Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

ELEKTROMOBILITÁS NEKED

AJÁNLATKÉRÉS

* Kötelező mező

ELEKTROMOBILITÁS NEKED!

Megérkeztek a teljesen elektromos ZOE mellé új E-TECH Hybrid modelljeink!

Fedezze fel a hibrid hajtás által nyújtott páratlan élményt!

100%-ig elektromos ZOE mellett próbálja ki E-TECH Hybrid és E-TECH Plug-In Hybrid modelljeinket is!


 

ÚJ Renault CLIO E-TECH Hybrid

 


Minden amiben CLIO és most már hibrid is!

Új vezetési élmény, akár 80%-ban elektromos üzemmód városi használat során. Az Új CLIO E-TECH Hybrid a 140 LE kombinált teljesítményének köszönhetően élénk gyorsulásra képes, méghozzá élvezetes és biztonságos módon.

ÚJ Renault CAPTUR E-
TECH Plug-In Hybrid
(részeletkért kattintson a képre)


Elektromos, amikor csak akarom!

Az elektromos autók reakcióképessége egy hibrid modellben. Teljesen elektromos autózás a városban a hétköznapokon (akár 65 km-en keresztül), nagyobb utak a hétvégéken hibrid üzemmódban.

ÚJ Renault ZOE

 


Elektromos autó mindennap!

A városi elektromos autó, amely felvillanyozza a hétköznapokat modern és dinamikus dizájnjával, kivételes vezetési élményével, rendkívül gazdag felszereltségével és akár 395 km-es hatótávval.

100% elektromos: ZOE, Z.E.


Elektromos technológiánk a több évtizedes szakértelmünk gyümölcse, amely rendkívül nagy hatótávolságot és kiváló vezetési élményt biztosít Önnek. Közlekedjen az utakon zaj és kibocsátás nélkül, gazdaságosan! Ezt garantálják az európai piacon is vezető elektromos járműveink


A Renault elektromos technológiájával folyamatosan gazdaságosan közlekedhet, hiszen a feltöltés jelentősen kisebb költségekkel jár, mint egy teli tank benzin. Nincs vezérműszíj, nincsenek gyertyák: a karbantartási költségek is csökkennek... Nincs többé olajcsere! Sok városban pedig akár ingyenesen is parkolhat!

Felmerülhet bennünk a kérdés a téli időszak kezdete előtt: Hogyan reagál az akkumulátor a nagyon hideg időre?

A többi akkumulátorhoz hasonlóan a Z.E. autók akkumulátorai is rosszabbul viselik a hideg időjárást. Ugyanakkor az Új ZOE-t a svéd Kiruna -20 °C-os hidegében vetették alá a „nagy hideg” tesztnek, ahol hatékonyan és a körülményeknek megfelelő módon működött. A hideg időjárás miatt előfordulhat, hogy a feltöltési idő megnő, az energiakészletből származó hatótávolság megváltozik, illetve a fűtés miatt megnőhet a fogyasztás.
 

A Renault plug-in hibrid modelljei: az igény szerinti elektromos autózás

 
 
 
Vezessen tisztán elektromos módban!


A tisztán elektromos módot bármikor használhatja, városban akár 65 km-en (WLTP*) keresztül! Amellett, hogy az akkumulátor regeneratív töltési funkcióval rendelkezik, nagyobb mennyiségű energiát is képes felvenni.
Válassza ki az Önnek megfelelő vezetési élményt!


A Renault plug-in hibrid technológiájának kulcsszava a sokoldalúság. Közlekedjen a mindennapok során teljesen elektromos módban, üzemanyag fogyasztása nélkül, a hosszabb utakra pedig induljon el nyugodtan, aggodalmaktól mentesen!
Élvezze a Renault elektromos autók terén szerzett szakértelmét!

Hibrid motorjaink mögött 150 szabadalom áll. A technológiát elősegíti továbbá az elmúlt évtizedek során az elektromos járművek terén szerzett szakértelmünk, amelynek köszönhetően az elektromos vezetés előnyeit maximálisan képesek vagyunk kihasználni.

Ismerje meg a Renault hibridet:
 


Próbálja ki az igazi hibrid élményt

A hibrid autó kényelme és hatékonysága már az autó elindulásakor rabul fogja ejteni. Az E-TECH modellek elektromos technológiájának köszönhetően az autó könnyebben gyorsul, Ön pedig a vezetési idő akár 80%-ában is teljesen elektromosan közlekedhet. A teljes kényelem érdekében a hibrid járműveket nem kell tölteni, a gördülékeny vezetési élményt pedig az automata sebességváltó teszi teljessé.
 


 


Csökkentse a fogyasztást akár 40%-kal!

A Renault plug-in hibrid technológiájának kulcsszava a sokoldalúság. Közlekedjen a mindennapok során teljesen elektromos módban, üzemanyag fogyasztása nélkül, a hosszabb utakra pedig induljon el nyugodtan, aggodalmaktól mentesen!


 


Válassza modelljeink hibrid verzióját!

Hibrid megoldás, kompromisszumok nélkül! Emblematikus modelljeinket megvásárolhatja E-TECH verzióban is, így az elektromos autózás mellett kedvenc modellje dizájnjáról és teljesítményéről sem kell lemondania.

ÚJ MEGANE Grandtour E-TECH Plug-In Hybrid – HAMAROSAN

Az elegáns és variálható, mostantól tölthető hibrid kombi. Az E-TECH Plug-in Hybrid verzió az Új MEGANE Grandtour 2 motorjának legjobb elemeit ötvözve biztosít egyedi vezetési élményt. Hétköznap közlekedjen teljesen elektromos módban, hétvégén pedig váltson hibrid módba és felejtse el a hatótáv jelentette korlátokat!

További részeletekért és információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!


Új Renault CLIO E-TECH Hybrid vegyes fogyasztás l/100 km: 4,3 – 5,1; CO2-kibocsátás g/km: 96 – 114, Új CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid vegyes fogyasztás l/100 km: 1,5 – 1,7; CO2-kibocsátás g/km: 32 – 37, Új MEGANE E-TECH Plug-in Hybrid vegyes fogyasztás l/100 km: 1,3 – 1,6; CO2-kibocsátás g/km: 28 – 36. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. Bővebb információkért keresse fel a www.renault.hu/wltp oldalt. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A gépjármű tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépjármű terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlattételnek. Részletek a Renault Márkakereskedéseknél! A képek illusztrációk.

Munkatársaink

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 983 4090
Videochat
Elérhető
Galli Gyuláné

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 376 7375
Videochat
Elérhető
Himpelmann Balázs

Pál Lívia

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 244 7503
Videochat
Elérhető
Pál Lívia

Koszta János

haszongépjármű szakértő
Telefon: +36 20 366 6374
Videochat
Elérhető
Koszta János

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon: +36 20 245 8547
Videochat
Elérhető
Szombathy Tamás
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!