4189
Fiat 500X 120TH , Fiat, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. március 17-től a járványügyi kormányrendeletnek megfelelően, megváltozott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre: Márkakereskedéseink munkanapokon 8.00-15.00 között , szervizeink pedig 7.00-15.30 között tartanak nyitva. Szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük!

Fiat 500X 120TH

AJÁNLATKÉRÉS

MÁRKA
MODELL
NÉV
TELEFON
E-MAIL
ÜZENET

 

Élje át a jövőt már ma!

Az új 500X 120TH stílusos külseje lélegzetelállító. A kétszínű Tuxedo fényezés időtlen és klasszikus külsőt kölcsönöz, míg az ünnepi 120th jelvény exkluzívabbá teszi. Egy autó, amely emelt fővel rója az utakat, ebben 17” sötét Myron alumínium felnik és full LED első fényszórók vannak a segítségére. Készen áll?
 

 

 


500X ALAPFELSZERELTSÉG

  • 7" érintőképernyős UConnect Bluetooth rádió                                                          
  • Telefontükrözés
  • Táblafelismerő rendszer
  • Sávtartó rendszer
  • Intelligens tempomat
  • LED-es nappali menetfény
  • Mechanikus klímaberendezés
  • Elektromos külső tükrök
  • Elektromos rögzítőfék
  • Start-stop rendszer
 

Kérjen ajánlatot, vagy keresse értékesítőinket!

 

A modellről bővebben itt olvashat.

*A jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az MKB Euroleasing Autólízing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, változó kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 96 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat Önt terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedes jegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre tovább hárítani. THM: 0,0 – 2,6%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon márkakereskedésünkhöz, amely közvetítőként a finanszírozó képviseletében járn el. Vegyes átlagfogyasztás: 4,2–7 l/100km; CO2-kibocsátás: 111-170 g/km. Az akció visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes az akcióban résztvevő márkakereskedéseknél. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Az ajánlat a 500X 1.6 16V Urban (334.217.3) modellre nem vonatkozik. Részletekért tájékozódjon a www.fiat.hu weboldalon vagy Fiat márkakereskedésünkben. A képen látható autó illusztráció.


Munkatársaink

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 439 8887

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 293 2893
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!