelszereltség már az alábbi extrákat is tartalmazza: Driver csomag: fáradtságérzékelés, tempomat ; Media System csomag: 6.5 " színes kijelző, aux -in, 1 USB csatlakozó, bluetooth, 6 hangszóró ; Multifunkciós bőrkormány
 

 


 

A tájékoztatás nem teljes körű, részletekről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

A hirdetésben feltüntetett ár a SEAT Arona 1.0 TSI 95 LE modellre vonatkozik, és tartalmazza a hirdetésben tételesen megnevezett többletfelszereltséget is; az üzembe- és forgalomba helyezés költségei külön fizetendőek. Az akció a legfeljebb az 30 darabos készlet erejéig érvényes.
A SEAT Arona csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 6,2 l/100km, CO2-kibocsátása 141 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A kép illusztráció, többletfelszereltségeket is ábrázolhat.

Munkatársaink

Erdélyi Tamás

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 316 5444

Rippel Zsuzsanna

értékesítési asszisztens
Telefon:
+36 20 375 4676
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!