274
Eredeti Kia Tartozékok , Kia, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Eredeti Kia Tartozékok

SZERVIZ BEJELENTKEZÉS

MÁRKA*
MODELL*
NÉV*
E-MAIL*
TELEFON*
HÁNY KM-ES SZERVIZ?
AUTÓ ALVÁZSZÁMA*
SZOLGÁLTATÁSOK
  RENDSZÁM*
  ÜZENET
  *Kötelező mező

  Eredeti tartozékok Kiájához 


  Minden Kia sofőr egyéniség. Az egyedi Eredeti Kia Tartozékok széles választékából válogatva pedig személyre szabhatja Kiáját. Böngésszen kínálatunkban, hogy megtalálja azt, ami a legjobban illik Önhöz és autójához.

  Tegye teljessé autója minőségét és tartósságát Eredeti Kia Tartozékokkal. Célunk, hogy tartozékaink tökéletesen illeszkedjenek autójába, melyeket magas minőséget biztosítva terveztünk, gyártottunk és teszteltünk.
   
  Külső stíluselemek

  Az összes stílus kiegészítő harmóniában van az autó ütős designjával. Kombinálja a magas fényű vagy világító kiegészítőket a vonzó, egyedi megjelenés érdekében.
  Könnyűfém felnik

  Semmi sem ragadja meg jobban a tekintetet, mint a valódi könnyűfém felnik. Ez teszi autója eleganciáját teljessé.


   


   
  Szállítás

  Bárhova is menjen, bármit is vigyen magával, az Eredeti Kia Tartozékok kiterjesztik autója sokszínűségét és praktikumát. Tökéletes illeszkedés és könnyű eltávolítás szükség esetén.
  Belső kiegészítők

  Szélesítse ki komfortzónáját. Az Eredeti Kia Tartozékokkal még kényelmesebbé és még élvezetesebbé teheti az autójában eltöltött időt.


   
  Csomagtér elválasztó

  Az erős rács megfelelő kutyája vagy a csomagtartót megtöltő rakományok szállítására. Egyszerű behelyezni és tökéletesen illeszkedik a hátsó ülések és a tető közé, így minden biztonságosan a helyén marad. És a hátsó kilátást sem akadályozza.
  Légterelők

  Élvezze a friss szellőt vagy a nap kellemes melegét vezetés közben. Az első ajtókra szerelt aerodinamikus légterelőknek köszönetően enyhén lehúzva hagyhatja az ablakot anélkül, hogy megázna vagy a menetszél bevágna az autóba.


   
  Oldalvédő díszlécek

  Kiemelkedő stílus, kiemelkedő védelem. Adjon sportos eleganciát autója letisztult vonalvezetéséhez. És egyúttal védje meg oldalát a karcolásoktól és sérülésektől.
  Csomagtér tálca

  Csak fordítsa meg ezt a kétfunkciós csomagtértálcát attól függően, hogy mit pakol be. Használja a puha, kiváló minőségű velúr felületet a sérülékeny szállítmányokhoz. A piszkos szállítmányokhoz fordítsa át a rugalmas, vízhatlan és könnyen tisztítható oldalára.

  

  Munkatársaink

  Móder Zsolt

  szerviz tanácsadó
  Telefon: +36 1 801 4008

  Gölöncsér Zsolt

  alkatrész értékesítő
  Telefon: +36 1 801 4020
  Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

  © 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
  Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!