Használja ki a Peugeot tavaszi-nyári szervizakcióját!

SZERVIZBEJELENTKEZÉS

MÁRKA*
MODELL*
NÉV*
E-MAIL*
TELEFON*
HÁNY KM-ES SZERVIZ?
AUTÓ ALVÁZSZÁMA*
SZOLGÁLTATÁSOK
  RENDSZÁM*
  ÜZENET
  *Kötelező mező
  A tavaszi-nyári időszakban akciós munkaóradíjakkal, pénztárcabarát alkatrészekkel és magas szakértelemmel várjuk Peugeot márkakereskedésünkben, autómárkától függetlenül!

  Ne hagyja ki a lehetőséget, vegye igénybe akciós szervizszolgáltatásainkat és autózzon mindig biztonságban!


  Ismerje meg kiemelt akcióinkat:  Klímatisztítás - 5.900 Ft-ért1


  Önnel is előfordult már, hogy autója utasterében kellemetlen szagot érzett, de nem ismerte annak forrását? Ilyenkor ne habozzon, azonnal vigye szakszervizbe gépkocsiját, és kérjen benne klímatisztítást!

  Jó, ha tudja: a tisztítatlan klímaberendezésnek komoly veszélye, egészségkárosító hatása is van.
  Az ún. légionárius betegség okozója a gépkocsi klímaberendezésében tartósan megtelepedő legionella pneumophila baktérium, amely az általa szennyezett nedves levegő belélegzésével súlyos tüdőgyulladást okozhat. Hogy a baktérium elszaporodását megakadályozza, érdemes autója klímaberendezését évente ellenőriztetni akkor is, ha látszólag tökéletesen működik.

  Mi eredeti gyári Peugeot klímatisztító spray-vel és technológiával tisztítjuk át a klímakört, mindössze 5.900 Ft-ért.  Pollenszűrő-csere - 10% kedvezménnyel1


  Az autóklíma tökéletes működéséhez szükséges, hogy a pollenszűrő is megfelelő állapotban legyen.

  A hatékonyan működő klímaberendezés nemcsak kellemes hőmérsékletet biztosít, de párátlanítja is a levegőt, így nem csapódik ki a párával telt levegő a lehűlt szélvédőre, és nem akadályozza Önt a kilátásban.

  Egészsége megóvása érdekében a klímaberendezés tisztíttatása mellett cseréltesse ki rendszeresen autója elhasználódott pollenszűrőjét is, ami a portól és a szennyeződésektől eldugulhat!

  A gyári- és az Eurorepar hagyományos, aktívszenes és prémium pollenszűrőinkre is 10% kedvezményt biztosítunk, ha pollenszűrő-csere mellé a klímatisztítás csomagot is megrendeli.  Válasszon akciósan, teljes körű cserealkatrész kínálatunkból, és tudjon meg többet a körforgásos gazdaság keretein belül előállított, környezettudatos alkatrészeinkről! Így akár 50%-kal olcsóbban is kijöhet a szervizelés díja!


  Fékbetét-csere1 Féktárcsa-csere1 Vezérlés szuperszettek
  10% kedvezményt biztosítunk a fékbetét-csere munkadíjából, akár eredeti gyári, akár Eurorepar fékbetétet választ a cseréhez. Az Eurorepar fékbetétekre és beépítésükre 2 év garanciát biztosítunk. A 10% kedvezmény ugyancsak él a féktárcsa-csere munkadíjára. Legyen szó akár eredeti gyári, akár Eurorepar féktárcsáról. Sőt, az Eurorepar féktárcsákra és beépítésükre 2 év garanciát is biztosítunk. A vezérlés karbantartása precíziós odafigyelést és szakértelmet igényel. Márkaszervizünkben az Eurorepar vezérlés szuperszettek cseréjére 2 év alkatrész és munkadíj garanciát biztosítunk.  Továbbra is igényelheti kedvező árú szervizszolgáltatásainkat:


  Műszaki átvizsgálás2
   
  Gépjármű-fertőtlenítés
   
  Hozom-viszem szolgáltatás
   
  • „Hatékony fékezés” kontroll-csomag műszeres fékhatásméréssel - 5900 Ft1.
  • „Biztonságos futómű” kontrollcsomag műszeres lengéscsillapítóméréssel - 5900 Ft1.
  • Fék + futómű együtt mindössze 10.900 Ft-ért.
  • 150 pontos komplex műszaki kontrollcsomag
  • Peugeot járművekre márkaspecifikus pontokkal kiegészítve 18.000 Ft.

  Bármely bruttó 100.000 Ft értékű szervizbeavatkozás esetén ajándék gépjármű-fertőtlenítés szolgáltatást biztosítunk Önnek.

  Csak jelezze munkafelvevő kollégánknak, hogy igényt tart a szolgáltatásra!

  A gépjárműfertőtlenítést önálló szolgáltatásként is megvásárolhatja 9.900 Ft-os áron.

   

  Hozom-viszem szolgáltatásunk keretében gépkocsiját elhozzuk, szervizeljük majd visszavisszük Önnek. Mindössze 9.900 Ft-ért!

  A szolgáltatás igénybe vételéhez bővebb tájékoztatást itt talál.


   


  Kérdés vagy ajánlatkérés esetén szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!
   

  1Az ajánlatok 2021. május 5-től 2021. június 30-ig érvényesek az akcióban résztvevő hivatalos Peugeot márkaszervizben. Az OMP Debrecen márkaszerviz nem vesz részt az akcióban.
  A klímatisztítás csomag ára márkaszervizenként változik: 5900 Ft – 74000 Ft- 8900 Ft között, az árlistát itt találja!
  A klímatisztítás árak a 6400CL01 fixdíjcsomagra vonatkoznak, mely a 1608523780 cikkszámú gyári tisztítóspray-t tartalmazza.
  A kedvezményes árú alkatrész-, tartozék-, és csomagajánlatok más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze, visszavonásig és/vagy a készlet erejéig érvényesek. A kommunikációban közzétett képek illusztrációk, a feltüntetett árak és információk tájékoztató jellegűek.
  Kérjük, hogy bármely termék megvásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizünkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. Az akciós termékek-ajánlatok egy része márkafüggetlen, viszont vannak alkatrészek/tartozékok, melyek csak bizonyos Peugeot -modellekhez vásárolhatók. Ugyanazon termékcsaládon belül a különböző márkákkal-modellekkel kompatibilis alkatrészek/tartozékok cikkszáma és műszaki paraméterei eltérők lehetnek, ennek megfelelően áruk is változik. A rendelkezésre állástól függően előfordulhat, hogy bizonyos alkatrészcsaládokból nem tudunk az Ön gépjárművével kompatibilis alkatrészt/tartozékot/szolgáltatást ajánlani.
  A konkrét listaárral vagy akciós árral meghirdetett termékek árai a közzététel napján érvényes 100 Ft-ra kerekített bruttó ügyfélárak, és egy esetleges árlista változás esetén módosulhatnak. Az árlista változásból adódó ár-differenciákat kompenzálni nem áll módunkban, ezért kifejezetten kérjük, hogy megrendelés előtt márkakereskedésünk munkatársaival ellenőriztesse a termék árát, és az így kapott pontos ár ismeretében döntsön a termék megrendeléséről, megvásárlásáról.
  Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljeskörű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására.
  Műszaki átvizsgálás csomagjainkra vonatkozó további információkat a 2.es jogi pontban találja.

  2Fék kontrollcsomag műszeres fékhatásméréssel, a Futómű kontrollcsomag műszeres lengéscsillapító-méréssel valamint a 150 pontos műszaki átvizsgálás+ értékbecslés kontrollcsomagok részletes tartalmát és igénybevételi feltételeit ezen az oldalon találja: https://www.peugeot.hu/allapotfelmeres-csomagok/
  A kontrollcsomagok nem helyettesítik a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi.

  Munkatársaink

  Fazekas Attila - szerviz tanácsadó

  Fazekas Attila

  szerviz tanácsadó
  Pintér Lajos - szervizvezető

  Pintér Lajos

  szervizvezető
  Hanol Dénes - alkatrész értékesítő

  Hanol Dénes

  alkatrész értékesítő
  Telefon: +36 1 801 5304
  Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
  Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

  © 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
  Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!