3073
Februári Abarth Nyílt Hét , Abarth, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Meglepetés várja Önt Abarth nyílt hetünkön!

TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS

MÁRKA
MODELL
NÉV
TELEFONSZÁM
E-MAIL
KÉRT VISSZAHÍVÁSI IDŐPONT


Meglepetéssel is készültünk nyílt hetünkre!


Látogass el nyílt hetünkre február 17 és 21 között és próbáld ki különleges meglepetésünket!

Mi a meglepetés?
Ezen a nyílt héten tesztvezetéssel készültünk számodra.

Mi ebben a különlegesség?
A tesztvezetésen során, ezen a héten megtudhatod azt is, hogy az Abarth 595 mellett, milyen érzés vezetni az Új 695 70° Anniversario-t.*

AZ ÉLMÉNY 70 ÉVE
A játék 70 évvel ezelőtt kezdődött. A játék, amely adrenalinról, teljesítményről és élményről szól. A játék, amely soha nem állt meg, amely most is él, és amelyet egy különleges, 1949 darabos szériával, az új Abarth 695 70° Anniversario modellel ünneplünk.

ÉRZED AZ ERŐT?
180 LÓERŐS MOTOR
Az élvezet útra kel. Ereszd szabadjára az Abarth 695 70° Anniversario modell minden erejét és gyorsulj 0-ról 100-ra 6,7 másodperc alatt az 5,9 kg/Le aránynak és az 1,4 literes, 180 lóerős, Garrett turbófeltöltővel ellátott T-Jet motornak köszönhetően. A hanghatásokról a Record Monza kipufogórendszer gondoskodik.


ADJ LENDÜLETET AZ ÉLVEZETEKNEK
Nagyobb kontroll a jobb teljesítményért. Mindez a Garrett GT1446-os, fix geometriájú turbófeltöltőnek köszönhetően, amely segít megakadályozni az üzemanyag elfolyását a rendszerből.

MAXIMÁLIS TAPADÁS
A legnagyobb fokú biztonság, a legnagyobb élvezetekhez. A Koni első és hátsó frekvenciaszelektív lengéscsillapításával a tapadás mindig a lehető legnagyobb lesz, így a kormányozhatóság és a stabilitás is javul.

ÉLMÉNY FELNAGYÍTVA
Nagyobb, merészebb, sportosabb. Az exkluzív Campovolo karosszéria csomaggal az Abarth 695 70° Anniversario sziluettje még vadabb és agresszívebb.

FOGLALJ HELYET A FANTASZTIKUS ÜLÉSEKBEN.
Engedd el magad és készülj fel a játékra. Az Abarth 695 70° Anniversario egyedi, Sabelt Tricolore sportülései a kényelmet is szolgálják: a speciális oldaltámasz és bőr középrész tökéletes arra, hogy a sportos vezetés minden másodpercét kiélvezd.

A SKORPIÓ TÜNDÖKLÉSE
Az Abarth történelmében minden modell tudta, hogyan kell kitűnni a tömegből. Nincs ezzel másként az új Abarth 695 70° Anniversario sem. Az új, Monza zöld 1958 fényezéssel mindig feltűnést kelt, miközben az új, tetőre, oldalelemekre és motorháztetőre rendelhető matricákkal mindig büszkén mutathatod meg fanatizmusodat.

 


 
MIÉRT HABOZNÁL?

JELENTKEZZ ÉS PRÓBÁLD KI AZ ABART 595 ÉS 695 MODELLT IS!

 
*A nyílt hetes tesztvezetési lehetőségünket csupán 24 év feletti személyek számára van lehetőségünk biztosítani.

Munkatársaink

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 439 8887
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!