55742
DUNA AUTÓ - 30 ÉVE AZ UTAKON , -, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
 

DUNA AUTÓ - 30 ÉVE AZ UTAKONIdén 30 éves a Duna Autó – Az Autóváros, és mi már el is kezdtük az ünneplést! Rendhagyó módon azonban mi ajándékozunk. Ezzel köszönjük meg ügyfeleink irántunk való bizalmát és lojalitását. Születésnapunk alkalmából számos kedvezménnyel várjuk ügyfeleinket az év során*:

 • Izgalmas CSOKIKÉSZÍTŐ készlet
  Minden új autót vásárló ügyfelünknek megédesítjük az autózást, hiszen ajándékba egy saját kezűleg elkészíthető, egyedi csokoládét adunk.
 • HŰSÉG- ÉS KEDVEZMÉNYKÁRTYA
  Elindítjuk a Duna Autó hűségprogramot, amelynek minden új autót vásárló ügyfelünk tagja lehet. Ennek keretében – a Duna Autó szolgáltatásai mellett – számtalan kedvezményt és lehetőséget kínálunk Önnek, amely országszerte több, mint 1500 elfogadóhelyen azonnali vásárlási kedvezmény igénybevételére jogosítja és gyűjtheti a törzsvásárlói pontokat.
 • VACSORA 2 FŐ RÉSZÉRE
  Vigye el vacsorázni partnerét új vagy szervizelt autójával! Azon újautót vásárló, illetve szervizügyfeleink között, akik látogatásuk alkalmával a helyszínen regisztrálnak és helyesen válaszolnak 3 kérdésünkre, minden születésnapi hónapban kisorsolunk egy-egy kétszemélyes vacsorát a hangulatos és kiváló nemzetközi konyhával rendelkező óbudai Pódium étterembe.
 • WELLNESS HÉTVÉGE
  Pihenje ki a hétköznapokat! Egy-egy exkluzív kétszemélyes, kétéjszakás, wellnesszel egybekötött hétvégét sorsolunk ki minden születésnapi hónapban azok között az új autót vásárló, illetve szervizügyfeleink között, akik látogatásuk alkalmával a helyszínen regisztrálnak és helyesen válaszolnak 3 kérdésünkre. Az utalvány a választható 3 partnerszállodánk egyikében váltható be.
  Parnerszállodáink:
  az inárcsi Bodrogi Kúria****
               

  a zalakarosi Hotel Aphrodite****
            

  a zsámbéki Szépia Bio és Art Hotel****
            
   
FŐDÍJ:
Új autója mellé egy év gondtalanságot is nyerhet!
Minden ügyfelünk, aki a születésnapi akciónk idejében, vagyis 2019. március 1. és 2019. november 30-a között új autót vásárolt, regisztrált nyereményjátékunkba** és helyesen válaszolt a feltett 3 kérdésünkre, esélyes lehet a fődíjra, ami:

 • 300 000 Ft értékű üzemanyagkártya, amellyel egy évig nem lesz gondja az üzemanyagra.

* Akciónk 2019. március 1. és 2019. november 30. között érvényes.
** Nyereményjáték-szabályzatunk itt érhető el. „Amikor a hajdani volántelepből létrehoztuk az első autókereskedésünket, még csak álmunkban mertünk ábrándozni arról a sikerről, ami most a 30 éves Duna Autó Zrt.-t övezi. Mitsubishi haszongépjármű értékesítési pontból az ország legnagyobb, 18 márkát és 21 márkaszervizt felvonultató kereskedelmi bázisává nőttük ki magunkat, ami igazi sikersztori. Egyetlen titkunk a munka – a folyamatos, tisztességes, odafigyeléssel végzett munka, amit elkötelezett szakembereink végeznek. A piaci trendeket és a vevői igényeket szem előtt tartva szeretnénk tovább építkezni, hogy sikeres éveink számát még tovább növelhessük.
Ez a siker azonban nem jöhetett volna létre ügyfeleink bizalma nélkül. Boldogsággal és büszkeséggel tölt el, hogy a 30 év alatt több, mint 60 000 új autót értékesítettünk és közel 600 000 autó fordult meg szervizeinkben. Ügyfélkörünk folyamatosan bővül, és az újak mellett vannak olyan partnereink is, akik a kezdetek óta, azaz 30 éve velünk vannak, minket választanak. Legyen szó új autó vásárlásáról, szervizről, autóbérlésről vagy -mentésről, esetleg karambolos javításról. Születésnapunk a legjobb alkalom arra, hogy megajándékozzuk a lojalitást, ezért több akcióval, garantált ajándékkal, nyereménysorsolással készülünk idénre. A jövőben pedig ugyancsak készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére.  Mert nekünk az autó bizalmi kérdés!”

Ormos István, vezérigazgató, Duna Autó Zrt. 


Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!