Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Hyundai TUCSON modellek - Úton egy jobb jövő felé

AJÁNLATKÉRÉS

* Kötelező mező

 

Úton egy jobb jövő felé!
Vadonatúj Hyundai TUCSON modellek rövid szállítási idővel a Duna Autónál!

 

Válassza Mild-hybrid, Hybrid vagy Plug-in Hybrid modelljeink egyikét, és tapasztalja meg közelebbről milyen a gondtalan utazás élménye! A vadonatúj Hyundai TUCSON külsőre és belsőre egyaránt elhozta a forradalmat! Ebben a modellben jóval több van, mint a korábbiak továbbfejlesztése, hiszen ott lapul benne az ultramodern technológia, és a kategória kiemelkedő hajtáslánc-kínálata.
 

Az Ön vezetési rutinjához melyik meghajtás illik?


MILD HYBRID

Csökkentse üzemanyag-fogyasztását és károsanyag-kibocsátását az új 48 voltos mild hybrid rendszer segítségével. Ha fontos a dinamikus vezetés és a kényelem, kiváló választás az ön számára! A rendszer álló helyzetből való elinduláskor, illetve gyorsításnál extra forgatónyomatékkal támogatja a belső égésű motort, ezzel is elősegítve a lendületes haladást, alacsonyabb fogyasztás mellett.


HYBRID

Az új Hyundai TUCSON Hybrid modell egyaránt rendelkezik benzin- és villanymotorral is, ezt nevezhetjük párhuzamos full hybrid hajtásláncnak is. A kettő együtt, egy 1,49 kWh kapacitású lítium-ion polimer akkumulátor segítségével biztosít remek teljesítményt és kiváló üzemanyag-fogyasztást. A hybrid hajtáslánc gond nélkül vált át az elektromos és a belső égésű motor között; olykor mindkettőt egyidejűleg működtetve. 


PLUG-IN HYBRID

Elektromos, ha úgy szeretné, és benzines, ha arra van szüksége. Az új Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid 265 lóerős összteljesítményt kínál, és gombnyomásra képes tisztán elektromos üzemben közlekedni. Ne aggódjon az akkumulátor töltöttsége miatt sem! Ha lemerült, ráér később is feltölteni, hiszen a benzinmotornak köszönhetően Ön gond nélkül célba érhet. 

 

 


Önt is meggyőzték az új Hyundai TUCSON modell hybrid meghajtású változatai? 
Kérjen árajánlatot kollégáinktól!


 


Forradalmi kialakítás és hatékonyság rövid szállítási idővel! 

Az új Hyundai TUCSON modellel valóban hosszútávon tervezhet! Gazdag felszereltségével, megnyerő külsejével és megbízható motor választékával Önnek csak élveznie kell az utazást. Találja meg az igényeinek leginkább megfelelő opciót.
ÚTTÖRŐ FORMATERV

Egyszerre geometrikus és dinamikus. Egyszerre merész és kifinomult az új TUCSON megjelenése. Éles törésvonalak és a karosszéria izmos kialakítása jellemzi, így ha akarná sem tudná letagadni, hogy az érzéki sportosság formanyelvét beszéli. 


FELVILLANYZÓ TELJESÍTMÉNY

Páratlanul gazdag villamosított hajtáslánc-választékkal érhető el az új Hyundai TUCSON modell. Csökkentse károsanyag-kibocsátását úgy, hogy közben a vezetés élményét is maximálisan megtartja. Mild Hybrid, Hybrid, Plug-in Hybrid, benzines és dízelmotorok közül is választhat! 


KIMAGASLÓ BIZTONSÁG

Az autót innovatív funkciók és fejlett vezetőtámogató rendszerek teszik minden eddiginél biztonságosabbá az utasok számára. Hét lékzsák, kiemelkedő gyermekbiztonság, autópálya asszisztens és adaptív sebességtartó teszik még nyugodtabbá az Ön és családja utazásait. 
 Tudjon meg többet a Hyundai TUCSON modellről!


Ne habozzon, kérjen ajánlatot most!

Keresse értékesítő kollégáinkat telefonon, vagy kérjen ajánlatot online!

Munkatársaink

Forgács Róbert - értékesítési tanácsadó

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Kobzi Gergely - értékesítési tanácsadó

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Székely György - értékesítési vezető

Székely György

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!